انیمیشن لیبسینگ

سلام
یه کار لیبسینگ همین دیروز دوساعته کار کردم
لیبسینگش به نظرم خوب شده حداقل از این انیمیشن هایی که لباشون مثل ماهی تکون می دن بهتر شده
صداشو از یکی از همین انیمیشن ها برداشتم وبدون تقلید از این انیمیشن زدم در کل بدک نشده وواسه اولین کار دیا لوگ گویی خودم راضیم

پیوست ها

• ggggg.flv
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 66

arminAnim

کاربر متخصص
خیلی جای کار داره
عموما مفهوم لیپسینک (lip sync) برای انیمشن های ایرانی فقط باز و بسته شدن دهنه، بطوری که کمترین ارتباط رو با دیالوگ داره، اما لیپسینک دقیق باید طوری باشه که بشه بدون صدا لب خونیش کرد...

آخرین ویرایش:
خیلی جای کار داره
عموما مفهوم لیپسینک (lip sync) برای انیمشن های ایرانی فقط باز و بسته شدن دهنه، بطوری که کمترین ارتباط رو با دیالوگ داره، اما لیپسینک دقیق باید طوری باشه که بشه بدون صدا لب خونیش کرد...

بانظرت کاملا موافقم من بیشتر تمرکزم رو دهن گذاشتم رو چشم ها وحالات صورت کار نکردم البته یه محدودیت هایی داشتم که نشد
تو بیشتر انیمیشن های ایرانی که دیدم در بهترین حالت این بوده که دیالوگ با دهن هم خونی داشته اما صورت مثل ماسته وهسچ حسی نداره انیمیت چشم که دیگه نگو از دم هممون فاجعه ایم

arminAnim

کاربر متخصص
نه منظورم به صورت نیست، چیزی که شما اجرا کردی با دیالوگ همخونی نداره، حروف درست ادا نمی شن

راستش خیلی نگاه کردم به لب کاراکتر به نظرم که از لحاظ باز بسته شدن دهان درست در اومده ولی شاید منظورت شکل حروف وشکل دهان در هنگام ادای حروف تا حدی درست می گی چون تنها حرفی که توجه کردم بهش 0 او 0 بود
ولی یه چیز کلی می تونم بهت بگم اینه که لیبسینگ در اون حدی که تو منظورته حتی با فیس روبوت سافت ایمیج هم بدست نمی اد چون خودم قبلا کارم همین انداختن لیبسینگ سر جاش از سافت ایمیج به مایا بوده قصد دفاع از کار خودمو ندارم چون اولین منتقد کارام خودم هستم ولی اینو راحت بهت می گم که لیبسینگ یه جیز سلیقه ای
ممکن یکی بگه در اومده یکی بگه در نیومده می تونه حرف جفتشون درست باشه
کلا یکم کار این استودیو های ایرانی که خودشونو پیشرو در صنعت انیمیشن ببینی متوجه می شی کارم خیلی بدم نیست با وجودم تمام ایراداتش

arminAnim

کاربر متخصص
نه دیگه نشد، تا دیروز داشتی صحبت از دیزنی میکردی حالا شد استودیوهای ایرانی؟
اگه میخوای انیماتور خوبی بشی باید خیلی بیشتر از خودت انتظار داشته باشی نه درسطح استودیوهای ایرانی...
البته برای خودت میگم، مختاری هرجور دوست داری به قضیه نگاه کنی

درضمن، تا موقعی که هرچیزی قانون داره ، سلیقه ای نیست
تو می تونی یه نفر آدم عاقل توی دنیا پیدا کنی که بگه از انیماتوری های دیزنی خوشش نمیاد؟ اگر اینطور باشه باید به عقل طرف شک کنی.
بر فرض محال هم حتی اگه سلیقه ای باشه، باید طوری باشه که با سلیقه ی عموم هماهنگ باشه نه سلیقه ی خودت تنها. بعد وقتی یه کاری ساختی که نظر اکثریت رو جلب کرد تازه خودت از خودت می پُرسی چرا فلان کار رو دیگران دوست داشتن و کارای دیگه رو دوست نداشتن؟ اون وقت تازه خودت برای خودت شروع می کنی به قانون ساختن تا به قوانین یه کار خوب پی ببری... خوب این چه کاریه، بیا از همین اول به قوانینش توجه کن!

