مايکروسافت 400 هزار کامپيوتر را پاکسازي کرد

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
microsoft2.jpg


شرکت مايکروسافت ادعا مي‌کند که طي ماه گذشته نسخه تقلبي نرم‌افزار امنيتي Antivirus 2009 را که روي 400 هزار کامپيوتر نصب شده بود، پاک کرده است.


همكاران سيستم - شرکت مايکروسافت ادعا مي‌کند که طي ماه گذشته نسخه تقلبي نرم‌افزار امنيتي Antivirus 2009 را که روي 400 هزار کامپيوتر نصب شده بود، پاک کرده است.

نسخه ماه دسامبر نرم‌افزار امنيتي Malicious Software Removal Tool(MSRT) يکي از همه‌گيرترين نرم‌افزارهاي امنيتي تقلبي را با نام Antivirus 2009 را شناسايي و آن را از بين برد.
به گفته شرکت مايکروسافت،‌ نرم‌افزار اين شرکت طي 9 روز نخست ماه دسامبر، اين برنامه‌ امنيتي تقلبي را از روي 394 هزار کامپيوتر شخصي پاک کرد.

اين دومين ماهي است که مايکروسافت اين قبيل نرم‌افزارها را شناسايي و از بين مي‌برد.
اين شرکت طي ماه گذشته نرم‌افزارهاي تقلبي Advanced Antivirus، Ultimate Antivirus 2008 و Xpert Antivirus را روي ميليون‌ها کامپيوتر شناسايي و از بين برد.

شرکت مايکروسافت طي ماه دسامبر برنامه تقلبي W32/Fake XPA را شناسايي کرد که اين برنامه شامل نرم‌افزارهاي امنيتي تقلبي Antivirus XP، Antivirus XP 2008 و Antivirus 2009 مي‌شد.
از ديگر برنامه‌هايي که در اين ماه به عنوان برنامه تقلبي شناسايي شد، W32/Yektel نام داشت که در کنار برنامه W32 Fake XPA کار مي‌کرد و در بيشتر مواقع با آن همراه بود. برنامه تقلبي Yektel در مورد خطرات مرورگر Internet Explorer هشدار مي‌داد.

نسخه‌هاي جديدتر برنامه Yektel Trojan، هشدارهاي تقلبي را در نتايج جست‌وجو در گوگل منتشر مي‌کند و اعلام مي‌دارد که سايت گوگل نسخه ثبت‌نام نشده نرم‌افزار Antivirus 2009 را شناسايي کرد و به کاربران پيشنهاد مي‌دهد تا اين نرم‌افزار را فعال کنند.
هشدارهاي منتشر شده براي گوگل و مرورگر IE کاربران را به سايتي منتقل مي‌کند که در آن از افراد خواسته شده است براي ثبت اين نرم‌افزار امنيتي تقلبي 50 دلار پرداخت کنند.



منبع
 

جدیدترین ارسال ها

بالا