ماسک کردن

من matte نمیدونم چیه!.. اما منظورم اینه که مثلا شما یه عکس ستاره (star) با فرمت PNG دارید . و بخواید یه فیلم در این شکل نشون داده شه . ک به اینکار ماسک کردن میگن..حالا اگه میشه چجوری؟

omid sarmad

Active Member
اگر تصویرتون دارای کانال آلفا باشه،یعنی تو فوتوشاپ دارای پس زمینه شرنجی باشه کافیه که تصویر رو به یکی از تراکهای ویدیویی بکشی،Premiere 2 به صورت خودکار گزینه Alpha Channel رو برای تصویر فعال می کنه.
روش دیگه هم استفاده از Matte یا همون ماسکه.برای اینکار تصویر مورد نظرتو تو یکی از تراکهای Video 2 یا بالاتر قرار بده بعد تصویر ماسک رو روی تراک بالاتر اون قرار بده.افکت Track Matte Key رو از پوشه Keying توی افکتهای ویدیویی بکش و روی تصویر زیری قرار بده.
توی تنظیمات افکت مقدار matte رو روی تراکی که ماسک رو گذاشتی قرار بده .
مقدار Composite Using رو هم روی matte Luma قرار بده.می تونی یه تصویر یا فیلم هم زیر تصویر اصلی قرار بدی که کارت قشنگ تر بشه.

آخرین ویرایش:
مرسی از جواب

2 مشکل اول اینکه عکس ستاره همچنان باقی میمونه هنگام ماسک

دوم اینکه فیلم داخل ستاره سیاه و سفید نشون داده میشه..

چه کنم ؟

omid sarmad

Active Member
از هر دو مشکل موجود پیداست که تصویر Matte (ستاره شما) تصویر مناسبی برای استفاده از این تکنیک نیست.
عکست رو بزار تا مشکلات عکس رو بگم.ممکنه یکیش سیاه نبودن کامل ستاره شماست.
من Matte زیاد دارم،اگه خواستی بگو تا برات بزارم.
:oops:

لطفا یکی دو تا واسه نمونه بذار... بعدشم ستاره من سیاه نبود ..رنگاوارنگ بود!:ِ

omid sarmad

Active Member
دیگه بدتر.برای استفاده از این امکان باید از یک Matte استفاده کنی.یعنی تصویری که مقادیر RGB اون با هم برابر باشند.به قول خودمون سیاه و سفید باشه.
اینم چند تا نمونه

پیوست ها

• Matte.zip
    439.1 کیلوبایت · بازدیدها: 155

جدیدترین ارسال ها

بالا