مانيتورهام خاموش نميشه؟؟

desperado

Member
كارت گرافيك هاي من اي تي اي رادعون 9200 هستش ولي وقتي سيستم ها را خاموش ميكنم مانيتور خاموش نميشه و پيغام نه سيگنال ميده چطوري بايد تنظيم كنم كه مانيتورهام خاموش بشه؟؟مانيتور ها هم ال جي پي اچ هستند؟؟

Sunboy454

Active Member
مانیتورهای قدیمی back to back بودن و برقشون رو از کیس میگرفتن و حتی اگه برق سیستم قطع نمیشد مانیتور نشون نمیداد که این باعث استهلاک مانیتور و کم شدن عمر مفید اون میشد ، اما حالا مانیتورها بصورت جدا برقشون تامین میشه ( این حالت مزیت هایی داره که هم به سیستم و پاورش فشار نمیاد و هم مانیتور برق کافی بهش میرسه و قطعات الکترونیکیش مشکل پیدا نمیکنن) و وقتی برقشون کامل قطع نشه این پیغام رو نمایش میدن تا قطع برق بصورت کامل عمرشون کم نشه و برق تو سیستمشون جریان نداشته باشه

شما میتونی واسش یه رابط کلید دار بزاری که بعد از استفاده کلید رابط رو خاموش کنی

آخرین ویرایش:

desperado

Member
ولی مانیبورام برقشون جدا از کیسه یعنی وقتی سیستم خاموش میشه باید با دست مانیتور را خاموش کنم.من میخام تا سیستم را خاموش میکنم مانیتورمم خاموش بشه.

Sunboy454

Active Member
Sunboy454 گفت:
اما حالا مانیتورها بصورت جدا برقشون تامین میشه ( این حالت مزیت هایی داره که هم به سیستم و پاورش فشار نمیاد و هم مانیتور برق کافی بهش میرسه و قطعات الکترونیکیش مشکل پیدا نمیکنن) و وقتی برقشون کامل قطع نشه این پیغام رو نمایش میدن تا قطع برق بصورت کامل عمرشون کم نشه و برق تو سیستمشون جریان نداشته باشه

شما میتونی واسش یه رابط کلید دار بزاری که بعد از استفاده کلید رابط رو خاموش کنی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا