ماژول های انگلیسی رو از کجا می شه دانلود کرد
izone Active Member May 3, 2005 #2 amir3xa گفت: ماژول های انگلیسی رو از کجا می شه دانلود کرد کلیک کنید تا باز شود... خوب از سايتهاي انگليسي ديگه دوست من چه ماژولي ميخواهيد. هر ماژولي را بايد از يك جا بگيريد. يك جاي مشخص براي همه ماژولها نيست.
amir3xa گفت: ماژول های انگلیسی رو از کجا می شه دانلود کرد کلیک کنید تا باز شود... خوب از سايتهاي انگليسي ديگه دوست من چه ماژولي ميخواهيد. هر ماژولي را بايد از يك جا بگيريد. يك جاي مشخص براي همه ماژولها نيست.
omidmtl Member May 8, 2005 #4 امير عزيز اميدوارم از انتقادم ناراحت نشي چرا سعي نمي كني خودت پيدا كني كافي توي گوگل search كني حتما يه چيزايي پيدا ميكني. نه اينكه بحث آقا امير تنها باشه چرا ما به آماده خوري عادت كرديم؟
امير عزيز اميدوارم از انتقادم ناراحت نشي چرا سعي نمي كني خودت پيدا كني كافي توي گوگل search كني حتما يه چيزايي پيدا ميكني. نه اينكه بحث آقا امير تنها باشه چرا ما به آماده خوري عادت كرديم؟
amir3xa Member May 9, 2005 #5 خوب سرچ می کنم اگر نبود بعد میام بهم بگو نه ایول لنتقاد خوبی بود رفتم و پیدا کردم ممنون رفیق آخرین ویرایش: May 9, 2005