لينك دعوت Gmail عوض شد

mahdi000

Member
آقا منم هستم...
من كه از اينوايتو و سيستمه Gmail خيلي سر در نمي آرم.ولي بدجوري طالبش شدم.شب تا صبح فكر ميكنم كه ميشه منم يه جي ميل داشته باشم؟!!!
مارو هم دريابيد كه عاشقان چشم انتظارند!!!
خدا خيرتون بده.
[email protected]

سلام
ببین اگه ایمیل های گیگا بایتی می خوای این سایت ها رو یک سری بزن

ظرفیت: 2 گیگابایت
نام: Aventure mail
آدرس: www.aventuremail.com
وابسته به: www.aventurehost.com

ظرفیت: 1 گیگابایت
نام: Gmail
آدرس: https://gmail.google.com
وابسته به : www.google.com

نام: walla
آدرس: www.walla.com

نام: spymac
آدرس: www.spymac.com

نام: lycos maill
آدرس: www.lycos.co.uk/email
وابسته به : www.lycos.co.uk

نام: maktoob
آدرس: www.maktoob.com

نام: Rediff maill
آدرس: http://mail.rediff.com
وابسته به : www. rediff.com

a Truth Seeking

Active Member
دوستان من الان مدت N روز هست كه تو Gmail دعوت شدم (اين N در اينجا محدود به 1 ماه است با اين حرفم همه قوانين رياضي رو زير سوال بردم) اما هنوز برام پيوندي براي دعوت ساير دوستان نيومده حالا من بايد چكار كنم (يقه كي رو بچسبم؟)

iranexplorer.net

Active Member
صندوق پستی تون باید فعال باشه خب... حداقل در ماه باید 10 نامه رد و بدل بشه عزیزم :wink:

a Truth Seeking

Active Member
10 تا نامه در ماه ؟
من تا حالا در حدود 30 تا 40 نامه از طريق Gmail به آدرس هاي مختلف فرستادم ولي هنوز با گذشت مدتي نزديك به 1 ماه از دعوت شدن در Gmail و استفاده از اون هيچ دعوتنامه اي برام نيومد.

a Truth Seeking

Active Member
تاخير تا چه حد يه دفعه بگن بي خيال شو نمي خواين بهت اجازه دعوت دوستان رو بديم ديگه.

نه يك سر برد پرشين تولز منظورم را مي فهميد
نمي دونم يك Gmail با بركت به ما خورد همون روز اول به ما لينك را داد وقتي همشون را استفاده كردم دو باره بهم داد فكر كنم دفعه ي سوم باشه كه اين لينك را به من داد پست زيادي هم نكردم

a Truth Seeking

Active Member
خداييش من نااميد نشدم ولي نمي دونم چه جوريه كه از هر كسي سوال مي كنيم مي گه براي من پيوندش اومده حالا واسه من ... چي بگم والله آدم خندش مي ياد هنوز كه هنوزه خبري نشده اگر مسله ميزان استفاده يا بازديد باشه من هر روز 5 الي 6 بار صندوق رو چك مي كنم تقريبا روزي يكي دو تا نامه مي فرستم يا دريافت مي كنم نمي دونم صحنه چيه.

جدیدترین ارسال ها

بالا