لوگو یا نماد تجاری(ِبرند) من

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اول اينكه واقعا خوشحالم كه پشتكار داريد و خودتون دوست داريد كه لوگوتون رو بر اساس تلاش خودتون طراحي و كامل كنيد.
اين واقعا ارزش داره. خيلي از بچه ها هستن كه ميان و در بخش سوالات و درخواستها ، درخواست طراحي لوگو ميدن و اگرم
كسي نتونه يا وقت نكنه براشون كاري انجام بده تازه ناراحت هم ميشن!
ولي اينكه شما خودت ميخواي وقت بذاري و علاوه بر طراحي لوگوت ، حتي تجربه و علم تون رو در اين محدوده گسترش بدين
واقعا جاي تبريك داره. :rose:

اما در مورد لوگو.
عرفان نكات خيلي مهمي رو توي مقاله ي كوتاهي كه گذاشته بود بيان كرد.
لوگوي شما در اصل قراره هويت و شخصيت هم شما و هم كار تون رو بيان كنه.
پس بايد طوري باشه كه بيننده با ديدن اون لوگو تا حدود زيادي متوجه بشه كه هويت و اصل موضوع كار شما چيه.
حالا اين هويت از چه روشها و چجوري بايد نشون داده بشه چيزيه كه ميخوايم درباره اش صحبت كنيم.

الان من به شخصه با ديدن اين لوگو و رنگبندي و فونتش ، ياد سايتها و امور مربوط به بازي يا گروه هاي كم و سن و سال و ... ميفتم.
دلايلشم اينه كه
اولا رنگبندي براساس نياز كاري تون نيست.
دوما فونت متناسب با كار شما نيست.
سوما حتي نوع پرسپكتيو و نحوه ي قرار گرفتن لوگو در تصوير هم بيانگر يه سري حرف براي بيننده هست.

چون اكثر جاها گفتيد كه بزرگترين مشكلتون رنگبندي هست روي اين بيشتر صحبت ميكنيم.
همونطوري كه توي مطلبي كه عرفان گذاشتن هم اومده بود ، رنگبندي براي لوگويي مثل لوگوي شما بهتره رنگ آبي باشه.
دليل اين انتخاب برميگرده به اصول روانشناسي رنگها. جايي كه گفته ميشه رنگ آبي ، رنگي هست كه به بيننده ارامش و اطمينان ميده.
رنگ قرمز هم براي لوگوهاي با مضمون ديجيتال رنگ مناسبيه. چون رنگ اكتيو بودن و جنب و جوش هست.
ولي نه اينكه رنگ قرمز رو با رنگهاي ديگه مثل زرد و ... تركيب كنيم.

سعي كنيد هميشه براي طراحي لوگو از اين روش استفاده كنيد كه اول يه طرح خام (مشكي) ايجاد كنيد.
بعد متناسب با موضوع كار يا فعاليتتون بهش روح بديد يا در واقع رنگ آميزش كنيد.
رنگ هر لوگويي در واقع يه بخشي از هويت و روح اون لوگو هست.
شما لوگوي مثلا سايت ياهو رو در نظر بگيريد. چرا رنگ قرمز داره؟ به اين خاطر كه نشون بده اين سايت يه محل فعال و اكتيو
براي بازديدكننده هاش هست و بيننده با ديدن اون لوگو ناخودآگاه به فعاليت بيشتر و جنب و جوش رو مياره.

مخصوصا اينكه شما قصد داريد كه از لوگوتون در جاهاي ديگه هم استفاده كنيد.
فكر ميكنيد اين طرح براي استفاده در سربرگ يا كارت ويزيت ، اونم در چاپخونه هاي ايران كه اكثر قديمي هستن ، خوب درمياد؟
از طرفي به هيچ عنوان اصولي نيست كه شما از يه طرح با چندين رنگ و استايل مختلف براي مثلا سربرگ تون استفاده كنيد
و بعد تصورش رو كنيد كه قراره اون سربرگ رو مثلا در قالب يك نامه ي كاملا رسمي و اداري به يك سازمان ارسال كنيد!!

انتخاب فونت هم خيلي خيلي مهمه. شايد بشه گفت انتخاب فونت و انتخاب رنگ در واقع مهمترين اصول طراحي يك لوگوتايپ هستن.
شما يك نگاه به لوگوي مثلا شركتهاي توليدكننده ي اتومبيل هاي سنگين بندازيد:
images
images

ميبينيد كه اين لوگوها اكثر از جروف Bold شده (ضخيم) و خيلي ساده و معمولي نوشته ميشن.
دليل اين موضوع اينه كه با اين روش استحكام و محكم بودن اون اتومبيل سنگين رو نشون بدن.

يا در جاي ديگه ، جاهايي كه پاي بچه هاي كم سن و سال مياد وسط لوگوها شكل خاصي به خودشون ميگيرن.
چه از نظر انتخاب فونت و چه از نظر رنگبندي و شكل ظاهري:

images
images
images

گمونم كمتر كسي با ديدن اين لوگوها نتونه متوجه بشه كه موضوع اصلي و هدف اونها بچه ها هستن.

ببخشيد كه يكمي طولاني شد ولي خوب بنظرم بحث درباره ي اينجور مسايل خيلي خيلي مهمه.
يكي از دلايلي كه لوگوهاي خارجي براي ما جذابيت بيشتري نسبت به لوگوهاي ايراني دارن اينه كه طبق اصول
و با روش صحيح طراحي ميشن و از طرفي روي حساب و كتاب و كار كارشناسي نوع فونت ، رنگبندي و حتي نحوه ي قرارگيريش
در صفحه رو انتخاب ميكنن. چيزي كه خيلي توي ايران روش وقت گذاشته نميشه.

حالا براي بهتر شدن لوگوي شما.
اول پيشنهاد ميكنم آرشيو خودتون رو غني تر كنيد.
با سر زدن به سايت www.dafont.com ميتونيد هزاران فونت عالي رو بصورت كاملا رايگان و با پيش نمايش دانلود كنيد.
حتي ميتونيد متن خودتون رو بهش بديد تا بر اساس اون متن بهتون پيش نمايش بده.
مثلا اينجا رو ببينيد:
http://www.dafont.com/theme.php?cat=502&nb_ppp=50&text=TOOS

از طرفي سعي كنيد اصلا به لوگوتون استايل خاصي نديد.
استايل رو هميشه متناسب با محلي كه ميخوايد ازش استفاده كنيد روي لوگو اجرا كنيد.
مثلا اگر قراره لوگو بالاي يك سربرگ قرار بگيره ، اون رو كاملا تك رنگ (انتخاب رنگ متناسب با رنگبندي كل كار) و رسمي قرار بديد.
يا اگر قراره بالاي سايتتون باشه براساس رنگبندي محيط سايت بهش جلوه بديد و ...

موفق باشيد. :rose:

آخرین ویرایش:

Cybertoos

Member
از همتون ممنون:
1- از عرفان عزیز به خاطر :1- صبرت 2-مقاله خوبت 3- قدم رنجه ای که فرمودی و 4- قلم رنجه ای که کردی(منظورم تایپ کردنه!)اینایی که گفتی اگر به کار بگیرم مطمئنا کار خوبی از آب درمیاد ولی هیچ وقت مثل کارای شما نمیشه!(می خوام قدم به قدم عملیش کنم):oops:
2- ار علی آقا هم ممنون پیش هر گرافیستی برم چون پولکی تشریف دارن اولن جیب خالی ما رو خالی تر می کنن!!! ثانیا چیزی هم به آدم یاد نمیدن.بهترین جای دنیا برای یادگیری گرافیک(بدون اغراق) مجید آن لاینه!!!:oops:
3- از صادق عزیز هم ممنون.:oops:
4- تشکر ویجه هم ار سارا خانم برای وقتی که گذاشتن.راسیتش این چیزی که اول گذاشتم بیشتر یک بهانه بود برای شروع کار و استفاده از علم اساتید و از نظر رنگ بندی چون خیلی قدیمیه شاید اون زمان الگوی من لوگوی گوگل بود شاید!!! ولی چون فونتش فانتزیه و رنگها و افکتهای به جایی انتخاب نکردم(از لحاظ علم فنی نمره مساوی است با صفر) افتضاح شد.:oops:
5- از فلش پروی عزیز هم ممنون بابت وقتی که گذاشتی(یک گرافیست تازه کار مثل من طول میکشه تا درک درستی از جذابیت به جا پیدا کنه!شما باید کمک کنی!):oops:
صبح این مورد به ذهنم رسید(فکر کنم یکمی شلوغ شده) اگرم از نظر شما شلوغ نیست که خوب خدارو شکر.
ترکیبی از چهار عبارت:
Cyber
TOOS
PHP
OOP برنامه نویسی شی گرا
(اگه چیز دیگه ای هم پیدا کردین که خوب بود به منم بگین:lol:)
فعلا طرح خام سیاه سفیدشو میزارم (چون زیاد به فتوشاپ وارد نیستم و در مورد فونت و وکتور و این جور چیزها هم ما جزو مستضعفین هستیم!:lol:)شما چه افکتهایی یا تغییر فونت یا ایده تایپوگرافی یا هر چیز دیگه ای که من اسمشو بلد نیستم پیشنهاد می کنین!
منتظرم ها!!!
می خوام این تاپیک رو تا سیصد چهار صد صفحه ادامه بدم!!! البته با اجازه بزرگترها!!!:lol:
PHPToos.jpg

