میخوام بدونم آیا مک روی مک بوک نرم افزار های adobe نصب میشه ، مثلا after effect و ...؟
بله؛ تمامی نرم افزار های شرکت ادوبی برای سیستم عامل مکینتاش قابل نصب هستند که باید نسخه مخصوص Macintosh رو روی سیستم نصب کنید؛ از اینترنت بخوای دانلود کنی 100% گیرت میاد، اما توی مغازه ها رو مطمئن نیستم؛ با اینکه باید باشه!
البته بگم روی لپ تاپ های اپل ویندوز هم میشه نصب کرد، اما معمولا کسی اینکار رو نمی کنه!
به نظر من Dell5110 عالیه قیمتش هم مناسبه
به نظرم Dell دیگه مثل قبل نیست، با اینکه خودم یک مدل Dell تقریبا قدیمی دارم؛ مدلش 1545 هست که حتی خود مدیر شرکت زیگورات هم میگه این تنها مدل موفق توی کل لپ تاپ های Dell بوده! اما هم اینکه دیگه ازش نیست و بقیه مدل ها هم مثلا یدونه 5010 هست که واقعا لپ تاپ رو میبینی حال میکنی اما واقعا خوب نیست.
من به نظرم شما یا مک بوک پرو بگیر یا اینکه نمی خوای بگیری سمت Sony VAIO برو. چونکه شرکت سونی وایو نمایندگی رسمی از طرف خود شرکت اصلی توی ایران داره (ایران رهجو) و واقعا آدم های معتبری هستند. حتی یکبار یک مدل لپ تاپ بود که از طرف خود سونی داده شده بود، فن هاش بعد یکی دو ماه صدا میداد، بردم شرکت، گفتن تمامی این مدل ها اینطوری هستند و از خود شرکت سونی اصلی دستور اومده که تمامشون به صورت رایگان تعمیر بشن.
به هرحال، معذرت میخوام زیاد حرف زدم، اما خواستم تمامی موارد رو خدمتتون بگم و چیزی رو کم نزارم.
بازم مشکلی بود درخدمتتون هستم...