لیمو.....

end_of_cg

Member
سلام به همه بر و بکسچ.....
ماجرا از این قراره که من در حال ساخت یه تیزر واسه یه شرکت تولید مواد غذایی و در این مورد به خصوص ر مورد آبلیمو هستم.
روند کلی داستان به وسیله تعدادی کاراکتر لیمو دنبال میشه که نمونشونو میبینید.میخوام از نظرات دوستان استفاده کنم....
به خاطر فانتزی بودن مضمون داستان و محیط ـ سعی زیادی نشده که کاراکتر ها خیلی به واقعیت نزدیک بشن...
من در طول پیشرفت کار اون رو اینجا میزارم تا شما دوستان هم لطف کنید و نظراتتون رو بگید....و حتمآ بعد از تموم شدن کار کل انیمیشن رو آپلود میکنم...
فعلآ

پیوست ها

• 12.jpg
    12.jpg
    154.4 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • 5.jpg
    5.jpg
    144 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • 13.jpg
    13.jpg
    119.8 کیلوبایت · بازدیدها: 23
  • 14.jpg
    14.jpg
    177.7 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • untitled.JPG
    untitled.JPG
    132.3 کیلوبایت · بازدیدها: 22
سلام . کارت خیلی عالی شده .
فقط چند تا ایراد بنی اسرائیلی بگیرم که نگی اومد حرف زد هیچ کمکی نکرد .

۱ . اگر بتونی در محل بریدگی (همون دهنش) جایی که پوست لیمو تموم می شه و فیبرش شروع میشه و جایی که دوباره خود داخل لیمو شروع میشه رو یه bump ای چیزی بدی که خیلی بهتر می شه گمونم .

۲. این بنده خدا انگار که مجروح شده یل تو کارخونه دستش رفته لای پرس به نظرم بهتره یه فکری به حال دست و انگشت و ایناش بکنی و جایی هم که دست به تنه متصل شده متریالش بهر بود از متریال تنه به متریال دست یه حالت fade داشته باشه .
اصلا جای اینکه اینهمه دردسر بکشی چرا مثل خیلی جاها دستها رو بدون اتصال به بدن درست نمی کنی ؟‌ (مثل rayman اگر دیده باشی ! ) که فقط دستهاش رو هواست که تازه گمون کنم به کاراکترت هم بیاد .اینجوری ---->
party0051.gif
.

۳. پاهاش واسه اینکه نگهش داره ضعیفه کف پاشو می گم . ببین با روش بالا می شه حل یشه ؟‌

۴ . ببین می تونی یه فکری به حال بینا شدنشون بکنی ؟‌

فقط همین ! :wink:

leili1

Active Member
من با اینکه هیچی از سه بعدی بلد نیستم به عنوان یه ببیننده خیلی خوب کار کردی
موفق باشی:wink:

pythoN

Active Member
سلام .
میشه گفت یه مقدار رندر بهتری میشد بگیری و متریالت هم میتونست بهتر باشه ، اما چون کارت قرار انیمیشن باشه و باید به رندرش هم فکر کرد قضیه مساوی میشه .

در گوشی ( اسم کارخونه رو برای من توی پیغام ها مینویسی خیلی مهمه )

end_of_cg

Member
با سلام
مرسی از دوستان.
راجع به نداشتن دست و چشم میتونم بگم که به نظر من همین که یک جسم از نظر بصری توانایی القای حالت کاراکتر بودن به بیننده رو داشته باشه قابل قبول هست.البته درسته که شاید با داشتن چشم و دست میتونه یه حالت دیگه ای بگیره ولی در صورت نبودن این دو عضو هم"سوالی برای بیننده در مورد ناقص بودن کاراکتر به وجود نمی آد و به نظر من میتونه به نحوی هم از کلیشه ای شدن طرح جلوگیری کنه(تمامآ نظرات شخصیمو گفتم...)
و اما این هم اولین تست حرکت که با کاراکتر استودیو و بدون استفاده از footstep ساخته شده.منتظر نظراتتون هستم...

پیوست ها

• Movie.zip
    901.8 کیلوبایت · بازدیدها: 330

mamali132002

Active Member
ایولا .. خیلی جالب شده ... حرکت کاراکتر خیلی با مزه شده... فقط یه نکته موقع حرکت سعی کن یه تکتونی هم (هر چند کوچیک) به دهنش بدی... در کل من که خیلی خوشم اومد اگر رندر final انیمیشین هم خوب پیش بره به نظرم یه کار خیلی قشنگ میشه.

hamed-ddd

Well-Known Member
اها یه چیزی
از fast skin منتال ری استفاده کن تا حسابی تفاوتش رو احساس کنی
بازم میگم کارت خیلی عالیه

ای ول با نمک راه میره .
پاهاش قبول .
ولی به خدا هنوز دستاش انگار که قطع شده .
چشمشم اشکال نداره اگه مطمئنی .
ولی رو دستاش دیگه چونه نزن !!!!
Alien200.gif

end_of_cg

Member
سلام به همگی
توی مدت این یک هفته به شدت گرفتار بودم واسه همین هم نتونستم کار رو به صورت wip ارایه بدم.حالا به جاش کل کار رو آپلود کردم تو رپید.
به خاطر اینکه این کار هنوز روی آنتن نرفته مجبورم به خاطر مسایل امنیتی!!!!!!!!!!اسم و مشخصات کارخونه رو ماسکه کنم...
امیدوارم خوشتون بیاد.
منتظر نظراتتون هستم.
در ضمن پیشاپیش یه چیزی میگم و تمام ایرادات کار خودم رو توجیه میکنم::D

تمام ایرادات موجود=کمبود شدید زمان ساخت_باور کنید...)

download link http://rapidshare.com/files/56946640/lemon_juice_AD_.zip.html

جدیدترین ارسال ها

بالا