taghi abbas
Well-Known Member
سلام به bubo3d عزیز . آقا دستت درد نکنه آموزشات خیلی عالیه میخواستم بدونم به آموزشات نمی خوای ادامه بدی ؟ من که منتظرم. دارم رو آموزشات کار میکنم به زودی نتیجه اش رو میذارم اشکال گیری کنی. بازم ممنون
سلامسلام به bubo3d عزیز . آقا دستت درد نکنه آموزشات خیلی عالیه میخواستم بدونم به آموزشات نمی خوای ادامه بدی ؟ من که منتظرم. دارم رو آموزشات کار میکنم به زودی نتیجه اش رو میذارم اشکال گیری کنی. بازم ممنون
ببین چیز به درد بخوری هست یا نه
سلام
عزیز یه preview بگیر و کیفیتش رو FLV و سبک کن و بذار تو گالری عزیز
اسم من بلنده و هر کدوم رو میخوای میتونی استفاده کنی سید علی حسین حسینی ایزدیسلام دوست عزيز كه نميدونم چي صدات كنم
علیکم سلام
اول بگم این توضیحی که تو گذاشتی عزیز یه جورایی بیشتر برای انیمیشن 2D خوبه حالا من به 3D تبدیلش میکنم. اول دوتا مثال میزنم بعد یه توضیح کوچیک:
1.مثلا حرکت داد زدن یه فرد وقتی یه وزنه می افته رو پاش. حالا حرکت این فرد چه جوریه؟ تو یه حرکت که داره سرش رو با داد زدن میبره بالا کل بدنش هم تکون میخوره از جمله همون سرش به صورت دست و پا زدن و تکون های تند و ریز. به این میگن Straight Ahead یعنی چی؟ یعنی یه سری حرکت تند و پشت سر هم.
2. حرکت یه کارات باز از این pose به اون pose یا حرکات یه فردی که داره ارکست رو هدایت میکنه و حتی حرکت فردی که داره دیالوگ میگه. شما میتونی حرکات این افراد رو تقسیم بندی کنی و POSE به POSE شناسایشون کنی.
حالا فرقشون اینه که شما برای انیمیت حرکات Straight Ahead باید از صفر شروع کنی و ریز به ریز بری جلو یعنی نقاط مشخصی رو نمیتونی واسه کلیت کار تعیین کنی ولی تو حرکات pose To pose بهترین کار اینه که شما pose ـهای اولیه رو بزنی بعد بری واسه جزییات کار.
انشا الله که ساده گفته باشم و بدردت بخوره عزیز
حق یارت