لوگو های درخواستی persianstart

APOCALYPSE

Member
سلام internet عزیزم من خیلی ناراحت شدم که کسی لوگو برات طراحی نکرد ( البته قبول دارم که وقت زیادی طلاست و هیچ کس حق نداره طلفش کنه) ولی اگه سرچ می کردی نتایج خوبی می گرفتی فعلا 9 تا طراحی کردم که ببین بعد باید روشون کار بشه منم خودم تازه کارم ادعا هم ندارم هیچی هم بلد نیستم فقط ببین اگه خوب بود یه دونه رو انتخاب کنید تا روش کار کنیم...

دوستای عزیز مجیدی گلم دوستون دارم خیلی زیاد این یک دو کسی این ویدئو هیو که تبلیغ می شه رو نمی خواد 101 پروژه آماده با لینک مستقیم خواستید یه پام بهم بدین می زارم 7 گیگیابایته

tmvoxkdximlldg4fqpe4.bmp

eq0np841hgip9wim9cc4.bmp

p6rtrlislzg6f53bz4b.bmp

xdukqup1n5ai5i7fk.bmp

py5z8mfuj5jiu877zbzn.bmp

APOCALYPSE

Member
من اشتباها persian star نوشتم دیگه داداش اینترنت خودتون یه کاریش بکنید ممنونم بدرود

APOCALYPSE

Member
ببخشید طرح هام طرح نیستند یه مشت خطن در برابر شما ها هیچچی نیستم ولی به بزرگواریتون ببخشید دیگه چند تاشونو هم از روی آرمای دیگه دیدم مثل پلی استیشن

mobile6600

New Member
سلام دوستان
من میخواستم برای مغازه‌م یه‌ بنر بزرگ طراحی کنم که‌ بزنمش بالای سردر مغازه‌م بطوریکه‌:
1. از اون ور خیابون که‌ هم عریصه‌ و هم طویل اسمش خوانا باشه‌ منظورم اینه‌ که‌ اسم مغازه‌ تو طرح بنر گم نشه‌
2. بین اون همه‌ بنر که‌ دوروبرش هست تک باشه‌
3. اندازه‌ بنر هم 400*60 cm باشه‌.
(البته‌ رو فلکس چاپش میکنم و زمینه‌ش براقه‌)
اسم مغازه‌ : تزئینات خانه‌ عروس

کار منم تو حیطه‌ تزئینات آشپزخونه‌ و منزل هستش مثل آویز-چسبونک های رو یخچال-دمکن-دستگیره‌-رومیزی-انواع روبوفه-کاور وسایل آشپزخونه‌-حوله‌-روبالشی-پرده‌های چوبی-جاکلیدی و ...‌

حالا خواستم دوستان هرکدوم طرح پیشناهدی شون رو بذارن. من خودم فکر میکنم شاید بهتر باشه‌ متن همراه با یه‌ بوته‌ وکتور باشه‌؛ تا ببینیم نظر دوستان چیه‌!!
ممنون
منتظر ایده‌ های بکرتونم

آخرین ویرایش:

nasim.fish2

Member
ببخشید طرح هام طرح نیستند یه مشت خطن در برابر شما ها هیچچی نیستم ولی به بزرگواریتون ببخشید دیگه چند تاشونو هم از روی آرمای دیگه دیدم مثل پلی استیشن

از اینکه داری تلاش میکنی خوشحالم ولی اول از همه باید از بین همه این طرحها یکی رو انتخاب کنی که بیشتر دوست داری بعد فقط روی اون کار کن به یه جایی که رسید بذار تو نت همه نظر بدن اونموقع دیگه دستت میاد چیکارش کنی مطمئنم کار خوبی از آب در میاد تا جایی که بتونم کمکت میکنم دوستم.:oops:

دوست تو net

mobile6600

New Member
سلام دوستان
من میخواستم برای مغازه‌م یه‌ بنر بزرگ طراحی کنم که‌ بزنمش بالای سردر مغازه‌م بطوریکه‌:
1. از اون ور خیابون که‌ هم عریصه‌ و هم طویل اسمش خوانا باشه‌ منظورم اینه‌ که‌ اسم مغازه‌ تو طرح بنر گم نشه‌
2. بین اون همه‌ بنر که‌ دوروبرش هست تک باشه‌
3. اندازه‌ بنر هم 400*60 cm باشه‌.
(البته‌ رو فلکس چاپش میکنم و زمینه‌ش براقه‌)
اسم مغازه‌ : تزئینات خانه‌ عروس

کار منم تو حیطه‌ تزئینات آشپزخونه‌ و منزل هستش مثل آویز-چسبونک های رو یخچال-دمکن-دستگیره‌-رومیزی-انواع روبوفه-کاور وسایل آشپزخونه‌-حوله‌-روبالشی-پرده‌های چوبی-جاکلیدی و ...‌

حالا خواستم دوستان هرکدوم طرح پیشناهدی شون رو بذارن. من خودم فکر میکنم شاید بهتر باشه‌ متن همراه با یه‌ بوته‌ وکتور باشه‌؛ تا ببینیم نظر دوستان چیه‌!!
ممنون
منتظر ایده‌ های بکرتونم

ممنون از نظرات و راهنماییهای مفید و سخاوتمندانتون
خیلی خیلی زحمت کشیدید!!!

Mj

Well-Known Member
من عاشق اینجور اتود ها هستم البته در سطح های خیلی حرفه ای
کار شما هم خیلی زیباست....
ولی هنوز جای کار داره
خسته نباشی:rose:

MrHossein

Well-Known Member
خسته نباشید. خوب حالا با یه نرم افزار اجراش کنید. گلها هم جنبه تبلیغی دارند. برای خود لوگو مناسب نیستند.

جدیدترین ارسال ها

بالا