ماژول بانک سامان آقای فرهاد زارع

sasan4u

Member
با سلام و تشکر از آقای فرهاد زارع بخاطر farsicommerce
آیا کسی هست که از ماژول بانک سامان که آقای فرهاد زارع نوشتن در فروشگاه خودش استفاده بکنه و آیا این ماژول بخوبی کار می کنه من این ماژول رو با merchant ID تستی که از بانک سامان گرفتم تست کردم که ارور داد

قابل توجه بانک سامان یک merchant ID تستی می ده که برای همه افراد ثابت هست از چپ به راست
02-00025004
رمز
1234
گفتن رمز در حالت تستی لازم نیست و فقط از کارت پول کسر می شه و بعد برگشت داده می شه
ولی اصلا با این merchant ID تستی به حالت دریافت پول نمی رسه و بلافاصله پس از انتخاب بانک سامان به عنوان روش پرداخت ارور می ده اصلا بدون وارد کردن merchant ID تستی وقتی روش بانک سامان رو انتخاب می کنیم هم این ارور رو میده:
1146 - Table 'aharco_ahar.sb24_reservation' doesn't exist

SELECT * FROM sb24_reservation
متاسفانه سایت پشتیبانی http://www.persianoc.com هم مسدود شده ( دوستان پرشین سرویسز چه موقع قابل دسترس خواهدبود؟) اگر کسی ایمیل آقای فرهاد زارع رو داره ممنون می شم اینجا بنویسه تا از ایشون راهنمایی بخوام منتظر راهنمایی دوستان

آخرین ویرایش:

zfarhad2003

Member
اون مشکلی که شما گفتین در نسخه آزمایشی وجود داره و در نسخه نهایی که هفته بعد منتشر خواهد شد رفع شده.

البته نمی دونم چرا سایت غیرقابل دسترسی شده. همین الان به پرشین سرویسز ایمیل زدم تا پیگیری کنن.

sasan4u

Member
ممنون که سریع جواب دادید منتظرم که هرچه سریعتر از نسخه نهایی کار شما استفاده کنم و اگه امکانش باشه در دمویی که نصب کردید بتونم ماژول بانک سامان رو تست کنم با تشکر از زحمات شما

شما مي توني از فروشگاه آنلاين در نيوك پلاتينيوم استفاده كني . بعدش فقط كافيه گه براي بانك سامان و شماره آي پي مناسب پلاتينيوم رو براي خودت بگيري و بعدش شروع كني به كار و كاسبي . همين . خيلي هم آسونه و سه سوته ميشه با يه عالمه امكانات فروشكاه خودت رو راه بندازي و حالشو ببري ///
براي دريافت نيوك از سايت آفاق ديدن كن ...http://www.afagh.biz

hamdam

Member
آقا این قضیه ی Register_globals چی هست گیر د اده نصب نمیشه چی کارش کنم؟

ممنون

S4DEGH

Well-Known Member
اين مروبوط به سيستم عضويت گيري هست كه در بعضي پرتال ها بايد on باشه و در بعضي جاهاي ديگه off .
اگر روي سرور تست ميكينيد بايد با مسئول سرور تماس بگيريد .
ولي اگر روي لوكال هست كافيه بريد php.ini رو باز كنيد و دنباله Register_globals بگرديد و اون رو on يا off كنيد .

mambolearn

Active Member
سلام

روی سرور هم میشه دستی On یا Off کرد :

در مورد RegisterGlobal و Off کردن اون :

یک فایل با نام
کد:
.htaccess

در Root سایتتون بسازید و کد زیر را در فایل قرار بدین . فایل را ذخیره کنید .

کد:
php_flag register_globals off

یا علی
فیروزمندان

SME

Banned
در مورد روش اتصال فروشگاه به کارت بانکهای سامان میتونید توضیح بدید؟
(با استفاده از FarsiCommerce)

جدیدترین ارسال ها

بالا