مایا 2012 اومد !!!

rereza

New Member
سلام .الان که دارم این کلماتو مینویسم ، داره رو سیستم من مایا 2012 نصب میشه !!!!!!:green:
از تصویرایی که موقع نصبش بهم نشون میده ، معلومه مثل همیشه خفن انگیز ناکه !!!!:lol:
یه موتور رندر جدید هم همراهشه !! ... حالا میرم ببینم همونطوری که میگن هست یا نه !!!!!:oops:

سلام
خیالتون راحت! خیلی چیز خفنی نیست!
موتوره یه جورایی viewPort 2.0 رو رندر میگیره
viewPort 2.0 هم یه سری تغییرات کرده، اما چون خود من با shaderهای منتال ری کار میکنم اصلا به دردم نخورد و نمی خوره
تو ظاهر بعضی نمایه ها عوض شدن (مثلا light map تو منتال ری) و کادر نمایش دهنده رنگ ها هم کوچیک شده که ای کاش کوچیک نمی شد.
وقتی هم یه جسم ماده نداشته باشه به شکل سیمی درمیاد و دیگه سبز نمیشه

یه پلاگین بهش اضافه شده که هنوز در دست کند و کاوه!:wink:
physX
کسی کار باهاشو بلده؟ یا مرجعی سراغ دارین برم دتبالش؟

البته autodesk یه حال اساسی هم به جماعت داده و هلپ رو کلا آنلاین کرده
سرور ها هم که واسه ایران بسته!
دیگه خودتون دریابید!

کسی جایی سراغ داره بشه هلپ مایا 2012 رو دنلود کرد، یا حتی خرید؟

اما از دید من اگر بخواین در مجموع حساب کنین مایا 2012 ارزش این همه انتظار رو نداشت

آخرین ویرایش:

Masoud.Maya

Member
سلام
خیالتون راحت! خیلی چیز خفنی نیست!
موتوره یه جورایی viewPort 2.0 رو رندر میگیره
viewPort 2.0 هم یه سری تغییرات کرده، اما چون خود من با shaderهای منتال ری کار میکنم اصلا به دردم نخورد و نمی خوره
تو ظاهر بعضی نمایه ها عوض شدن (مثلا light map تو منتال ری) و کادر نمایش دهنده رنگ ها هم کوچیک شده که ای کاش کوچیک نمی شد.
وقتی هم یه جسم ماده نداشته باشه به شکل سیمی درمیاد و دیگه سبز نمیشه

یه پلاگین بهش اضافه شده که هنوز در دست کند و کاوه!:wink:
physX
کسی کار باهاشو بلده؟ یا مرجعی سراغ دارین برم دتبالش؟

البته autodesk یه حال اساسی هم به جماعت داده و هلپ رو کلا آنلاین کرده
سرور ها هم که واسه ایران بسته!
دیگه خودتون دریابید!

کسی جایی سراغ داره بشه هلپ مایا 2012 رو دنلود کرد، یا حتی خرید؟

اما از دید من اگر بخواین در مجموع حساب کنین مایا 2012 ارزش این همه انتظار رو نداشت

اینم هلپ مایا 2012

http://images.autodesk.com/adsk/files/autodesk_maya_2012_english_documentation_win_32-64bit.exe

CG-Student

Member
به نظر من الان دانلود نکنید بهتره . اون موقع که 2011 اومده بود منم رفتم دانلود کردم دو سه تا باگ داشت . بذارید یه مدت بگذره بعد نصب کنید .
البته اگه وقت کافی برا اینستال اینو آن اینستال اون دارید که هیچی ! خوش بگذره :wink:

ARAsoftware

Member
من که خیلی ازش خوشم اومد به خاطر اضافه شدن یه option تو fluidها برای ساختن مایعات!

جدیدترین ارسال ها

بالا