ماکت جعبه (خیلی ضروریه )

moejeze2007

Member
با سلام خدمت همه دوستان من تازگی تویه یه کارخونه مواد غذایی مشغول شدم حالا ازم خواستن واسه محصولاتشون طرح جعبه بدم می خواستم اگه ممکنه کمک کنید چون من تو این زمینه هیچی نمی دونم هم در مورد طراحیش اطلاعات می خوام هم چندتا طرح (منظورم طرح گرافیکی نیستا شکل فیزیکی جعبه هست ) اگه کسی داشته باشه ممنون میشم. جعبه ها در دو اندازه یک کیلویی و 5 کیلویی هستند خود محصول هم چایی هستش مثلا یکی از طرحهایی که زده بودند و به نظرشون جالب بود جعبه 5 کیلویی بود که روی جعبه یه دسته هست و میشه راحت حملش کرد امیدوارم توضیحات کامل باشه یه دنیا مر30

MEGA WAVE

Active Member
امید جان من بهت پیشنهاد میکنم برو کتاب استانداردهای گرافیک و چاپ اثر حمیدرضا بختیاری فرد رو ببین

توش نزدیک به 20 مدل جعبه های مختلف رو با اندازه های دقیق برای طراحی به صورت گسترده توضیح داده.

moejeze2007

Member
ممنون از توضیحت مگا جان اما فکر کنم اون طرحهایی که میگی قدیمی باشه من یه کار جدید می خوام یه کاری که بترکونه بقیه بچه ها چرا کمک نمی کنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

moejeze2007

Member
یعنی بین همه بچه ها که عضو مجید آنلاین هستند هیچ کس جعبه کار طراحی نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ALI4GHA

Member
منم دنبال یسری طرح جعبه می گردم .
خودم چند گیگ طرح دارم ولی معلوم نیست این طرحها وقتی برش می خورن و آماده میشن چشکلی هستند .

سایتی نیست که طرح جعبه داشته باشه و نمونه سه بعدی جعبه را هم داشته باش ؟

یه چیزی مثل اینا :

pack2.jpg

pack1.jpg

moejeze2007

Member
علی آقا سلام داداش اینا همون چیزایی که من دنبالش می گشتم اگه میشه بگو از کجا آوردیشون ممنون

MEGA WAVE

Active Member
امید جان توی کتابی که من بهت معرفی کردم طرح های خیلی متنوع تری از اینهایی که اینجا هست ، وجود داره.

وقتی اینو گفتی :

ممنون از توضیحت مگا جان اما فکر کنم اون طرحهایی که میگی قدیمی باشه من یه کار جدید می خوام

من فکر کردم کتابو دیدی که این حرفو زدی.

ببین من میتونم این طرح ها رو اسکن کنم و بزارم اینجا ولی نمیزارم تا حداقل به نوبه خودم CopyRight رو رعایت کرده باشم و زحمت های نویسنده رو به باد ندم. (چون اعتقاد دارم که کپی رایت با قانون درست نمیشه باید فرهنگش باشه )

ببین توی این کتابی که معرفی کردم به صورت کامل و با اندازه های دقیق و حتی مزایا و معایب و حدودیت ها و احتیاط ها در طراحی و نوع حمل نقل جعبه رو نوشته .

بغیر از اینا توی این کتاب سایز انواع پاکت و سربرگ و ... غیره با استانداردهای جهانی و ایرانی نوشته شده قیمتشم فقط 3000 تومن هستش.

فقط برا نمونه یه عکس از یه جعبه شو میزارم ، تا دستت بیاد که تو چه مایه هایی هستش:

[MIUC]b1163622928[/MIUC]

اینم از خود کتاب

[MIUC]b1163622911[/MIUC]

راستی اندازه ها به اینج هستش.

آخرین ویرایش:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
packages.jpg

سلام امید جان.
اولاً

از اینجا میتونی چندتا طرح کامل بسته بندی دانلود کنی با فایل وکتور برای اینکه دستت بیاد چی و چطوری باید طراحی کنی برای این مورد:
http://www.mahdifx.com/modules.php?name=News&new_topic=22

دوماً
یه کتاب بسیار خوب هست به نام "برش و تا در بسته بندی" از انتشارات سی بال هنر به قلم بهرام عفراوی که همراه CD هست و فوق العاده کتاب خوبیه. از اینجا میتونی اطلاعات کامل به دست بیاری:
www.afravi.com

سوماً
توی اینجور موارد وقتی اطلاعات کامل فنی رو به دست آوردی (نکات مربوط به طراحی قالب و رنگ و برش و تا و...) بهتره بری یه نمونه ی پاکت چای خارجی که به اون منظور شما نزدیکه توی بازار پیدا کنی و (سر کیسه رو شل کنی) بخریش و بعد چایی رو بریزی توی یه ظرف در دار! و به مادر یا همسر، تحویل بدی و بعد هم با خیال راحت جعبه رو کالبد شکافی کنی و کلی ازش درس یاد بگیری. هم در ابعاد و نقشه و هم در رنگهای به کار رفته در طراحیش.

موفق باشی دوست من :rose:

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ضمن تائید صحبتای مجتبی باید بگم که آقا امید شما هر چقدر هم که طرحهای آماده و متنوع داشته باشید و بهترین طرح باز از جعبه های دنیا رو هم داشته باشید
تا زمانی که اصول طراحی جعبه و پاکت و ... رو ندونید به چه دردتون میخوره!؟

کتابی که مجتبی معرفی کرد بخاطر طرحهای توی کتاب معروف نشده.
بلکه بخاطر اینکه اصول و محاسن و معایب هر جعبه رو بصورت فارسی توضیح داده میتونه کتاب خوب و قابل استنادی باشه.

بنظر من چون تا حالا کار طراحی جعبه و پاکت و ... رو انجام ندادید بهتره اول یکمی در این مورد آموزش بخونید تا بعدا دچار مشکلی نشید.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا