قالب ماشین قدیمی

hesam_sn

کاربر VIP
سلام. امتحانای منم تموم شد:)
این کار رو تو 4 روز انجام دادم. اول میخواستم یه ماشین ترو تمیز درست کنم. بعد گفتم بزنم داغونش کنم:green:
اولین بار هست که متریال کثیف میسازم. تو متریال کامپوزیت حدود 5 تا لایه درست شد
با وی ری رندر گرفتم و 3 ساعت رندرش طول کشید.
تو رندر جدید متریال رو تغییر دادم و از یه عکس پس زمینه استفاده کردم ولی چون hdri فرق میکرد نورش مشکل داره ولی به نظرم بد نشد

پیوست ها

• ccccc.jpg
    ccccc.jpg
    463.6 کیلوبایت · بازدیدها: 77
  • yy.jpg
    yy.jpg
    264.2 کیلوبایت · بازدیدها: 44
آخرین ویرایش:

::reza::

کاربر متخصص
سلام حسام
اولش که عکس داشت لود میشد فکر کردم ماشین خمیری درست کردی. ( کجاییبرهانی:green:یادت بخیر) بعدش که کلا عکس لود شد دیدم نه خمیری نیست.
اون رنگ قرمز رو فکر کنم برای نشون دادن زنگ زدگی انتخاب کردی اما زنگ زدگیها اصلا به واقعیت شباهتی نداره. بیشتر شبیه ماشینهای فانتزی شده. شیشه ماشین هم سالمه فقط رنگش زرد شده. راستی شیشه مگه رنگ عوض میکنه؟
لاستیکها کثیف کردی اما انگاری روش رنگ پاشیدن. رنگ رینگها هم بهش نمیاد.
در کل حسام جون اگه این کار رو به عنوان کار فانتزی در میاوردی فکر کنم جالبتر میشد. شرمنده زیادی حرف زدم.

راستی یادمه این مدل رو قبلا آقا Soroosh هم رندر گرفتن. توصیه میکنم حتما برای یکبار هم شده ببینیش.

موفق باشی.

hesam_sn

کاربر VIP
میخواستم بعضی جاها رنگ ماشین باشه بعضی جاها هم خوردگی داشته باشه و کثیفی. قرمز رنگ ماشینه
رو شیشه هم میخواستم ترک بذارم هم یادم رفت هم بلد نبودم:green:. ماشین تو انبار بود شیشه کثیف شده دیگه:)
رینگ بد شده؟ حالت زنگ زدگی رو نمیرسونه؟

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
خوبه عالی شده راستی میتونی اموزش این متریاله کثیفو بزاری

از هر کی خواستیم بهمون نداد
:green:

hesam_sn

کاربر VIP
تو متریال کامپوزیت برای base material یه متریال فلز زنگ زده گذاشتم. برای متریال دومی کار پینت گذاشتم و تو مپ opacity یه عکس سیاه سفید گذاشتم که فقط بعضی جاها رنگ ماشین نشون داده بشه. برای متریال سوم هم یه مپ dirt گذاشتم و بازم با مپ opacity بعضی جاهاش رو نشون دادم. متنی هم که رو ماشین هست رو همینجوری گذاشتم. جلوی هر متریال هم یه عدد داره که با کم کردنش میزان دید اون متریال کم میشه. بعضی از مپ های opacity رو تو پیوست گذاشتم. مثلا او گرده برای شماره ماشینه که فقط قسمت های سفید رو نشون میده که شده اون نارنجیه بین چرخ ها

پیوست ها

• fg.jpg
    fg.jpg
    323.7 کیلوبایت · بازدیدها: 14

*farshid*

کاربر VIP
خیلی ناز شده
کاش قسمت کابین رو اصلاح میکردی ... اونجایی که بدنه شبیه به یه سطح کاغذی شده ...

در کل بینهایت از کارت خوشم اومد ... نمیدونم. یه حس جالبی داره کارت ... البته اشلش در حد یه اشل ماشین واقعی نیست .
یه ماشین اسباب بازی کوچوموچولوئه

آورین بر شوما

سلامحسام

کارت جالبه اما چنتا نکته
اولا اگه خمیر اینه پس من چیکارم (یه تکه کوچولو به رضا بود شما بدل نگیر)
تو انعکاسات باید جنس رو نشون بدی. متریال قدیمی معمولا دو تا خاصیت جالب داره: اولا و دویما صیقلی نیست و زبر و خراشیده و کتکخورده و پر از سطوح شکسته هست و نور توش بر حسب یه مپ نویز دار میشکنه و پوشته هم کلا مات تر هست چون جلاشو از دست داده و چربیها و روغن یا گرد و خاک به بدنه جوری چسبیده که رنگ خالص کار گم میشه توش.
یه اشاراتی هم داشتی اما دفورمگی ها و نشونه های قر شدگی و یادگاریهای صافکاری روح های قدیمی پسند رو نوازش میده.
بامپهایی که استفاده کردی کمی حالت زنگ زدگی و بیشتر حالت اسید پاشیدگی به کار داده. بافتشون درشته هنوز. روی رنگ هم میتونی به پختگی بیشتری برسی
از گلپاچیدگی هم میتونی استفاده کنی. خیلی جای کارداره و خیلی هم تا اینجا خوش اومدی.
یه دستی بهش بکشی اگه واقعی نشه میتونه حتما رومانتیک پریش ایجاد کنه

