مبدل فرمت ها ي راديو

saman_sweden

Active Member
مبدل فرمت ram به rm ميخواهم
در عين حال كه برنامه برنامه بصورت آن لاين پخش ميشه همون را بصورت آنلاين خش كنيم منتها با فرمت RM

مثال

www.irib.ir/live/farhang.ram
را ميخواهم بصورت

www.irib.ir/live/farhang.rm

پخش كنم
فكر نكنم كسي بتونه كمكم كنه اما با اين وجود نوشتم

Peyman-Pop

Active Member
لطفا در این مورد بیشتر توضیح بده ، یعنی‌ می‌خوای اونرو ذخیره کنی‌ روی هارد ؟ یا می‌خوای RM رو بجای RAM استفاده کنی‌ ؟

saman_sweden

Active Member
Peyman-Pop گفت:
لطفا در این مورد بیشتر توضیح بده ، یعنی‌ می‌خوای اونرو ذخیره کنی‌ روی هارد ؟ یا می‌خوای RM رو بجای RAM استفاده کنی‌ ؟
نه ميخواهم يه برنامه براي شما ها بنويسم كار اين برنامه اينه كه شما بدون استفاده از اينترنت بصورت آن لاين به راديوهاي ايراني گوش كنيد

اگر فرمت ما RAM يا asx باشه كه براي راديوهاي آن لاين معمول است اينا اتومات اون مديا پلير و يا realplayer را اتومات باز مي كنه من ميخوام اين برنامه بدون استفاده از باز كردن برنامه هاي بالا راديو را استارت كنه البته مي تونم برنامه مديا پلير يا realplayer را خودم توي برنامه بنويسم
اشكا مار اينه كه برنامه بزرك مي شده و اجراش سنگين ميشه
مزيتي كه فكر من داره اين برنامه فضايي از مموري را اشغال نمي كنه
وقتي برنامه را نوشتم بيشتر متوجه مي شويد

Peyman-Pop

Active Member
در مورد اینکه گفتی *‌ بدون استفاده از اینترنت ولی‌ به صورت آنلاین * در این صورت آفلاین حساب می‌شه که ...

موفق باشی‌ .

Salar

Active Member
سامان جان تا اونجایی که من فهمیدم شما میخواین فایل rm رو به ram تبدیل کنی...ولی فکر نمیکنم این کار امکان پذیر باشه...تا اونجایی که من میدونم 2 نوع فایل هست rm , ra (RealMedia og RealAudio)...این فایل ram هم که دادین www.irib.ir/live/farhang.ram توش یه لینک هست...شما میتونی اون فایل رو دانلود کنی و بعد با نوت پد بازش کنی...توش این آدرس رو پیدا میکنین...pnm://audio07a.irib.com/audio07a.ra....
:wink:

m.f

Member
آقا سامان ببخشيد
ولي ميخواستم بد.نم اين واقعا عكس شماست/

Peyman-Pop

Active Member
salar گفت:
سامان جان تا اونجایی که من فهمیدم شما میخواین فایل rm رو به ram تبدیل کنی...ولی فکر نمیکنم این کار امکان پذیر باشه...تا اونجایی که من میدونم 2 نوع فایل هست rm , ra (RealMedia og RealAudio)...این فایل ram هم که دادین www.irib.ir/live/farhang.ram توش یه لینک هست...شما میتونی اون فایل رو دانلود کنی و بعد با نوت پد بازش کنی...توش این آدرس رو پیدا میکنین...pnm://audio07a.irib.com/audio07a.ra....

فکر کنم سامان منظورش چیز دیگه ای باشه چون اینرو همه میدونند .

saman_sweden

Active Member
Peyman-Pop گفت:
salar گفت:

فکر کنم سامان منظورش چیز دیگه ای باشه چون اینرو همه میدونند .

منظور من اينه كه RAM را به RM تبديل كنم
جسارت نباشه من خودم برنامه با تجربه اي هستم و تمام اون مسايل را مي دونم كلا ميخوام با فرمتهاي pnm و فرمتهاي mms كه براي موبايل استفاده مي شه براي اينه اين فرمت صدارا از ram به rm تبديل نميشه بلكه بايد برنامه اي نوشته بشه كه اتومات عوض كنه والا نميشه همزمان كه برنامه live پحش ميشه به rm تبديل بشه اين نميشه بنا براين بايد فقط برنامه نويسي كرد

m.f گفت:
آقا سامان ببخشيد
ولي ميخواستم بد.نم اين واقعا عكس شماست/

دوست عزيز اي كاش اون عكس من بودم و يا حداقل نصف مغز صاحب اون عكس را دارا بودم

saman_sweden

Active Member
تنها راه حلي كه بنظرم رسيده يه اسكريپ لوپ در php بنويسم و بگذارم تو سايت كه برنامه اونو بخونه اشكال كار در اينه كه كاربر نمي تونه خودش راديو ان لاين بهش اضافه كنه من هدفم اين بود كه كاربر با يسري تغييرات توي يه فايلي مثلا ini فايل بتونه راديو دلخواه خودش را نصب كنه
انتخاب ايستگاههاي راديويي اجباري نباشه انتخابي باشه
اگر بخوام در اين برنامه ايستگاههاي راديويي مانند راديو فردا يا اسرايل و غيره را اجباري كنم برنامه هرچند رايگان خواهد بود اما طرفدار پيدا نمي كنه با اختباري بودن ايستگاههاي راديويي گاربر مي تونه راديو فرهنك راديو حوانان و ... كه از طرف جمهموري اسلامي پخش ميشه بتونه نصب كنه
حال شما در نظرتان است كه يعني جه اين ايستگاهها در اينترنت است نيازي به برنامه نيست اما اگر خود برنامه را بزودي ميبينيد نطرتان عوض ميشه
من همه را در يك آيكون قرار مي دهم كه نياز به باز كردن ايكسپلورر نباشه و ........

جدیدترین ارسال ها

بالا