مايكروسافت در ليسانس جديد تنها انتقال يك نسخه ويستا را مجاز كرده است

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
نيويورك- به عنوان بخشی از تغييرات صدور مجوز كه شركت مايكروسافت در سيستم عامل كلاينت Windows ايجاد نموده است، قرار شده كه تعداد ماشين‌هايی كه كاربران می‌توانند ليسانس‌های ويندوز ويستا را به آن انتقال دهند كم و محدود شود.

Shanen Boettcher، يكی از مديران كل مايكروسافت گفته است كه وقتی ويندوز ويستا در دسترس عموم قرار گيرد، مشتريان می‌توانند ليسانس سيستم‌عاملی را كه خريده‌اند به تنها يك ماشين ديگر غير از ماشينی كه ابتدا ويستا بر روی آن نصب شده را انتقال دهند. او می‌گويد مايكروسافت تصور می‌كند كه اين تغيير بسيار پر معنا است زيرا طول عمر برای انواع كامپيوتر شخصی روز به روز بيشتر می‌شود. Boettcher می‌گويد، يك كاربر احتمالا لازم نيست ليسانس يك OS را به بيش از يك كامپيوتر انتقال دهد در زمانی كه OS مذكور حداقل تعداد در دسترس است.

Boettcher می‌گويد، اين رفع مشكل بسياری از كاربران است. ايكس‌پی حدود خاصی ندارد، يعنی برای تعداد دفعاتی كه ليسانس را انتقال می‌دهد محدوديت وجود ندارد اما مايكروسافت می‌خواهد در مورد انتقال حقوق ويستا كمی خاص‌تر رفتار كند.

يكی از كاربران ويندوز در نيويورك می‌گويد كه احتمالا يك انتقال برای بيشتر مردم يك انتقال كافی است البته اين كاربر كه خواسته است نام او فاش نشود، می‌گويد كه اين تغيير شايد دزدی ويندوز را ميان مشتاقان كامپيوتر كه ماشين‌هايشان را بر يك پايه منظم‌تر update می‌كند به خوبی تشويق كند. او می‌گويد، كاربران قوی آنچه را كه لازم داشته باشند می‌دزند. تغيير ديگر مايكروسافت كه از ايكس‌پی تا حالا در ليسانس سازی Windows Client ايجاد نشده است تنها در دونسخه از ويستا، Windows Vista Ultimate و Windows Vista Business قابل اجرا است كه به عنان سيستم عامل مجازی در يك ماشين‌مجازی عمل می‌كند.

Boettcher می‌گويد، مجازی سازی تكنولوژی جديدی است و اساسا در فضای كاری به كار می‌آيد و توسط افرادی كه مشتاق تكنولوژی هستند. او می‌گويد اين تكنولوژی به خوبی با مخاطبان نهايی اين (نسخه‌های ويندوز) سازگار است. ويندوز ايكس‌پی برای اجرا در يك محيط مجازی با هيچ محدوديتی مواجه نيست.

به علاوه مايكروسافت، ويژگی‌های ضدسرقت را تشديد نموده است و كاربرانی كه تاييد نمی‌كنند نسخه‌های OS شان با يك كليد ليسانس نرم‌افزاری در عرض 30 روز از فعال شدن احراز هويت داشته باشد، استفاده از ويژگی‌های خاص آن كامپيوتر را تا وقتی كه تائيد را انجام ندهند، از دست می‌دهند. اين شركت ويژگی مذكور ويستا را به نام Software Protection platform حدود دو هفته پيش معرفی نمود.

Joel Richman، يكی از كاربران ويندوز در بوستون می‌گويد كه تا وقتی كه فرايند چك كردن نرم‌افزارهای دزديده شده ادامه دارد هيچ‌وقت جريان كارم در ميانه روز متوقف نمی‌شود. او می‌گويد اين تغيير در ليسانس ويستا را تاييد می‌كند. آقای Richman می‌گويد، به عنوان يك مصرف كننده نمی‌خواهم نسخه سرقتی ويستا را داشته باشم، زيرا همه پشتيبانی‌های مورد انتظارم را كه همراه با يك نرم‌افزار ليسانس شده است را خواهانم.


منبع:http://pcworldiran.com/news/fn_850496.htm
 

جدیدترین ارسال ها

بالا