آزموده را آزمودن خطاست

توی پُست قبلی که راجع به نادیده گرفتن قوانین و اصول حرف زدی من جوابی بهت ندادم اما اینجا بهت می دم

ریچارد ویلیامز نمیگه قوانین رو نادیده بگیرید، بلکه میگه : Know the rules, then break it ، یعنی قوانین رو یاد بگیرید، بعد قوانین رو بشکنید! نه این که از اول کار بزنی زیر همه چی....

آخرین ویرایش:
من کی گفتم بزنیم زیر همه قوانین
تو منظور منو نگرفتی
این قوانین خیلی مهم هستند ولی همه چیز نیستند من این قوانینو باور دارم تا جایی که سوادم برسه ازشون استفاده می کنم داستان ما مثل ادمیه که تازه رانندگی یاد گرفته و فقط به فکر کلاچ ودندست واز خیابون غافله شاید کتاب از اول تا اخر بخونی متوجه منظور من بشی
دوم این که خیلی نا جوان مردانست کارای منه تازه کارو با اون ور آبی ها مقایسه کنی
وقتی ادم یه راهی بخواد بره از همون اول به پله اخر فکر نمی کنه چون خیلی زود خسته ونا امید می شه
من تو ایران دارم زندگی می کنم پس در قدم اول خودمو با دورو بریام مقایسه می کنم اگه این طور نباشه باید چهار گوشه انیمیشنو ببوسم بذارم کنار
اگه در رابطه با من این قدر سخت گیرانه فکر می کنی فکر نکنم جرات کنم کار جدیدی واستون بذارم یا لا اقل از این کارای 2 ساعته انجام ندم ورو کارام باید خیلی وقت بذارم

راستی بحث سلیقه شد تو کلیپ انیمیت قبلیم من کدوم قسمت از همه بهتر شد دوست دارم نظرتو بدونم وحتی کدوم از همه بدتر بود مشتاق جوابت هستم

ممنون از نظرت این کار خیلی خوب نبود
ولی من منظورم کلیپ نمونه کار انیمیتم در یه مبحث جداگانه ی دیگست

zzmm14

Active Member
با سلام
اصول اصلی یک لیپسینک یا انیمیت._ ریگ و اسکین خوب هست_ . اگه این مرحله به صورت اصولی انجام بشه کار بسیار ساده میشه و این لیپسینک رو در حدود 3 دقیقه ای میشه زد
فکر میکنم شما از راه درستی لیپسینک رو انجام نداده باشین وکار خودتون رو سخت کردین
ولی برای دفعه اولتون راضی کننده بود.:rose:

arminAnim

کاربر متخصص
خوب نه من متوجه هستم، از شما هم انتظار بیشتر از توانتون ندارم
اما اینکه آدم کاری رو توی گالری میگذاره 2حالت بیشتر نداره، یا دوست داره ازش تعریف کنن و یا انتقاد، هرچی کار بهتر باشه بیشتر تشویق میشه و هر چی ضعیف تر باشه هم بیشتر انتقاد میشه
حالا از این جهت که کار شما توی گالری قرار گرفته من دارم میگم این کار ضعیفی بود. و اگر خیر شما رو نمی خواستم یا نظر نمی دادم یا الکی تعریف میکردم
انتقاد تلخه، فراموش نکن همون کار انیمیتی رو هم که گذاشته بودی من گفتم بعضیاش خوبه و بعضیاش هنوز کار داره، این یعنی خودت تا یک حدودی تونستی جلو بری، اما این کار بعنوان لیپسینک خیلی ضعیفه، بهتر بود لیپسینک رو هم مثل انیمیت کمی بیشتر روش کار می کردی و بعد به نمایش میگذاشتی، اگرم نه پس به انتقادها هم گوش کن

و خدایی نکرده من اصلا نمی خوام شما رو زده کنم یا ایراد الکی بگیرم، حضرت علی به مالک میگه خیرخواه ترین تو کسیه که حرفاش برای تو از همه ناراحت کننده تره...

بازم منتظر نمونه کارهات هستم، بهتر و بهتر

جدیدترین ارسال ها

بالا