لينوكس 10

وحشت

Active Member
سلام به اوري بادي....
بچه ها اين لينوكس 10 كه اومده جريانش چي چيه؟؟؟ يه آمار بدين ببينيم بخريمش يا نه...
قربون همگي
آ.ب-وحشت

White Fox

New Member
من که نميفهمم منظورتون چيه؟..منظورتون کدوم نسخه از لينوکس شماره 10 آن هست يکي دو تا که نيستن!!

oxygenws

Active Member
منظورش لینوکس فدورا 1 هستش که تو بازار به نام لینوکس 10 منتشر شده. فکر کنم کسی که ندونه فرق 1 و 10 چیه، نمی تونه سی دی یه لینوکس درستی هم منتشر کنه!!!!

وحشت

Active Member
نه داداش رد هت 10 مه اومده منم اولین بارمه دارم لینوکس نصب میکنم البته هنوز نصبش نکردم دارم هاردم رو خالی میکنم که اطلاعاتم نپره....
در ضمن سی دی رو خریدم به زودی تستش میکنم و آمارشو بهتون میدم...
فعلا بای
آ.ب-وحشت

mahyar_nel

Active Member
همونجور كه دوستمون گفتن فدورا 1 هست نه لينوكس 10
در ضمن فدوراي 2 هم امد

mahyar_nel

Active Member
همونجور كه دوستمون گفتن فدورا 1 هست نه لينوكس 10
در ضمن فدوراي 2 هم امد البته به پاي ماكرسافت نميرسه

وحشت

Active Member
آره آقا روش نوشته فدورا اما زيرش هم نوشته رد هت اونوقت يعني چي؟؟؟؟؟؟؟
قربون همگي
آ.ب-وحشت

emerald

Member
اصلا ردهت 10 وجود نداره! متاسفانه در بازار ايران فدورا را با نام رد هت 10 به مردم غالب مي كنند. فدورا در اصل يك نسخه از ردهت است كه جمعي از كاربران لينوكس به صورت داو طلبانه انرا ارايه كردند.و از طرف كمپاني ردهت ساپورت نمي شود.
موفق باشيد

وحشت

Active Member
اي بابا اين طور كه بوش مياد سرم كلاه رفته... حالا من چي كار كنم

Pooriya_Online

Active Member
اين فدورا خيلي وقته اومده.

بعضي هاهم بهش ميگن لينوك10 (نه ردهت 10) كه اشتباه هم ميكنن البته اين افراد از اونايي هستن كه فكر ميكنن لينوكسها رو همه رو يه شركت ميزنه و ردهت 9 همون لينوكس 9 و فدورا رو هم فك ميكنن لينوكس 10

باهاش كار نكردم براي همين نظري نميدم ولي به نظر من لينوكس SUSE از همه بهتره.

oxygenws

Active Member
سرت کلاه نرفته، فقط توزیع کننده های اون لینوکس کمی گاگول بودند یا حداقل قصد بازار گرمی داشتند.

زوزه هم توسعهء بسیار خوبیه، ولی برای سیستم های خونگی و desktop شاید بهتر باشه لینوکس رو با اون شروع کنی.

وحشت

Active Member
بابا دمتون گرم شما چقدر حال بده ايد...
قربون همگي
آ.ب-وحشت

جدیدترین ارسال ها

بالا