تغییرات قالب 1 لپ تاپ دانشجویی

beroozresani

New Member
سلام دوستان
من میخوام یه لپ تاپ بخرم که واسه من که دانشجوی فناوری ام خوب باشه و نو قیمتهای 1.300.000 باشه .
به نظرتون چه مدلی بخرم؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن قشنگ هم باشه :)

jmosawy

Member
با سلام.
من نمی دونم توی رشته ی شما چه نوع کامپیوتری از نظر سخت افزاری لازم هست؛ اما اگر لطف کنید و توضیح بدید، شاید بهتر بشه.
اما توی این حدود قیمتی که دادید، فکر کنم یک لپ تاپ تقریبا خوب Sony VAIO رو بتونید تهیه کنید.

beroozresani

New Member
سلام.ممنون. دانشجوی فناوری اطلاعاتم یا بهتر بگم it . کامپیوتر شخصیمو تازه ارتقا دادم ولی چون رشتم جوریه که همش با اینترنت سروکار دارم دیدم بهتره یه لپ تاپ بخرم.

jmosawy

Member
اها خوب پس شما بیشتر با اینترنت سروکار دارید.
البته من یک چیزی رو دقیق نمی دونم، شما برای رشتتون فقط و فقط به اینترنت لازم دارید یا با برنامه ی خاصی هم کار می کنید؛
من اگر جای شما بودم و فقط برای کارم با اینترنت کار داشتم، بدون هیچ تردیدی میرفتم سراغ Apple Macbook Pro. اما شاید با یه برنامه خاصی دارید کار می کنید که شاید برای شما مشکل ساز بشه؛ چونکه همونطور که میدونید سیستم عامل ویندوز نیست!
اما یک نکته ای که هستش، اینه که چونکه این لپ تاپ رو دارید می برید دانشگاه، باید یکمی حواستون بهش باشه(!) :دی
البته الان قیمت ارزون ترین لپ تاپ اپل از خانواده‏ی Macbook Pro قیمتش توی تهران حدود 1,600,000 هست(البته کمتره). مشخصاتش هم اینه:
Model: MC700LL/A
CPU: 2.3 Dual-Core i5
Cache: 4 MB
Bus: 1333
Ram: 4 GB DDR3
HDD: 320 GB SATA
LED: 13.3 inch Glossy 1280*800
VGA: 384 DDR3
Weight: 2 Kg
Others: WiFi/USB/WEBCAM/LAN/Silver/7Hours/DVD+DL

jmosawy

Member
فقط یک مسئله هست؛ البته اگر قصد خرید مک بوک دارید بخونید:
حتما حتما حتما موقعه ی خرید توی مدلش ll/a باشه. چونکه این مدل نشون میده که این دستگاه، دقیقا همونیه که الان توی آمریکا در حال فروشه و مخصوص خاورمیانه و یا دیگر جاها نیست!

beroozresani

New Member
میخوام بدونم آیا مک روی مک بوک نرم افزار های adobe نصب میشه ، مثلا after effect و ...؟

jmosawy

Member
میخوام بدونم آیا مک روی مک بوک نرم افزار های adobe نصب میشه ، مثلا after effect و ...؟

بله؛ تمامی نرم افزار های شرکت ادوبی برای سیستم عامل مکینتاش قابل نصب هستند که باید نسخه مخصوص Macintosh رو روی سیستم نصب کنید؛ از اینترنت بخوای دانلود کنی 100% گیرت میاد، اما توی مغازه ها رو مطمئن نیستم؛ با اینکه باید باشه!
البته بگم روی لپ تاپ های اپل ویندوز هم میشه نصب کرد، اما معمولا کسی اینکار رو نمی کنه!

به نظر من Dell5110 عالیه قیمتش هم مناسبه
به نظرم Dell دیگه مثل قبل نیست، با اینکه خودم یک مدل Dell تقریبا قدیمی دارم؛ مدلش 1545 هست که حتی خود مدیر شرکت زیگورات هم میگه این تنها مدل موفق توی کل لپ تاپ های Dell بوده! اما هم اینکه دیگه ازش نیست و بقیه مدل ها هم مثلا یدونه 5010 هست که واقعا لپ تاپ رو میبینی حال میکنی اما واقعا خوب نیست.

من به نظرم شما یا مک بوک پرو بگیر یا اینکه نمی خوای بگیری سمت Sony VAIO برو. چونکه شرکت سونی وایو نمایندگی رسمی از طرف خود شرکت اصلی توی ایران داره (ایران رهجو) و واقعا آدم های معتبری هستند. حتی یکبار یک مدل لپ تاپ بود که از طرف خود سونی داده شده بود، فن هاش بعد یکی دو ماه صدا میداد، بردم شرکت، گفتن تمامی این مدل ها اینطوری هستند و از خود شرکت سونی اصلی دستور اومده که تمامشون به صورت رایگان تعمیر بشن.

به هرحال، معذرت میخوام زیاد حرف زدم، اما خواستم تمامی موارد رو خدمتتون بگم و چیزی رو کم نزارم.
بازم مشکلی بود درخدمتتون هستم...

جدیدترین ارسال ها

بالا