لپ تاپ قسطی - مارک لپ تاپ

p30tip

Member
سلام،
اول باید از مدیران محترم عذر بخوام اگه این تاپیک رو در بخش نامربوط زدم چون بخش بهتری به نظرم نرسید.

ولی من الان نیاز به یه لپ تاپ دارم و در فعلاً در توانم نیست که یک جا هزینش رو پرداخت کنم. می خواستم ببینم کسی از دوستان جایی رو در تهران سراغ داره که لپ تاپ قسطی بده؟

من مد نظرم hp بود چون کامپیوترم هم hp هست و ساپورت خیلی خوبی می دن حتی با لایو چت.
ولی یکی از دوستان گفت گارانتی hp خوب نیست و مثلاً lcd اش رو برای دوستم که خراب شده بود مال سونی رو انداختن روش.
حالا سونی بخرم یا hp؟ و سوال اول هم جواب بدید لطفاً

Mandana

Active Member
در مورد تهران نمي دونم اما سوني بگيري بهتره...قيمت به نسبت گرون تره اما واقعن لپتاپاي سوني وايو بهترن.مي داداشم سوني داره واسش دو سه ساله كار كرده تابحا مشكل نداشته..بجز يك دفعه كه مجبور شد دي وي دي رايترشو عوض كنه كه انهم تقصير خودش بود..اما مي اچ پي گرفتم تابحال سه دفعه رفته گارانتي...:rose:

p30tip

Member
ممنون از راهنمایی، پس به این نتیجه رسیدم که بنابر دلایلی که دوستان و شما مطرح کردی بهتره سونی بگیرم.
ولی از دوستان کسی هست که جایی سراغ داشته باشه لپ تاپ قسطی سونی با گارانتی ایران رهجو بده؟ ممنون می شم دوستان راهنمایی کنم.

سلام آقا
من یه جا رو پیشنهاد می کنم بهت بدون پیش پرداخت بهت لپ تا پ قسطی می ده
سایتش اینه :
www.samanpardaz.com
شرکت تراشه سامان پرداز
تو سایتش توضیح داده

آخرین ویرایش:
آقا خیلی ممنون
ولی این گارانتیش مثل اینکه ایران رهجو نیست نه؟

بعضی از لپ تاپ هاش گارانتی ایران رهجو هست!!! اما فک کنم سونی که داره ایران رهجو باشه شما می تونی یه زنک بزنی به خود شرکت جویا شوی !!!
بعدم خودشرکت اگه بخوای گارانتی داره شرکت یه دیگه قسطی بدون پیش پرداخت !!!! :green:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
در تهران می تونی با مشخصات زیر ارتباط برقرار کنی

پالیز رایانه : 021 - 66044932

هم کامپیوتر و هم لپ تاپ اقساط میدن با شرایط خیلی خوب
بدون چک
با سفته و یه ضامن همین !!!
...
...

mrtnet

Member
سلام دوست عزیز

بنده در رابطه با فروش قسطی جایی سراغ ندارم البته از راهنمای همشهری میشه خیلی شرکت ها معتبر نسبتا پیدا کرد

ولی در رابطه با برند لب تاب بنده نظرم روی مارک دل هست من در یک تاپیک دیگه هم گفته بودم نمیدونم حرفم چقدر درسته ولی شرکت دل از زمان به وجود امدن این شرکت فقط کارش فروش سیستم بوده و دیگر هیچ ولی شرکت های دیگه اومدن این بخش اضافه کردن و بعدم اینکه تمام محتویات لب تاب سونی برای شرکت اینتل هست و برای دل هم اینتل هست و هیچ فرقی باهم دیگه ندارن تازه یه مقدار هم قیمت دل پایین تر از سونی هست و سونی داره پول برندش میگیره ( البته این نظر شخصی من هست )

موفق و پیروز باشی ...

جدیدترین ارسال ها

بالا