لیسانس خیلی فوری برای وی بی

para2x

Member
سلام به دوستای خوبم تویه مجید آن لاین
راستش من یه تالار داشتم تویه سایت para2x.net که نزدیک به 750 تا کاربر 750 تا تاپیک و 3000 تا پست داشت که دیروز به دلیل نداشتن لیسانس ، سایتم بسته شد
از دوستایی که لیسانسی دارن تقاضا میشه کمک کنن یا بفروشن ، یا شریک بشن ، بالاخره با هم کنار بیایم
به کمک فوری تون نیاز دارم
ممنون

و این هم دلیلی برای هرچی زوذتر افتتاح شدن اینترنت ملی
اینترنتی ملی
دیتا سنتر ملی
هاست ملی
کپی رایت ملی
فکر می کنم اگه از هاست های ایران و روسیه و شرق اسیا استفاده می کردی این مشکلات رو نداشتی
فکر می کنم بهتره با مسئولین هاست صحبت کنی و هرچه سریع تر از هاست و دیتاسنتر بکاب بگیری و ببری تو روسیه یا طرف های هنگ کنگ
لیسانش فک نکنم ارزون باشه
موف باشی

para2x

Member
سینا ممنون از پیشنهادت
چشم سعی مو می کنم
هنووز کسی لیسانس نداره ؟؟؟؟؟؟

i carry your heart with me live

i carry your heart with me(i carry it inmy heart)i am never without it(anywherei go you go,my dear; cheap wow gold and whatever is doneby only me is your doing,my darling)i fear no fate(for you are my fate,my sweet)i wantno world(for beautiful you are my world,my true)and it's you are whatever a moon has always meantand whatever a sun will always sing is youhere is the deepest secret nobody knows(here is the root of the root and the bud of the budand the sky of the sky of a tree called life; buy wow gold which growshigher than the soul can hope or mind can hide)and this is the wonder that's keeping the stars aparti carry your heart(i carry it in my heart)

i carry your heart with me(i carry it inmy heart)i am never without it(anywherei go you go,my dear; cheap wow gold and whatever is doneby only me is your doing,my darling)i fear no fate(for you are my fate,my sweet)i wantno world(for beautiful you are my world,my true)and it's you are whatever a moon has always meantand whatever a sun will always sing is youhere is the deepest secret nobody knows(here is the root of the root and the bud of the budand the sky of the sky of a tree called life; buy wow gold which growshigher than the soul can hope or mind can hide)and this is the wonder that's keeping the stars aparti carry your heart(i carry it in my heart)

بابا چرا همه جای مجید آنلاین از این اسپم ها می بینم این ها روبوت هستند یگه. نه؟؟؟

nimafire

find / -name Support > u
سلام.
در امضام میتونی ببینی.
ما براتون روی سرور های وارزمون که الان چندین vb هست نصب میکنبم.سرور ها در ایران هستن و هیچگونه مشکل کپی رایتی نداریم.
موفق باشید

سلام.
در امضام میتونی ببینی.
ما براتون روی سرور های وارزمون که الان چندین vb هست نصب میکنبم.سرور ها در ایران هستن و هیچگونه مشکل کپی رایتی نداریم.
موفق باشید
بهترین کار گرفتن سرور در ایرانه البته اگه از تحریم سی پنل فاکتور بگیریم

VahabOnline

Member
سلام

به نظر من هاست وارز بهترین انتخاب.
چون واقعا قیمت لیسانس و فارسی ساز بالا هست.
سرویس آفاق هاستینگ هم خیلی جالبه.
موفق باشید.

J4vad

Member
با سلام ؛

دوست عزیز در صورت تمایل به گرفتن هاست وارز یا خرید لیسانس می تونم در خدمتتون باشم

موفق باشید.

nimafire

find / -name Support > u
به هر حال دوستانی که تمایل دارن با خرید هاست براشون رایگان نصب و کاملا پشتیبانی میکنیم.
www.afaghhosting.net

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا