لوگو واسه یه سایت گرافیک

Amir storm

Well-Known Member
سلام همون طور که گفتم لو گو واسه یه سایت گرافیکه(به اسم پارسی ها)
1.اینکار اولی بود که زدم
2.خب این کار آخری
چون اسم سایت پارسی هاست خواستم یه کم اصیل بشه واسه همین خواستم مثل خط میخی باشه
باخودم فکر کردم باوجود اینکه اصیله یه کم نرم تر و امروزی تر باشه واسه همون قوس بهش دادم
وباز هم سعی کردم یه انسجام واتحاد به وجود بیارم
3.رو این زیاد کار نکردم وتنهاچیزی که در هنگام ساختش مد نظرم بود این بود که ساده باشه.
ممنون از همه
لطفا نظر بدید وبگید کدوم مناسب تره و چیکار کنم توپ تر بشه؟
یاعلی

پیوست ها

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    641.9 کیلوبایت · بازدیدها: 40
  • Parsiha Mikhi1.jpg
    Parsiha Mikhi1.jpg
    181.4 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • Parsiha Mikhi.jpg
    Parsiha Mikhi.jpg
    192.4 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • Par(30)ha.jpg
    Par(30)ha.jpg
    204.9 کیلوبایت · بازدیدها: 7

hsajj

Member
اولی از سمت راست :rose: (درسته که ایده اش یکم تکراریه ولی توی اجرا خیلی خوب در اومده)
به نظرم لوگوی آخری برای سایت گرافیک مناسب نیس .

tuchak

Active Member
سلام دوست عزیز. امیدوارم که خوب باشی. در کل کارهای خوبی شده بهت تبریک می گم از انتخاب رنگ زردت چون رنگ خلاقیت هستش! ولی با توجه با موضوع کارت و همچنین مخاطبات کار قوی نیست، مخصوصا واسه جامعه طراحان و گرافیست ها که توقع یه کار خیلی قویی میره واسشون!
یه گرافیست یه طراح یعنی خلاقیت یعنی نوآوری که اگه اینجور نباشه بعد از چند ماه تمام نبوغش تموم میشه و کاراش تکراری ؛ پس توقع دارند که وقتی میان تو یه سایت گرافیک همواره همه اجزا بهش این حس و شور و شادی و جزابیت رو بهش بده که شروع کنه به خلاقیت و هر چیزی جرقه ای باشه... بگذریم در مورد کارهات نظر شخصیمو میگم البته اگه جسارت نباشه :)
کار اولی و دومی نسبت به بقیه کارها بهتره ولی خب نقص هایی رو هم داره! البته من خودم کار دومی رو خلاقانه تر از اولی می دونم!
اول از نظر خوانایی کار اولت تو قسمت "س" مشکل وجود داره که سعی کن رفعش کنی!
دوم اینکه یه خورده بهتره لبه های کارت رو نرمتر کنی چون خیلی و سخت و برنده شده!
سوم سعی کن از نظر رنگی از طیف بیشتری رنگ استفاده کنی و ترکیب اونها با رنگ زرد (البته نه این زردت چون خیلی بی حال شده و باید سرحالتر می بود)
چهارم تو کار اولت یه نا هماهنگی بین حرف "هـ" و بقیه کارت یه نا هماهنگی هست و ...
ببخش حرف هام نیمه تموم می مونند باید برم! :) اگه شد بر می گردم

سلامسجاد جون :rose:

روی راستی اگه کار کنی برا تندیس مسابقه معماری خوبه. دومی هم یه حس درخت ژاپنی توش هست.
چپیه هم با یکمی کار برای لیگ ماشینهای قدیمی نمونه خوبیه.
از لحاظ شکل راستی مطمئن تره و وسطی جدید تره و چپیه عوامپسند تره
داستانهاش رو برای قبلیا گفته بودم ...
استایلت میتونه لبه های شیشه ای تری داشته باشه و انعکاس پیچیده تری.
فرمها هم باید پویا و چند زیانی باشه تا طیف های گسترده مخاطب گرافیست یا گرافیدوست رو تحت تاثیر قرار بده.
شوخی سمت چپی هم دیگه خلاقه نیست.

دوست پنجره ای مون نکات خوبی نوشت. خوشحالم که دوستانی هستن که رسالت منو بهتر انجام بدن.
مففف باشی احمد جون:lol:

میلاد حضرت امام مجتبی مبارک و پرسرور
یا علی

SAEED@R

Member
سلام امیر جان
اولی از راست خوب شده ، دومی هنوز کار داره ، چهارمی هم ایده ش
تکــــــراریه ولی اگه بتـونی قوی تر اجرا ش کنی به نظرم خوب میشه.
:)

BENgraph

Member
لوگو

سلام همون طور که گفتم لو گو واسه یه سایت گرافیکه(به اسم پارسی ها)
1.اینکار اولی بود که زدم
2.خب این کار آخری
چون اسم سایت پارسی هاست خواستم یه کم اصیل بشه واسه همین خواستم مثل خط میخی باشه
باخودم فکر کردم باوجود اینکه اصیله یه کم نرم تر و امروزی تر باشه واسه همون قوس بهش دادم
وباز هم سعی کردم یه انسجام واتحاد به وجود بیارم
3.رو این زیاد کار نکردم وتنهاچیزی که در هنگام ساختش مد نظرم بود این بود که ساده باشه.
ممنون از همه
لطفا نظر بدید وبگید کدوم مناسب تره و چیکار کنم توپ تر بشه؟
یاعلی

درود
1- و خب طبق معمول کارای اول ................ :green:
الان خط میخی چه ربطی به اصالت داره ؟؟؟؟ ... اون نشونگر تمدن و تحوله دوست من نه اصالت !!! و وقتی هم که قوس بهش دادید شبیه همه چی شد جز همون خط میخی اولی :green:

انسجام واتحاد بین چی ؟؟ کدوم اعضاء ؟؟ لوگو کلا یه عضوه اگه منظورتون حفظ توازن کاره که خب کار نامتوازن عالی هم زیاد داریم

در کل شما اومدید بجای کار کردن روی اسم و ساختن لوگو از اون با تمرین یه شبه لوگو درست کردید که البته خوبه و خسته نباشید امااا پروسه طراحی لوگو این نیست دوست من

در آخر هم اینکه یه گرافیست همیشه لوگوش باید یه پله از بقیه بالاتر باشه (حالا تو هر سبکی

جدیدترین ارسال ها

بالا