یا علی

hesam_sn

کاربر VIP
خیلی ناز شده
کاش قسمت کابین رو اصلاح میکردی ... اونجایی که بدنه شبیه به یه سطح کاغذی شده ...

در کل بینهایت از کارت خوشم اومد ... نمیدونم. یه حس جالبی داره کارت ... البته اشلش در حد یه اشل ماشین واقعی نیست .
یه ماشین اسباب بازی کوچوموچولوئه

آورین بر شوما
مرسی. نفهمیدم کجا رو گفتی شبیه سطح کاغذی شده
سلام.

خيلي خوب شده كارت ، ايول .
همونطور كه دوستان گفتن به واقعي نمي خوره ، اما كلا حالت باحالي داره ...

موفق باشي.
يا علي.
مرسی:cool:

سلام دوست من به خاطر آموزش ممنون خوب بود در ضمن کارت خیلی فانتزی و ناز شده
دوسش داشتم .
موفق باشی.
خواهش میکنم. شما هم موفق باشی:paint:

hesam_sn

کاربر VIP
سلامحسام

کارت جالبه اما چنتا نکته
اولا اگه خمیر اینه پس من چیکارم (یه تکه کوچولو به رضا بود شما بدل نگیر)
تو انعکاسات باید جنس رو نشون بدی. متریال قدیمی معمولا دو تا خاصیت جالب داره: اولا و دویما صیقلی نیست و زبر و خراشیده و کتکخورده و پر از سطوح شکسته هست و نور توش بر حسب یه مپ نویز دار میشکنه و پوشته هم کلا مات تر هست چون جلاشو از دست داده و چربیها و روغن یا گرد و خاک به بدنه جوری چسبیده که رنگ خالص کار گم میشه توش.
یه اشاراتی هم داشتی اما دفورمگی ها و نشونه های قر شدگی و یادگاریهای صافکاری روح های قدیمی پسند رو نوازش میده.
بامپهایی که استفاده کردی کمی حالت زنگ زدگی و بیشتر حالت اسید پاشیدگی به کار داده. بافتشون درشته هنوز. روی رنگ هم میتونی به پختگی بیشتری برسی
از گلپاچیدگی هم میتونی استفاده کنی. خیلی جای کارداره و خیلی هم تا اینجا خوش اومدی.
یه دستی بهش بکشی اگه واقعی نشه میتونه حتما رومانتیک پریش ایجاد کنه

یا علی

کلا من منظور شما از خمیر رو نمیفهمم:-?
سعی میکنم بازم روش کار کنم. رو متریال روغن باید کار کنم.
چون با کامپوزیت نمیشه نتیجه همه متریال ها رو روی هم دید باید صبر کنم تا رندر بگیره. رندر هم طول میکشه دیگه زیاد تغییر نمیدم

saeedmagic

Member
آورین(با اجازه صاحبش)
خوب شده ولی من برای متریال کثیف از blend استفاده می کنم بهتر جواب می ده
مثل این تست رندر کار جدیدمه کل کثافت های موجود رو با blend درست کردم
zzz.jpg

hesam_sn

کاربر VIP
رندر جدید و متریال جدید و نورپردازی hdri

پیوست ها

• ccccc.jpg
    ccccc.jpg
    463.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام حسام.ایول.وافعا کار خوبی شده.
بدنه فلز ماشین وافعا خوب شده.اما لاستیکش خیلی حس لاستیک نمیده.به نظر من اگه از متریال های SIGERSHADERS V-Ray Material Presets Pro v.2.0 استفاده کنی خیلی متریال های خوبی توش هست.

hesam_sn

کاربر VIP
بدنه فلز ماشین وافعا خوب شده.اما لاستیکش خیلی حس لاستیک نمیده.به نظر من اگه از متریال های SIGERSHADERS V-Ray Material Presets Pro v.2.0 استفاده کنی خیلی متریال های خوبی توش هست.
سلام.
کدوم کار خوبی شده؟ اولی دومی گزینه الف و ب هیچکدام :green:
حالا این متریال ها رو از کجا بیارم؟

داداش عارف میشه لینک دانلود V-RAY MATERIAL PRESETS PRO v2.1.1b که آخرین ورژن هست رو بزارید:rose:
روی fileserve باشه هم خبری نیست:)

بالا