مات کردن پشت تصویر

چی جوری میشه همچین عکسی که میبینید رو قسمت های پشتیشو محوش کرد.

پیوست ها

• 3.JPG
    3.JPG
    44.3 کیلوبایت · بازدیدها: 24

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
با DOF با Depth of Field که حداقل و حداکثر فاصله رو در تنظیمات camera انجام میدی و قابلیت DOF رو از Render فعال میکنی . ولی این کار باعث میشه تا سرعت رندر کم بشه و تعداد Pass ها بیشتر بشه . :)

نه باید روی شکل راست کلید کنی ..... نمی دونم
من فقط می دونم توی dvdcg academyدیدم ولی تا فرصت پیدا کردم میگم
موفق باشید

این چیزهایی رو که گفتی رو بلد نیستم چون من در سطح مبتدی ام .لطفا قدم به قدم توضیح بده.ممنون

لطفا پلاگین render v-ray 1.5 rc3 را با طریقه نصبش و اجراش بذار و توضیح بده در مورد اون آموزش و ری خیلی ممنونم باهال بودولی نمی دونم سیستمم اصلا این پلاگینو جواب نمی ده چون خیلی سنگینه.تازه من با رندر scan line به زور میتونم رندر بگیرم ولی پلاگینشو بذار.ممنوم

لطفا پلاگین render v-ray 1.5 rc3 را با طریقه نصبش و اجراش بذار و توضیح بده در مورد اون آموزش و ری خیلی ممنونم باهال بودولی نمی دونم سیستمم اصلا این پلاگینو جواب نمی ده چون خیلی سنگینه.تازه من با رندر scan line به زور میتونم رندر بگیرم ولی پلاگینشو بذار.ممنوم

Alireza MH

Member
دوست عزیز اگه سیستمت اینقدر ضعیفه طرف DOF ویری نرو ، میتونی با Photoshop خیلی نزدیک به همونو در بیاری . حله؟:cool:
یا بگم چطوری

تو فروم یه چرخی بزن ، یه سرچی بکن وری پیدا میکنی با مخلفاتش.

آخرین ویرایش:
سیستمم که خیلی ضعیفه ولی اگه دنبال و ری نرم که نمیتونم پیشرفت کنم و مثل شما حرفه ای بشم ولی عیب نداره آموزش فتوشاپشو برام بذار.ممنون

Alireza MH

Member
تو فتوشاپ اونی رو که نشون دادم انتخواب کن ( Blur ) بعد با کلیک راست روی عکست میتونی قطر و چیزای دیگشو تنظیم کنی و هر جایی که باید مات باشه بکش روش. پیشنهاد میکنم عدد Hardness رو خیلی کم بزار .

موفق باشی

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    178.7 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 2.jpg
    2.jpg
    152.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6

Alireza MH

Member
اگه مجبوری با اسکن لاین رندر بگیری ، با همون دوربین Target هم میتونی DOF ایجاد کنی. تیک Multi pass effect رو بزن و ... با پارامترهاش بازی کن .

:nokte: اگه تارگت دوربینتو وسط جایی که میخوای فوکوس باشه بزاری کارت خیلی راحت میشه.

پیوست ها

• 3.jpg
    3.jpg
    141.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2

baran_9x

New Member
به نظر من بهترین کار اینه که ببری توی فتوشاپ و قسمتایی که میخوای رو اونجا محو کنی در غیر این صورت باید زمان زیادی رو به رندر اختصاص بدی...:)

جدیدترین ارسال ها

بالا