مباحث مربوط به کاراکتر استودیو

m3d

کاربر VIP
سلام بچه ها من میخوام یه گربه خانگی رو مدلسازی کنم و حرکتش بدم. ولی نمیدونم میشه از کاراکتر استودیو برای حرکت چارپایان هم استفاده کرد یا نه ؟:-? کلا اگه موافقین تو این تاپیک هر کی راجع به کاراکتر استودیو چیزی میدونه بگه تا همه استفاده کنن.آخه تو سایت آموزش منسجمی در این مورد نیست . منظورم کلا انیمیشن کاراکتره خودم هم سعی میکنم چیزایی رو که بلدم اینجا براتون بگم.

Mehdi_Lover3dsmax

مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی
سلام
بله میشه چهار پا استفاده کرد ولی واسه راه رفتنش نمیتونی ار foot step استفاده کنی باید خودت مثل یه عروسک راهش ببری بعد با
motion mixer اونو loop کنی .
آخ که چقدر اموزشهای مربوط به کاراکتر استودیو کمه و منم فعلا وقت نمیکنم واسش آموزش بسازم

m3d

کاربر VIP
سلام مهدی جان , راستی منم مهدیم. ممنون از راهنماییت فقط یه سوال منظورت اینه که باید خمش کنم و چهار دستو پاشو خودم کلید بزنم؟ اینجوری یکم دردسر داره ولی خوب لااقلل از ساختن اسکلتش راحت میشم

Mehdi_Lover3dsmax

مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی
بله مهدی جان کاملا درسته
یه پک هست به نام Animals_in_Motion که قدیمی هست بگردی تو اینترنت پیدا میشه
یه نفر اومده از حرکات و راه رفتن انواع حیوانات عکس گرفته و زمانشم که چقدر طول میکشه نوشته
خیلی کمک میکنه بدون اون باید حرکت شناسش بلد باشی تا بتونی راه ببریش

اگه میخوای سریع تر به نتیجه برسی واسه راه رفتن میتونی از پلاگینه CAT استفاده کنی
میگن این پلاگین به مکس 2011 هم اضافه شده .شبیه کاراکتر استودیو هست تا حدودی ولی تعدادی از بن های مربوط به حیوانات رو آماده داره

پیوست ها

• 004.JPG
    004.JPG
    162.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m3d

m3d

کاربر VIP
مهدی جان خیلی ممنون از راهنماییت . کاملا درست میگی انیمیشن فقط تکون خوردن نیست , باید حرکت شناسی هم بلد باشیم تا کار طبیعی جلوه کنه. میرم cat رو پیدا کنم . اگه واسه مکس 2010 پیدا کردم لینکشو اینجا هم میذارم.:)

جدیدترین ارسال ها

بالا