لیست سایت های کاربران مجید آنلاین

EMIRATES

Active Member
همون چيزايی که تو امضاء ام هست.
majidonline_hooray.gif

saeidpc

Member
هرچند فعالیت خاصی توش انجام نمیشه ولی خوب برای خالی نبودن عریضه

www.pp30.ir
مرجع پاکت پیسی ایرانیان

DaRiOuShJh

Member
امضام رو هم باید مقادیری تغییر بدم ولی این برایه منه

website_700.jpg

البته برای 4-5 ساله پیشه و نم نم دارم تغییر میدم روش
www.djh.150m.com

Ahmadreza_b

New Member
دانلود كليه نرم افزار هاي مربوط به موبايل به صورت رايگان در سايت:
www.parsianonline.com
انجمن تخصصي براي بحث و تبادل نظر در رابطه با مسائل مربوط به موبايل

DaRiOuShJh

Member
DaRiOuShJh - Collection of the Bests ?!؟

اینم از قالب و وبلاگه جدیده من

از همون آدرسه قبلی هم هنوز دسترسی پذیره

:wink:موفق باشید...

2qwhk7k.jpg

فروشگاه الکترونیک گرمسار شاپ​

دارم روش کار می کنم و احتمالاً تا آخر تابستون بتونم تمومش کنم. البته اگه ترم تابستونی بر ندارم :) . سعی شده اولین فروشگاه الکترونیکی باشه که کیلوبایتی لود بشه (حجم ایندکسش در حدوده 50 کیلوبایته ) و رابط کاربری اش تا حد امکان راحت باشه و در یک کلام خرید به راحتی آب خوردن را معنا کنه. ( البته اگه بتونم تا آخرش سرپا بمونم ) (تا الان فقط برای IE )

وب سایت شرکت صبا نت گرمسار​

خواستم تجربه ی یک سایت فول ایجکس رو داشته باشم. تقریباً موفق شدم.
از چیز زیاد پیچیده ای استفاده نکردم و حتی الامکان سعی کردم قالب روان، کد نویسی ساده و سبک داشته باشه. ضمن اینکه یک سیستم مدیریتی کامل رو براش نوشتم که الحق و الانصاف سیستم باحالی شده و تا الان با چند تغییر کوچک توی سه سایت دیگه بکار بردم نمونه ی مشابه اش رو. هم برای IE هم برای FireFox

مدرسه ی الکترونیک شهید ثانی گرمسار - مجهز به سیستم مدرسه ی مجازی​

این سیستمیه که همین الان دارم روش کار می کنم. مجهز به صندوق پستی و صندوق پیغام برای هر شاگرد، معلمان و مدیران سایت و مدرسه است. سیستم کارنامه و نمره دهی، مشاوره، سیستم خبری، انجمن گفتگو، کتابخانه و ... بخشی از امکانات سایت است و خواهد بود ... (تا الان فقط برای IE )

آخرین ویرایش:

www.nero.ir

Member
فروشگاه الکترونیک گرمسار شاپ​

دارم روش کار می کنم و احتمالاً تا آخر تابستون بتونم تمومش کنم. البته اگه ترم تابستونی بر ندارم :) . سعی شده اولین فروشگاه الکترونیکی باشه که کیلوبایتی لود بشه (حجم ایندکسش در حدوده 50 کیلوبایته ) و رابط کاربری اش تا حد امکان راحت باشه و در یک کلام خرید به راحتی آب خوردن را معنا کنه. ( البته اگه بتونم تا آخرش سرپا بمونم ) (تا الان فقط برای IE )

IE )

سبد خرید سایت ما مشهور شد انگار

جدیدترین ارسال ها

بالا