Lafcadio
New Member
سلام به همه دوستان. من چند وقت هست که کار روی یک پروژه رو شروع کردم، و مشکلی پیدا کردم.
در این مولتی مدیا تعداد زیادی فایل هست که من باید برای اون ها لینک بذارم. اما میخوام که این فایل ها (عمدتا PDF و عکس و فایل EXE) خارج از مولتی مدیا با برنامه پیش فرض خودشون باز بشن، البته اگر برنامه نصب شده باشه (مثلا وقتی روی یک فایل که به یک PDF لینک شده، کلیک کنیم، فایل PDF با Adobe Reader باز بشه. اگر هم این برنامه نصب نشده باشه که پیغام معمول ویندوز بیاد).
من از این خط اسکرییت استفاده کردم اما جواب نداد :
on mouseUp me
open " Data\PDF\64\104.pdf"
end
با کلیک بر روی دکمه ای که این اسکریپت رو براش نوشته بودم، هیچ اتفاقی نیافتاد.
واقعا و واقعا از دوستانی که کمک کنن ممنون میشم.
(ضمنا میخوام بدونم که تنها راه این کار اسکریپت هست، یا اکسترایی هست که درگ کنیم روی لینک و سریع مسیر فایل رو بپرسه؟)
در این مولتی مدیا تعداد زیادی فایل هست که من باید برای اون ها لینک بذارم. اما میخوام که این فایل ها (عمدتا PDF و عکس و فایل EXE) خارج از مولتی مدیا با برنامه پیش فرض خودشون باز بشن، البته اگر برنامه نصب شده باشه (مثلا وقتی روی یک فایل که به یک PDF لینک شده، کلیک کنیم، فایل PDF با Adobe Reader باز بشه. اگر هم این برنامه نصب نشده باشه که پیغام معمول ویندوز بیاد).
من از این خط اسکرییت استفاده کردم اما جواب نداد :
on mouseUp me
open " Data\PDF\64\104.pdf"
end
با کلیک بر روی دکمه ای که این اسکریپت رو براش نوشته بودم، هیچ اتفاقی نیافتاد.
واقعا و واقعا از دوستانی که کمک کنن ممنون میشم.
(ضمنا میخوام بدونم که تنها راه این کار اسکریپت هست، یا اکسترایی هست که درگ کنیم روی لینک و سریع مسیر فایل رو بپرسه؟)