:rose:

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
خیلی خوشحالم که شما قصد دارید طراحی لوگو رو خودتون از پایه شروع کنید و به درخواست طراحی اکتفا نمیکنید.
خوشحال هم میشیم بتونیم در این راه به شما کمک کنیم.

Erfan

Active Member
خیلی خوشحالم که شما قصد دارید طراحی لوگو رو خودتون از پایه شروع کنید و به درخواست طراحی اکتفا نمیکنید.
خوشحال هم میشیم بتونیم در این راه به شما کمک کنیم.

Cybertoos

Member
یکم تغییر :
PHP2.jpg

امکانش هست یک جوری این چهارتا کلمه رو با هم ترکیب کنیم که خیلی از این خلوت تر بشه؟

پیوست ها

• PHP2.jpg
    PHP2.jpg
    9.2 کیلوبایت · بازدیدها: 1
آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خیلی شلوغ شده دوست من
بهتره php را با یه عکس کنار کارت نشون بدی
اینطوری هم جلوه زیبایی داره هم کارتون مشخص میشه:rose:

3pideh

Member
طرح 1 :مشخصه چیزی رو که بهش فکر می کردید نتونستید اجرا کنید
فونتهای خوبی انتخاب نشدن ، رنگها کمی کودکانست و افکتایی که دادید به کودکانه تر شدنش کمک کرده
کاری که انجام شده میشه گفت درواقع لوگو نیست بیشتر مثل یه طرحه.
در کل خیلی بهتر از این میشد کار کرد

طرح 3: پیشرفت چشمگیری داشتید و کارتون حتی میشه گفت یک کار کامله
برای خلوت شدن کار میتونید حروف رو به هم نزدیک کنید و اونا رو طوری توی هم قرار بدید که با خطوط محیطی خودشون همدیگرو قطع کنن. مثل این

برای طراحی چنین لوگوهایی نیازی نیست حروف اول یا آخر تمامی کلمات مرتبط و یا حتی اسم اصلی استفاده بشه و گاهی حتی میتونه یک حرف از یک کلمه و حرف اول اولین کلمه و حرف آخر آخرین کلمه باشه که برای کار شما CT هم خیلی خوب جواب میداد که این البته یه مسئله ی کاملا شخصیه و به میل شما بستگی داره
برای کاری که انجام میدید پش زمینه ذهنی داشتن خیلی مهمه برای همین در نظر گرفتن نمونه کارهای دیگه خیلی می تونه کمک کنه
تلاش و انتقاد پذیری و اصولی پیش رفتنتون قابل تحسینه :rose:
خسته نباشید

آخرین ویرایش:

Cybertoos

Member
ممنون یک دنیا :oops:*10000000 وبیشتر.
از این تکنیک های چپ اندر قیچی کردن , کش آوردن , پیچوندن , فیتیله پیچ کردن:lol: یا هر روش (متد)دیگه ای برای طراحی لوگو اگه معرفی کنید خیلی ممنون ترتر میشم اگه ابزاری , نرم افزار خاصی , پلاگین خاصی , وکتور خاصی یا هر چیز غیر خاصی که بشه ایده رو باهاش پیاده کرد چون ایده موجود هست اما فعلا پشت چراغ قرمز عدم دانش ابزار گیر کردم (شما فقط آدرس ابزار رو بدین یا حداقل راهنمایی کنین). میخوام این لوگوی خودم (فارسی و انگلیسی) و کاکطوس(بازهم فارسی و انگلیسی) و اگه امکانش باشه ترکیبی ار فارسی و انگلیسی طراحی کنم.
من اینجا هستم تا حداقل این دوتا درست بشه اساتیدی که اول آمدین: بابا بی معرفتا رفیق نیمه راه که نباشین دیگه:cry: می دونم که بر می گردین. منتظرتون هستم , همین حالا , همین جا ... .:neutral:

جدیدترین ارسال ها

بالا