لوگو

دوستان عزیز این اولین کارم تو زمینه ی طراحی لوگو(اگه بشه بهش لوگو گفت)می خواستم نظر شما دوستان رو بدونم.
15.jpg

آخرین ویرایش:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
برای اولین بار زیادم بد نیست.
در مورد استایل ها و رنگها به نظرم تجدید نظر کنید. یعنی اگه نمونه کار بیشتری ببینید خودتون متوجه میشید چه استایل هایی مناسب تره واسه لوگو.
سعی کنید کل کار رو خودتون پیاده کنید و از آبجکتهای آماده استفاده نکنید. البته الهام گرفتن بحثش جداست.
از فونت های بهتر استفاده کنید و حتی اگر در توانتون بود خودتون طراحی کنید حروف رو که مستقل از بقیه کارها بشه.
یا علی
:rose:

rebin63

New Member
دوست من سعی کن تایپوگرافی رو بیشتر کار کنی

رابطه پاندا رو با کلمه تینا بیشتر کن
یه جورایی اون حیون خیلی بی ربطه وسط کار
سعی کن اجزا با هم رابطه داشته باشن داداش
موفق باشی

دوست من سعی کن تایپوگرافی رو بیشتر کار کنی
داداش گلم این تایپو گرافی رو که شما فرمودید مطلبی یا آموزش خاصی ازش سراغ ندارید در اختیار من بزارید.
حقیقتش اون پاندایرو واسه این گذاشتم که صفحه خالی نباشه دلیل دیگه ای نداشت
ممنون از نظرتون

p30tech

New Member
سلام.
ببخشید که دیگه اینجوری تاپیک میدم.
ولی میخاستم بدونم که شما برای سایت من لوگو میزنید؟؟

حالا رایگان بود که رایگان،هزینه ای هم بود قبلش بگید بدونم.

میزنید؟؟

meysamn2o

Active Member
برای کار اول خوبه اما همونطور که بچه ها گفتن کارای دیگه رو ببین تا مفهموم بهتری از طراحی لوگو داشته باشی
از فونتای بهتر استفاده کن
پاندای اون وسطم آدمو یاد بستنی میهن میندازه :wink: بنظرم با امور چاپ و طراحی هیچ رابطه ای نداره
ضمناً سعی کن از استایل های بهتری استفاده کنی
خسته نباشی :rose:

Yunes.grapix

Well-Known Member
به نظر من برای لوگو ، اگر همیشه این زحمت رو به خودت بدی که قبل از اینکه پای کامپیوتر بشینی یه اتود بزنی از اون چیزی که تو ذهنت هست ، شاید بتونی خیلی بهتر از این عمل کنی
چون در حین اتود زدن فکرت خیلی باز تره و نیازی نیست که یه شاهکار هنری رو روی کاغذ پیاده کنی ، همین که چینش حروف و المان هات رو روی کاغذ مشخص کنی کافیه

جدیدترین ارسال ها

بالا