لیسانس public domain

alireza82

Well-Known Member
سلام
اول معذرت میخوام که یه همچین پست نا مرتبطی زدم ولی مطمئنن این جا جواب رو میگیرم نه تو نیازمندیها :D
اگر کسی در مورد لیسانس public domain اطلاعاتی داره لطفا شیر کنه! آخه داشتم میگشتم یه دوتا جا که پیدا کردم تو یکیش نوشته بود حقوق GNU رو بهتون میده ولی چیز دیگه ای نزده بود تو اون یکی هم راجب mp3 و ویدئو و این جور چیزا بود! در کل متن همونا هم انقدر خفن بود که سر در نیاوردم! به هر حال اگر از دوستان کسی راجب این لیسانس چیزی میدونه بگه!
بیشتر شرایط استفاده و تغییر رو میخوام!
ممنون

miladmovie

Active Member
همون طور که گفتی قسمت PHP جاش نبود !
منتقلش کردم به بخش Linux !
حالا توضیح بده چی می خواهی
از سوالی که پرسیدی نفهمیدم چی می گی

alireza82

Well-Known Member
سلام
ممنون
والا میلاد جان دارم یه کدی مینویسم که تو این کد از یه کلاس آماده هم دارم استفاده میکنم ، البته نه همون کلاس دقیقا تغییرش دادم. حالا این کلاس تحت لیسانس public domain منتشر شده! از اونجایی که کد رو انگلیسی کار میکنم نمخوام مشکلی بدن به خاطر استفاده از این کلاس 20-30 خطی برام پیش بیاد البته به احتمال خیلی زیاد GNU میدم بیرون این کد رو ولی بازم نمیخوام مشکلی داشته باشه! . از یه طرف خودم جستجویی که کردم این رو یه لیسانس نمیدونستن یعنی اکثر جاهایی که رفتم نوشته بود public domain واقعا یک لیسانس نیست!! یه جا هم نوشته بود این لیسانس تمام مزیت های GNU رو بهتون میده!
ولی خوب توضیحات در همین حد بود و اکثر جاها هم این لیسانس رو میگفتن در مورد Mp3 و ویدئو و... این جور چیزاست!
خلاصه اون جاهایی که من خوندم این جور چیزا رو گفته بود که والا از اون متن خفن حقوقی شون هم من این ها رو فهمیدم!
ولی در کل اگر این لیسانس حقوق GNU رو میده پس چرا ایجاد شده!!
حالا مشکلم این هست که آیا کدی که تحت این لیسانس هست رو میشه تغییر داد!! چه چیزهایی رو باید مد نظر گرفت! مثلا تو GNU میگه اگر شما کد رو تغییر دادی نباید اسم نویسنده اصلی رو ور داری باید بنویسی خودت کی تغییرش دادی و شرایط رو مهیا کنی که کسی که اصل کد رو میخواد بتونه بفهمه از کجا بگیرتش تا تغییرات شما بر گردن شخص کد نویس اصلی نباشه و خلاصه این جور چیزا! و این که نباید وارنتی بزاری مگر اینکه بگی و تضمینت مشخص باشه و ...
حالا مشکلم همینه که public domain هم همین چیز ها رو باید توش رعایت کرد واقعا public domain==GNU !!!
یعنی همون قوانین رو داره! پس چرا یه لیسانس جداست!
خداییش موندم!

miladmovie

Active Member
سلام
اولی پیشنهاد می کنم این جستجو رو نگاه کن :
What is GNU

خب حالا سر public domain :
Being in the public domain is not a license; rather, it means the material is not copyrighted and no license is needed. Practically speaking, though, if a work is in the public domain, it might as well have an all-permissive non-copyleft free software license. Public domain material is compatible with the GNU GPL.

می گه که public domain یک لایسنس نیست بیشتر این معنی می ده که اون محصول کپی رایت و لایسنی ندارد
بعد می گه می تونید(اگر خواستید) از قوانین GPL استفاده کنید
http://www.gnu.org/philosophy/license-list.html
این برداشت من بود از Public Domain !

بهتره این سوال ها رو بری از فروم تکنوتاکس بپرسی ;)

alireza82

Well-Known Member
ممنون هم در مورد gnu هم در مورد اینکه برداشت تون رو از public dimain گفتید! فکر میکنم برداشتت درست باشه ولی اونجا هم میرم میپرسم
مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا