لوگو

Ashiyane

Banned
هیدر

سلام
این چیزی که می بینید می خواستم نظرتون رو در موردش بدونم آلبته کاری نکردم دو تا افکت دادم بهش.

PIXAR.jpg

آخرین ویرایش:

Ashiyane

Banned
آقا من فتوشاپ رو کامل بلدم دورشم تو مجتمع فنی تهران گزروندم و مدرک هم دارم وقبول شدم ولی سلیقه ندارم شما می تونید بگید چی کار کنم خواهش وکنم ازتون

hamid ir

Well-Known Member
Ashiyane گفت:
آقا من فتوشاپ رو کامل بلدم دورشم تو مجتمع فنی تهران گزروندم و مدرک هم دارم وقبول شدم ولی سلیقه ندارم شما می تونید بگید چی کار کنم خواهش وکنم ازتون
دوست عزیز مدرک و ... اصلاً مهم نیست. مهم تمرین زیاد و نگاه کردن به طرحهای مختلفه. اینطوری خلاقیت بالا میره

S4DEGH

Well-Known Member
سلام

پس مثل خودمي ! منم فتوشاپ رو وارد شدم ( تو همين انجمن ) ... خلاقيت براي كسه ديگه دارم اما وقتي ميخوام براي خودم طراحي كنم مي مونم !‌:D

bahy_my

Active Member
واي شما ها چه واضح و بدون رو در واسي حرف مي زنين.
به نظر من رنگ بنديش كمي نا مناسبه.
اگر هم ممكنه اون بول رو هم يا برش دارين يا كمترش كنين سايزشو.
همين :d

hamid ir

Well-Known Member
bahy_my گفت:
واي شما ها چه واضح و بدون رو در واسي حرف مي زنين.
به نظر من رنگ بنديش كمي نا مناسبه.
اگر هم ممكنه اون بول رو هم يا برش دارين يا كمترش كنين سايزشو.
همين :d
منظورت کیه؟

mostafa_az

Well-Known Member
يكم سادست . رنگ بنديت هم يكم مشكل داره . اگه ميشه بكگراند رو اين رنگ بزار :

e1e1e1

نوشته ها رو هم اين رنگ بزار :

ff6600

حالا كه اين دو رنگ رو داري رنگ لوگو رو اينقدر تغيير بده تا يه چيزي باب دلت در بياد .
بزار تا ببينيم چطور ميشه .

مخلصيم
مصطفي

NaviD.R.R

Member
دوست من تو کارت از فضا به خوبی استفاده نکردی.
اون دو تا نوشته رو بردی گوشه های کار و وسطش رو خالی گذاشتی.
در ضمن باید بهت بگم که گذروندن دوره Photoshop و داشتن مدرک هیج جا بدرت نمیخوره و مهم نیست.
برای اینکه بتونی یه طراح خوب بشی باید خیلی تلاش کنی.(البته راه شیرینیه)
موفق باشی.

Ocarina

Member
مشکل رنگ بندی که گفتن..
سایه فلشهای سبز رنگ زیادی پررنگ هست...
اگه قراره سایه داشته باشه باید همه قسمتها سایه دار باشه(آدرس سایت)...
از Bevel درست استفاده کردی میخواستی حالت شیشه ای بدی؟

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
Ashiyane جان من سعي مي كنم يك نمونه عين مال خودت فقط از نظر رنگي فرق داشته باشه برات درست كنم بزارم خودت ببيني !

البته مدرك درسته چون تا با خود برنامه آشنا نشي نمي توني عملا كاري انجام بدي !
اما اگر تو همن انجمن مخصوصا بخش مقالات به مدت 2 يا 3 ماه كار كني .. مطمئن باش فتوشاپت كاملا قوي ميشه !

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فکر کنم شما اسم تاپیک رو عوض کنی بهتر باشه! البته ظاهرا تعریف دقیقی از نام لوگو نداری شما چون این کار بیشتر شبیه یه هیدر هست و اصلا ربطی به مقوله لوگو نداره!!

لوگو معمولا به یه طرح گرافیکی میگن که حالا یا بوسیله اشکال یا بوسیله حروف بتونه خودشو تعریف کنه و این طرح شما جزو این تعریف محسوب نمیشه!

hamed_mp

Member
آشیانه جان چند تا نکته رو می گم
هر چیزی قانون و قاعده خاص خودشو داره >> مثلا تو نمی تونی دست نوشته رو بر داری به حالت 3d بهش فضا بدی و reflex بدی ، باید از فونتهای دارای فورم ثابت استفاده کنی
2 اینکه توی یک لوگو چیزی که باید به قول معروف بیشتر از همه بوق بزنه آرم کار هست
3 - همونطور که سارا خانوم گفتن لوگو باید طوری باشه که معنی داشته باشه
4- لوگو به طور کلی دارای سایز ثابتی نیست ولی محدودیت سایز داره و سایز مناسب توی کل کار خودشو نشون میده ، نه به تنهایی ، تو باید لوگوی خودتو به همراه صفحه ای که می خواهی دا خلش بزاری به قول معروف میزون کنی
و و و قواعد دیگه که تو اگه همین 4 تا قاعده رو رعایت کنی خودش کلیه
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا