مادربردی با 7 جای کارت گرافیک !!!

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوستان :paint:

یکم عجیبه ولی شرکت Gigabyte دست به ساخت مدل ارتقاع یافته EX58A-UD7 زده و مادربردی خاص در امور گیم و گرافیک رو وارد بازار کرد .:-?

این مادر برد که دارای 24 فاز تامین برق برای CPU هست :shock:، از پردازنده های سوکت 1366 پشتیبانی کرده و می تواند با قابلیت جدید Unclocked Power ، در مواقعی که نیازی به این تعداد فاز تامین برق نیست ، نیمی از
این فازها رو غیر فعال کنه .

در ضمن از SATA 3 و USB 3 هم پشتیبانیه کامل داره و با 6 بانک رم ، می تواند تا 24 گیگ رم DDR3 را در حالت 3 کانله و در فرکانس 2000 پشتیبانی کند .

در مورد تعداد اسلاتهای PCI-Ex 16 این مادربرد (هفت عدد ناقابل ! ) هم تا اونجایی که در مقالات رسمی بیان شده ، از قابلیت Hybrid بهره می برد که در این صورت می تواند 4 کارت ATI را به صورت CrossFireX و 3 کارت nVidia را در حالت SLI ، بطور همزمان دریافت کند .:shock:

3d382ccb550e4d6abdf4.jpg

قیمت تعیین شده حدود 650 دلار هست و هنوز به طور رسمی در سایت Gigabyte برای فروش گذاشته نشده .

(داخل پرانتز بگم که با این وضعیت احتمالا باید دوشاخ برق کیس رو مستقیما به نیرو گاههای اتمی وصل کنیم ! چون اگر بخواهیم در کنار این تعداد کارت گرافیک از یک پردازنده پر مصرف Core i7 1366 هم استفاده کنیم ، با یک حساب سر انگشتی به پاوری با توان 3000w نیاز خواهیم داشت !) :shock::shock::shock:

موفق باشید :rose:

Ultra3D

Well-Known Member
خوب ولی من به این مادربرد ها خیلی اعتقاد ندارم و تنها مزیت این مادربرد رو تو ساپورت کارت گرافیک های ATI با Nvidia می دونم که اون هم اگه کارایی واقعی داشته باشه

از یک مقدار بیشتر برای چیزی خرج کردن دیگه کار بیهوده ای و همیشه به نظر من قطعات میان قیمت بهترین هستند
مثلا ً تو این سری مادربرد شرکت Giga همون UD5 بهترینه و بقیش برای نشون دادن قدرت شرکت هست و عملا ً تو تست ها خیلی خیلی کم با هم فرق دارن

gp-gpu

Member
سلام.
چیپ X58 در حال حاظر قویترین هست.
این بورد از گیگا رو باید با P6T 7WS SC از asus مقایسه کرد که در یک کلام باید بگم گیگا پایینتره.
شرکت اسوس توی بورد WS SC از تکنولوژی SAS3 نیزاستفاده کرده و باز از لحاظ قیمت تقریبا تو یه سطح قرار می گیرن.
در مورد ASUS P6T 7 WS Super Computer همینو بگم که برای ساختن سوپر کامیوتر خانگی FASTRA 2 از این بورد استفاده شده.
fastra 2 Specifications:
mb=asus p6t 7 ws sc
processor=intel core i7 920
ram=6x2 ddr3 b1333 corsAir
hdd=samsung spinpoint s3 1TB
PSU=Thermaltake Toughpower 1500W + 3x Thermaltake PowerExpress 450W
Graphic cards:ASUS ENGTX275 + 4x ASUS ENGTX295 (2PCB) + 2x ASUS ENGTX295 (1PCB)
LINUX kernel 2.6.29.1
cent OS linux
-----------------------------------------------------
برای ارتباط کارتها با هم از C-Like programming وهمچنین nvidia CUDA استفاده شده.
fastra 2 دارای توان پردازشی معادل 12 ترافلاپ بر ثانیه می باشد.
-------------------------------------------------------------------------------
در کل من asus رو نسبت به gigabyte ترجیح میدم.
-------------------------------------------------------------

آخرین ویرایش:

Ultra3D

Well-Known Member
asus p6t 7 ws sc واقعا ً یک ابر مادربرد هست
من هم طرف دار ASUS هستم
ولی از یک چیز Giga نمی شه چشم پوشی کرد و اون هم تنظیمات آسان و ساده بایوسش برای اورکلاک
وقتی داشتم با یکیش اورکلاک می کردم حتی قبل از ریستارت شدن تو همون بایوس نشون می داد که سیستم پایدار هست یا نه
ولی بایوس ASUS , DFI سخته و هر کسی نمی تونه درست و حسابی اورکلاک کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا