ماشین حساب با #c

mahtab2009

Member
سلام
من می خوام تو محیط ویژوال استودیو با #C یه ماشین حساب تو مایه های ماشین حساب ویندوز طراحی کنم. کار رو شروع کردم فقط مشکلم اینه که نمی دونم برای قسمت نمایش محاسبات از چه ابزاری باید استفاده کنم؟؟ نمی دونم لیست باکسه یا چیز دیگه؟! :?:
می خوام براش تعریف کنم که مثلا با زدن کلید C کل رشته رو پاک کنه یا با زدن backspace فقط آخرین کاراکتر رو حذف کنه و مسائلی از این قبیل .... ولی تا ندونم خود قسمت نمایش چه ابزاریه نمی تونم مدل برنامه ام رو تعیین کنم. لطفا راهنماییم کنین.
ممنون

jmosawy

Member
خواهش میکنم...
بله؛ من از این سایت، مقدمات Windows Application رو با C# یاد گرفتم. خیلی مفصل و روان توضیح میده.
امیدوارم مورد استفاده شما واقع شده باشه.

موفق باشید!

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
من می خوام تو محیط ویژوال استودیو با #C یه ماشین حساب تو مایه های ماشین حساب ویندوز طراحی کنم. کار رو شروع کردم فقط مشکلم اینه که نمی دونم برای قسمت نمایش محاسبات از چه ابزاری باید استفاده کنم؟؟ نمی دونم لیست باکسه یا چیز دیگه؟! :?:
می خوام براش تعریف کنم که مثلا با زدن کلید C کل رشته رو پاک کنه یا با زدن backspace فقط آخرین کاراکتر رو حذف کنه و مسائلی از این قبیل .... ولی تا ندونم خود قسمت نمایش چه ابزاریه نمی تونم مدل برنامه ام رو تعیین کنم. لطفا راهنماییم کنین.
ممنون

می توانید از PictureBox استفاده کنید. یک string رو پردازش کرده و نتیجه را در رخداد Paint آن PictureBox
به شیوه دلخواه نمایش دهید.

به مثال پیوستی مراجعه شود :
Calc.zip

پیوست ها

• Calc.zip
    58.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13

جدیدترین ارسال ها

بالا