مالتی مدیای قابل تغییر

rasool_jelve

Active Member
سلام به هم دوستان و اساتید عزیز

میخاسم بدونم چطوری میتونم با مولتی مدیا بیلدر مالتی مدیا قابل تغییر بسازم

یعنی این که کار بتوننه بدونه نیاز به تولید کننده گزینه ای براش فراهم بشه که بتونه عکسهاش رو تغییر بده و فیلم هاش

البته قبلا نظرم بر این منوال بود که سورس کد رو در اختیار کاربر با نرم افزار مالتی مدیا بیلدر قرار بدم ولی دیدم سورس کدهام از دستم خارج میشه

یک روش این که کار از طریق مالتی مدیایی که ساختم از داخل خودش تغییر بده
یک روش این که کاربر با نرم افزاری کمکی این کا رو انجام البته توی سرچ های که تولید کنندگان مولتی مدیا در تبلیغشو ن میگذاشتن میدیدم

ممنون از راهنماییتون

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
برای اینکار نیاز هست شما کار با پلاگین Sqlite رو فرا بگیرین تا یه فایل دیتابیسی ایجاد کنید که تمامی چیزهای مد نظرتون رو توش قرار بدین اعم از ادرس عکس یا ذخیره عکس و متن و ... و در پروژه اصلی این اطلاعات هنگام لود شدن این اطلاعات فراخونی و اجرا بشن
در صورتی که دوست دارین فایل به صورت تک فایل باشه و نیازی به حمل فایل دیتابیس در کنارش نباشه کار بسیار سخت میشه و نیاز به الحاق کردن فایلتون به فایل اصلی میشه در غیر این صورت شیوه کار همونی هست که گفتم

rasool_jelve

Active Member
سلام
ممنون از پاسختون

میشه یک پروژه ای رو که انجام شده رو معرفی کنید یا لینک انجامش
البته بگم من با اتوپلی مدیا استادیو کار میکنم و بانک داده ای هم که گفتید در اون ایمپورت میشه

یه سوال و اون این که شما این سوال رو تونستید جواب بدید دلیلش اینه که زبانهای برنامه نویسی قدرتمندی مثل سی شارپ رو کار کردین بعد اومدید سراغ مولتی مدیا بیلدر کار کردید و مشترکاتش رو دیدیدو و به این نتیجه رسیدید که میشه

مثلا یه شخصی که فتوشاپ کار کنه راحت با پینت ویندوز در همون وهله اول که بازش کنه همه قسمتهاش رو میفهمه چی به چیه ولی بر عکسش امکتن پذیر نیست که پینت رو بلد باشی و بخای فتوشاپ رو کار کنی

پیشنهادتون به من چیه برم سراغ سی شار یعد برم سراغ اتوپلی و مولتی مدیا بیلدر و اتوپلی مدیااستادیو

و سوال آخرم این که در نرم افزار فلش هم به همی شکل عمل کرد اون روشی که گفتید سخت میشه رو میشه بیشتر توضیح بدید

ایا بیلدر میشه برنامه ساخت که کار بتون خودش عکس و فیلم اضافه کنه م بعد هم داخل همون برنامه مالتی مدیا ی ساخته شده با بیلدر یه دکه creat قرارد داد برای کار بر که مثل خود بیلدر تغییرات رو ذخیره کنه و یه مالتی مدیا خرجی بده

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
جالبه بدونید من اولین باری که با کدها درگیر شدم و پروژه درست کردم از بیلدر شروع شد و بعد از مدت ها رفتم سراغ دلفی و امثالهم
به نظر من کارتون رو روی همین بیلدر یا Ams انجام بدین راحت تر هستین جز اینکه اشنایی خوبی با یکی از زبان های برنامه نویسی داشته باشین
من در مورد فلش تجربه ای ندارم ولی میدونم این امکان فراهم هست ولی کارتون سخت و یه فلش دیگه کاربردنش برای برنامه های تحت ویندوز پیشنهاد نمیشه مخصوصا که منسوخ شده البته بیلدر هم در این راستا قرار داره
به بیلدر میشه عکس رو اضافه کرد ولی حتما باید به صورت اکسترنال باشه نه اینکه بهش Embed کنید چون بعد از خروجی گفتن دیگه این امکان میسر نیست

rasool_jelve

Active Member
جالبه بدونید من اولین باری که با کدها درگیر شدم و پروژه درست کردم از بیلدر شروع شد و بعد از مدت ها رفتم سراغ دلفی و امثالهم
به نظر من کارتون رو روی همین بیلدر یا Ams انجام بدین راحت تر هستین جز اینکه اشنایی خوبی با یکی از زبان های برنامه نویسی داشته باشین
من در مورد فلش تجربه ای ندارم ولی میدونم این امکان فراهم هست ولی کارتون سخت و یه فلش دیگه کاربردنش برای برنامه های تحت ویندوز پیشنهاد نمیشه مخصوصا که منسوخ شده البته بیلدر هم در این راستا قرار داره
به بیلدر میشه عکس رو اضافه کرد ولی حتما باید به صورت اکسترنال باشه نه اینکه بهش Embed کنید چون بعد از خروجی گفتن دیگه این امکان میسر نیست

سلام

ممنون از پاسخت
اما مشکل اینجاست که این نرم افزار ها حتی توسط خود سازنده هم به خوبی پشتیبانی نمیشه و وقتی مثلا یه نمونه کد رو بخای سرچ کنی وقتی مثلا بزنی zoom image یا چیزی پیدا نمی کنی یا اگه هم بکنی چیز دندون گیری نیست

ولی سی شارپ رو مثلا همینو سرچ بزنی بدون رد خور ایرانی و خارجی سورس براش هست
مسئله اینجاست که یاد گرفتن کد نویسی در سی شارپ کمی سخت تره ولی اگر آشنا بشی نونت از لحاظ منابع کد در دسترس توی روغنه و کم نمیاری
اما اتوپلی رو یاد گیریش راحت تره اما بیچاره میشی تا یه کد مورد نظرت رو پیدا کنی یا اصلا پیدا نمیکنی دردم اینه

البته اصول کد نویسی رو خوب بلدم ولی ساختار کد نویسی در سی شارپ یه کم مترسونه من وقتی می خاستم از بیلدر سوییچ کنم روی اتوپلی همین حس رو داشتم ولی دیدم کلا یکیه در اصول فقط کد هاشون فرق داره اون در یه جاهایی و الا خیلی کدهاشون همش شبیه همه

جدیدترین ارسال ها

بالا