لیست قابل update شدن!

aminflash

Member
می خام یک لیست از یک سری کتاب توی یک فایل فلش داشته باشم... که وقتی توی اینترنت اون لیست کتاب ها update شد بشه با وصل شدن به اینترنت لیست توی فلش منم update شه! در ضمن با زدن روی هر کتاب توی لیست قراره مشخصات مربوط بهش هم بیاد... لطفا کامل راهنمایی کنید !

aminflash

Member
loadvar چه ربطی داره؟ کامل چیزی که من خواستم رو بخونید و کامل توضیح بدید

amir_s

Active Member
اول باید یه دیتا بیس داشته باشی ...
و بعد با استفاده از LoadVars و یا LoadVariables استفاده کنی و اطلاعات رو لود کنی !
کجاش رو مشکل داری !؟

aminflash

Member
همون دیتا بیس رو... فرض کن لیست کتاب ها رو از توی یه فولدر قراره بخونه و با وصل شده به اینترنت کتاب جدید اسمش (+ مشخصاتش) بیاد توی تون فولدر... و به لیست کتاب ها توی کار ضافه بشه بطور اتومات و اگر روش زدیم مشخصات رو توی صفحه دیگه نشون بده... چیکار باید کرد؟

amir_s

Active Member
خوب ! اونطوری یه مقداری سخته ! با فلش نمیشه ! یعنی به تنهایی نمیشه ! باید از برنامه های مکمل استفاده کنی ! که خودت آشنایی داری ...

میشه یه کار راحت تر کرد و از SharedObject استفاده کرد ... برای ذخیره اطلاعات ...
فکر میکنم با یه جستجو به نتایج خوبی برسی !

aminflash

Member
من خورد خورد بلدم.. ولی کل کار رو که بخوام کنار هم بذارم این هایی که می گی اصلا به هم نمی خورن!!
اگه بتونی یه نمونه خیلی کوچیک درست کنی خیلی خوبه

شما از xml استفاده کن
بعد با کلد فوژن تو هاردت ذخیره کن

میتونی از دیتابیس اکسز هم استفاده کنی
لودش تو فلش که مشکلی نیست
فقط باید با کلد فوژن تو هاردت ذخیره کنی

اگه فایلت اگزه هست که یه کم کار راحت تر میشه

aminflash

Member
ممنون
منظور لود کردن نیست فقط... یه چیز می خوام عین همونی که گفتم... از طریق اینترنت لیست آپدیت بشه

ببین من فعلا لودشو میسازم برای سیوش رو کامپیوتر طرفم که اگه فایلو دوباره باز کرد آپدیت شده هه بیاد بهتره که
از shareobject استفاده کنی که خودت بلدی
من اجالتا لیست کردنشو تو فلش میسازم
ok?

ببین این بدردت میخوره؟

برای سیوشم از shareobject استفاده کن

پیوست ها

• parse xml.rar
    107.7 کیلوبایت · بازدیدها: 12

aminflash

Member
دستت درد نکنه...
خوب حالا من می خوام با کلیک روی یه دکمه به اینترنت وصل شه و از توی یک سایت یه "نام کتاب" به اضافه "توضیحات کتاب" جدید رو اضافه کنه به لیست...
پس این فایل xml که ساختی باید عوض بشه (این ها آخرش اضافه بشه) این کار رو چطوری باید کرد؟

یعنی منبع دیتابیسو تو سایت دستی تغییر بدی
بعد اینجا بخونیش و بعد از دیسکانکت شدن اطلاعات باقی بمونه؟

aminflash

Member
آره توی سایت دستی تغییر میدیم... و با اتصال به سایت این فایل xml خودش update بشه.
اطلاعات هم روی کامپیوتر طرف باقی بمونه

amir_s

Active Member
البته فکرش رو هم بکنید که اگر حجم دیتا بیس زیاد بشه طرف پدرش در میاد تا آپدیت کنه !!!!

بهترین کار اینه که یه مقدار بیشتر وقت بذارید و با Php و یا Asp کار کنید ... البته به همراه MySQL

بالا