لیست قیمت خدمات وب مووبل هاست

ali-msh

Member
تا جاییکه من دیدم دوست عزیز مووبل هاست خیلی وقته که داره فعالیت مفید میکنه و مشتری ها هم راضی بودند

موفق باشید

میلاد

Member
میدونید چیه
ما دنبال هاست ارزونیم (خدا پدر بیپولی رو ....) ولی با کیفیت :)
ولی تا حالا همش کلاه سرمون رفته....حالا شما واقعا قالمون نمیزاری....من برام مهمترین چیز اینه که فایل ها و دیتابیسم نپره چون براش زحمت کشیدم ....و uptime بالای 95% باشه
بقیه دوستان که یه مدت میفروشن بعد یه روز میای میبینی جا تره و بچه نیست
سلام
دوست من پایه کار ما هم همین بوده و هست شخصا هدفم از ابتدای کار این بوده که بتونم خدمات خوبی را با هزینه های مناسب در اختیار همه قرار بدم.
از نظر کیفیت و پشتیبانی از من نظر نگیر بلکه از کاربرای ما نظر بگیر چون اونها هستند که میتونند واقعیت امکانات و خدماتمون را برای شما توضیح بدن.
تا حالا میتونم بهت قول بدم که ناراضی نداشتیم و تمام سعی ما بر این بوده که همه کار برا را راضی نگه داریم و میتونم بگم که در این کار موفق بودیم.

میلاد

Member
سلام
روی پلان های۱۰۰ مگابایت به بالا ام تی یا هر برنامه دیگه ای مجانی نصب میشه نصب میشه پلاگین هم اگه کسی بخواد باید موقع نصب و ترجیحا در قسمت توضیحات فرم پرداخت بگه تا براش بریزم بعد دیگه قبول نمیکنم.
در ضمن اگه کسی فایل سنگین هم داشته باشه تا سقف ۴۰ الی ۵۰ مگ و لینک مستقیم داشته باشه میتونه میل بزنه براش میریزم روی هاستش.
مطلب دیگه که باید اضافه کنم این هستش که تا یک هفته بعد از خرید سرویس های میزبانی در صورتی که مشتری دلیل قانع کننده برای فسخ قرارداد ارائه کنه هزینه دریافتی مرجوع میشه.
آخرین مطلب هم اینکه انتقال سایت مشتری از شرکت میزبانی قبلی او بر روی سرور ما فقط در صورت ذکر در هنگام سفارش، به صورت رایگان انجام میشه، بعد از ایجاد حساب و ارسال مشخصات هاست از جانب ما دیگه انتقال انجام نمیشه ومشتری باید شخصا انتقال را انجام بده، پس چنانچه مایل به انتقال سایت قبلیتون به سرور ما هستید در هنگام سفارش عنوان کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا