لینکستان سایت های مختلف برای تمامی علوم(کولاک 3)

کولاک 3 رو چطور ارزیابی می کنید؟

• به کولاک 1 نمی رسه اما کارمو راه انداخت

رای: 0 0.0%
  • امید وارم سری بعدی کولاک برخلاف این دو سری خوب باشه

• اول یه کم فکر کن بعد این چرت و پرتا رو بنویس...مزخرفه

• فقط برای افزایش پست این کار و انجام می دی..

• مجموع رای دهندگان
    2

Maxton

Active Member
سلام.دوستان تصمیم گرفتم که یک لینکستان کامل برای موضوعات مختلف درست بکنم.چیزی که خیلی ها دنبالش هستند.من وقتی اقا بهنام سایت در مورد زنبور داری می خواست به این فکر افتادم.خواستم به صورت محدود کار کنتم اما بعدش گفتم توسعه می دمش و باید در قالب کولاک بنویسمش.در این تاپیک در مورد 200 موضوع مختلف اعم از کامپیوتر اینترنت پزشکی تاریخ....سایت های مختبف رو معرفی می کنم البته انگلیسی امید وارم که خوشتون بیاد.

Maxton

Active Member
بانک های خارجی

چندتا از بانک های خارجی که شاید برای تجارت مورد نیاز بشه
1
2
3
4

Maxton

Active Member
اقتصاد

این سایت در مورد تاریخ اقتصاد هستش که برنامه هایی هم برای دانلود داره و در مورد رشته ای دانشگاهی اقتصاد صحبت می کنه.به نقد و بررسی کتاب هم می پردازه.
ورود

Maxton

Active Member
بازارهای بورس سهام

توی این سایت ها می تونید اخرین وضعیت بازارهای سهام دنیا اخبار سهام و سرمایه گذاری تجزیه تحلیل سهام وکلی چیز دیگه در مورد سهام بفهمید
1
2
3
اینا هم برای تهران هستند که فارسی هم هستند
1
2

Maxton

Active Member
باستان شناسی

تصاویر بقایای اثار باستانی اروپا
ورود

یک نگار خانه توسط دانشگاه سن جوز که شامل تصاویر قابل گسترش و توضیحاتی برای عکس ها و در مورد معماری روم باستان هستش.
ورود

a Truth Seeking

Active Member
مهدي جان كار خيلي خوبي رو شروع كردي من هم اگر پيوند جالبي پيدا كردم حتما اينجا مي نويسم.

Maxton

Active Member
خیلی ممنون نظر لطفته ولی لطفا قبل از ارسال ادرسشو به من تو پیغام بگو تا بهت بگم کی بزاریش....

Maxton

Active Member
این چه حرفیه؟من شاگرد شما و همه اعضای سایتم..محمد جان لطفا دیگه ادامه نده اونوقت می گن چت کردیم..دستت درد نکنه...

bagher2

Member
دست هردوی شمادردنکنه!
حرکت جالبیه لطفاادامه بدین!

مخلصیم

Maxton

Active Member
خودرو های قدیمی

شاید دوست داشتید در مورد خودروهای قدیمی چیزی بدونید یا اینکه تحقیقی در موردشون داشتید خب این دوتا سایت در مورد خودروهای قدیمی مطلب دارند.عکس تالار گفتگو مطالبی در مورد ماشین هاو....
1
2

Salar

Active Member
جای بدی رو انتخاب کردی! میتونستی این تاپیک جالب رو تو انجمن خودش معرفی میکردی.

موفق باشی استاد.

moein273

Member
نظر من اينه كه حالا كه زحمت ميكشي hanswercom جان اين ها رو به يك ايبوك قدرتمند تبديل كن.

Maxton

Active Member
معین جان تو فکرش هستم ولی چه کنم که بلد نیستم.برنامشو دارم ولی کارباهاشو بلد نیستم...خب حالا میریم سراغ زیست و پزشکی و....

Maxton

Active Member
موسیقی درمانی

ممکن اسم موسیقی درمانی رو شنیده باشید حالا برید توی این سایت و بیشتر در موردش بدونید
ورود

Maxton

Active Member
جلبک شناسی

سایت های زیر اطلاعات بدرد بخوری در مورد جلبک ها به شما می دهند وخیلی به درد تحقیقات می خورند.
1
2

جدیدترین ارسال ها

بالا