ماکیت دومین ای آر

ali-msh

Member
ali -msh خب اگه ترنسفر کنی چی ؟ خب وقتی یک هندل شخصی داشته باشی و دومین بیاد روی هندل خودت

یعنی دیگه تویه هندل اونا نیست ؟ درسته ؟
درسته

یه مقدار بیشتر توضیح بده !!! چطوریاس پس ؟!! چطوری میشه فهمید مالکیت کامل دست خودمونه؟

در صورتی شما مالکیت دامین آی آر رو دارید که اسم دامین در Admin panel شما باشه و بتونید مدیریتش کنید
در پنل ادمین دامین هست که میشه تایین کرد تکنیکال و بیلینگ کی باشه یعنی اگه من حتی تکنیکال هم به شما بدم که بتونید آیپی چنج کنید بعدا میتونم دامین رو برای خودم بردارم

ممنون دوست عزیز . درباره لاک کردن دومین .ir چی ؟ آیا امکانی وجود داره ؟ اصلا نیازی به لاک کردن دومین

.ir هست ؟

نه دیگه دوست عزیز وقتی شما ادمین دامین رو دارید و Legal Holder هم به اسم شماست دیگه مالکیت کامل دامین رو داریدو بعد از شما فقط خود nic.ir به دامین شما دسترسی داره حتی اگر پول دامین از هر شرکتی غیر از نیک پرداخت شده باشه

موفق باشید

آخرین ویرایش:
خب پس الان من اگه به شرکتی که برام دومین .ir رو ثبت کرده ، هندل نیک خودم رو بدم . و اون هم ترسفر کنه

دومین مربوطه تویه admin panel من میاد ؟

راستی من تویه کنترل پنل nic.ir گزینه ای برای ترنسفر ندیدم ؟ می شه در این زمینه هم راهنمایی کنید ؟

راستی من تویه کنترل پنل nic.ir گزینه ای برای ترنسفر ندیدم ؟ می شه در این زمینه هم راهنمایی کنید ؟
امکان تغییر Admin وجود داره.یعنی وقتی وارد تنظیمات هر دامین می شید می تونید مدیر رو تغییر بدید و به یوزر نیم دیگیری دامین رو واگذار کنید. nicXXXXX رو تغییر می دیم به nicZZZZZZ

پس اگه من با شرکت ثبت کننده تماس بگیرم و هندل خودم رو به اونا بدم و اونا هم ترنسفر کنن دومین کاملا

به من منتقل می شه و در بخش admin هم قابل دست یابی می شه ؟ یعنی دسترسی شرکت ثبت کننده

کاملا قطع می شه ؟

ali-msh

Member
برای ترنسفر

نمیدونم والا پس این بحث برای چیه ، شما که دوباره همون سوال اولی رو پرسیدید

اگر دامین به اسم شماست همونطور که دوستمون هم گفتند باید فتوکپی شناسنامه و یک درخواست ترنسفر دومین برای nic پست یا فکس کنید

این درخواست ترنسفر دومین آیا فرمت خاصی داره و یا فقط یه نامه بنویسم و فاکس کنم ؟

ali-msh

Member
به نظر شما وقتی که حرفی از پست میاد فرمت خاصی مد نظره ؟

فقط یه در خواست کتبی همین

Zhost

New Member
دويمن هاي IR سه قسمت داره:

Administrative Handle
Technical Handle
Billing Handle

براي ترنسفر دومين بايد براي هرکدوم از اينها يک هندل وارد کنيم تا دومين ترنسفر بشه به اون هندل!

براي Administrative Handle همون طور که دوستمون فرمودند لازمه یه در خواست با ارسال فتوکپي شناسنامه ارسال کنين!

براي Technical Handle و Billing Handle هم بايد به قسمت Edit Domain ورد بشين و هندلا رو چنج کنين.

موفق باشين

Zhost

New Member
در ضمن خبر جديد اين که قراره اواسط ارديبهشت ماه سیستم جدید مدیریتی دامنه های IR راه اندازی بشه!

با قابليت هاي زير:

- امکان انجام مراحل Pay و تائید ثبت دامنه بصورت موازی
2- امکان استفاده از ایمیل بجای استفاده از هندل در مدیریت دامنه ها
3- امکان ثبت دامنه بدون معرفی DNS!
4- امکان Lock و Unlock نمودن دامنه
5- امکان تعریف Forward دامنه
6- افزایش امکانات مدیریتی پنل مانند جستجو، صفحه بندی و ...
7- عدم نیاز به تعریف IP جهت ثبت دامنه!

موفق باشين

جدیدترین ارسال ها

بالا