نسخه ای که معمولا به کاربرانی که تازه می خوان به لینوکس مهاجرت کنن Ubuntu پیشنهاد می شه. اما در مورد نرم افزار هاتون
فرانت پیج و ورد و فو توشاپ ، معادل دارند + اینکه می شه اون ها رو به کمک برنامه های جانبی مثل wine تو لینوکس نصب کنید. توجه داشته باشید لینوکس درش چیزی به نام exe وجود نداره.
کلا مهاجرت به لینوکس می تونه تجربه جابی رو براتون در بر داشته و حداقل سیستمتون در لینوکس ضد ویروس نیاز نداشته باشه.
موفق باشید
یعنی باید پارتیشن بندی کنم؟بله نصبش هم راحته فقط موقع نصب باید حواستان باشد که اطلاعات هارد ویندوزیتان نپرد! چون نوع پارتیشن ها متفاوت هستند
حدود 690 مگابایت بود ، من اشتباه دانلود کردم یا شما اشتباه گفتید؟اتفاقا ورژن جدید اوبونتو قابلیت به نام آسان نصب داره که اون رو مثل یک نرم افزار از روی ویندوز در عرض چند دقیقه نصب می کنه و شما می تونی اون رو مدیریت کنی ! و اینستالش کنی ...
دقیقا منظور ایشون همین بود چون نوع پارتیشن لینوکس متفاوت هست ، به شما توصیه می کنم که مقداری از هارتون رو خالی کنید بعد هنگام نصب توسط نصب کننده همه پارتیشن رو درست کنید.یعنی باید پارتیشن بندی کنم؟
منظورتون چی بود؟
نه درست داونلود کردید 690 مگ هستحدود 690 مگابایت بود ، من اشتباه دانلود کردم یا شما اشتباه گفتید؟
مثال؟! بستگی به حیطه کاری داره. تو برنامه نویسی که به شخصه اصلا کمبود که نیست امکانات کاملی هم در اختیار برنامه نویس هست . بقیه اش رو مثال بزنید بهتر میشه مقایسه کرد.شخصا در بین نرم افزار های اوپن سورس غیر از browser ها نرم افزاری ندیدم که بتونه به طور 100% تمام امکانات یک نرم افزار سازگار با ویندوز رو داشته باشه، تعارف که نداریم!
در ساختار متفاوت هست ولی این دلیل نمیشه که هرچیزی متفاوت بود پس اون چیز متفاوته مشکلتر و پیچیده تر از اون یکی باشه است!چون لینوکس از نظر کارکرد تفاوت های اساسی با ویندوز داره و اون سادگی و انعطاف ویندوز رو نداره (البته این نظر شخصی منه)
کلا حرفتون رو رد نکردم فقط این جملتون مشکل داشت:من نظر خودم و تجربه کاری خودم با لینوکس رو صرفا گفتم البته قصد من این نبود بگم لینوکس بده خیر! اما تو بخش نرم افزار کمی مشکل سازه و دلیلش شاید توجه کمتر شرکت های بزرگ نرم افزاری هست چه بسا اگر نسخه لینوکس برنامه های حرفه ای از قبیل فتوشاپ و... هم موجود بود ویندوز طرفدارانی در این حد نداشت عمده مشکل لینوکس نبود نرم افزار هست والا از نظر سورس و امنیت سیستم عامل فوق العاده ای هست ولی قبول کنید نسبت به ویندوز هنوز محدودیت هایی داره! و کلا برای کاربران تازه کار خیلی مناسب نیست.
که بنده گفتم برعکسه اتفاقا!اون سادگی و انعطاف ویندوز رو نداره
مطمئنا هیچی انعطاف سیستم هایی یونیکس دیس مثل لینوکس رو نداره .انعطاف ویندوز رو نداره