لوگو: صراط

1991i

Member
+ لوگو موسسه مردم‌نهاد صراط
+ با گرایش مذهبی
+ ایلیستراتو

سوال اصلی اینه که این کار خوانایی کافی رو داره؟ و یا با زاویه دید دیگه تصویرسازی‌ش قابل قبول هست؟

attachment.php

:rose:

::: می‌تونید طرح‌های دیگه در این مورد رو هم در پیوست‌ها ببینید.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    391.6 کیلوبایت · بازدیدها: 51
  • 3-4.jpg
    3-4.jpg
    82.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • 3-1.jpg
    3-1.jpg
    104 کیلوبایت · بازدیدها: 6
آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خسته نباشيد
من پيشنهاد دارم براتون كه براي طراحي لوگو يكم بيشتر مطالعه كنيد
و نمونه كار بيشتري ببينيد چون ميبينم به طراحي لوگو علاقه داريد ؛ ميتونيد حتما پيشرفت كنيد

كار اول كه استروكش رو قرار داديد : شما اين لوگو رو در حالت نگاتيو يا پوزيتيو قرار بديد ببينيد چي ازش ميتونيد بخونيد ؟!
100% هيچ كس نميتونه بخونتش
اون 2 تاي ديگه هم كه ديفيس هستند و لبه هاي كار رنجه شده و اون سبك ها يكم به نظر من روتين و قديمي شده
اما در بين اين ها اون گيرايي بيشتر رو همون لوگوي وسطي به رنگ قرمز داره !!!
موفق باشيد

1991i

Member
خسته نباشيد
من پيشنهاد دارم براتون كه براي طراحي لوگو يكم بيشتر مطالعه كنيد
و نمونه كار بيشتري ببينيد چون ميبينم به طراحي لوگو علاقه داريد ؛ ميتونيد حتما پيشرفت كنيد

كار اول كه استروكش رو قرار داديد : شما اين لوگو رو در حالت نگاتيو يا پوزيتيو قرار بديد ببينيد چي ازش ميتونيد بخونيد ؟!
100% هيچ كس نميتونه بخونتش
اون 2 تاي ديگه هم كه ديفيس هستند و لبه هاي كار رنجه شده و اون سبك ها يكم به نظر من روتين و قديمي شده
اما در بين اين ها اون گيرايي بيشتر رو همون لوگوي وسطي به رنگ قرمز داره !!!
موفق باشيد

+ می‌تونید منبع آموزشی [کتاب] بهم معرفی کنید؟
+ چیکار کنم که خواناتر بشه؟
+ خب! اونا سفارش مشتری ِ و رنجه و دیفیس رو در نسخه نهایی که تحویل دادم، درست کردم.

دومی خوب شدهـــ
:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
در مورد كتاب با يه سرچ از استاد مميز ميتونيد اسم كتاب هاي ايشون در اين مورد رو ببينيد اينترنتي هم ميتونيد خريد كنيد و نمونه كارهاي ايشون رو هم مشاهده كنيد

در مورد خوانا تر شدن فكر ميكنم ديدن نمونه بهتر باشه
ببينيد شما هميشه براي طراحي لوگو بايد تمام اين نكات رو در نظر بگيريد كه اين لوگو در همه جا مورد استفاده قرار ميگيره!
فرض كنيد به صورت مهر بخواد استفاده بشه !!‌ حالت پوزيتيو !!يا نگاتيو اين رو به شما نشون ميده!!

جدا از اين تفاصير خوانا بودن خود حروف چيدمان ميزان ضخامت هر قسمت (قسمت بصري) كه تاثير روي مخاطب ميگذاره
با رعابت اينها ميتونه بهتر بشه از هر وجه!

موفق باشيد

Tsobh.com

Well-Known Member
با شناختی که از شما دارم
اگر تایپو کار می کردید با اون سبک کارهای قبلی جالب تر می شد
اینها ضعیفن متاسفانه

البته می تونی از borhani59 هم راهنمایی بگیری
حرکت های دست اون رو خیلی دوست دارم و می تونه بهت کمک کنه

سلام
کی منو صدا کرد؟ احساس میکنم کسی پرمو آتش زده...

آقا جان یه پیشنهادی عرض کنم؟
تو طراحی به ما میگفتن اول تو جعبه سیاه طراحی کن... خب یعنی آزاد باش. شما تو طرح اول آزاد بودی و دیگه طرح دومی من ندیدم. این تغییر چیدمان و بازی با فونت ها و خط های موجود مال آخرای کاره که همه تیری به سنگ خورده اونوقت آدم میاد تازه از همچین چیزی سرنخ میسازه برای تغییر.

اگه من بهت بگم 50 تا صراط بکش آیا این کارو میکنی؟
این راز خوشحالی منه (موفقیت نگفتم چون خودشیفتگیم لو میرفت!)
اگه با جسارت بیشتر راههای خنده دارتری رو پیمایش کنی نتیجه این میشه که همه اون اطاف رو گشت زدی و اونجا رو خواهی شناخت. این لحظه برتری تو نسبت به هر دشمن سرسختی هست. لحظه ای که تو میتونی 50 تا دیگه بهش اضافه کنی...

هر محدودیتی قدرت هست و هر بن بستی سرنخ
مثلا از کولاژ شروع کن. یه عکس بردار و از توش قطعاتی رو بیرون بکش که به زحمت هم شده صراط بشه مثلا. یا کاغذ رو مچاله کن و بازش که کردی صراط هایی رو که دیدی خط بکش.

من شخصا تو طراحی فقط به اولین خط فکر میکنم و بعدش به اولین خط بعدی ... اینجوری آدم میتونه تکرار رو پشت سر بگذاره و بعد از گذر از گنگی ها به معانی جدیدی برسه...

خب نطق من تمام شد. ببخشید از مزاحمت. راستی صراط کلمه جالبیه. به راستا ها و گردش ها و اختیارات خوشنویسی در ص و ط و شباهت هاشون بیشتر دقت کن...

یا علی

deli2

Member
سلام
اولا یه سوال : مگه حتما باید خوانا باشه ؟ :mad:
حالا لوگوتایپ شاید به اعتبار استفاده از حروف محکوم به خونده شدن باشه ، اما نباید دست و پا گیر باشه چون لوگو هر چی باشه بالاخره شناخته میشه .( در این باره بین اساتید دو نظر موجوده که عده ایی ملاک یه لوگو تایپ خوب رو خوانا بودن میدونند و عده ایی نه .)

بهترین راه و راهنما خوده اسمه
مثلا همین آواتار خودم هم فارسی مشه خوندش هم به سختی En و نوشته دلی2 ولی هرکی نگاش بکنه یه دل میبینه
واسه صراط هم باید یه راهی پیدا کنی که یاد آور راه ( به معنی صراط ) و از این چیزا باشه

اون چه که برای خالق یه لوگو تایپ میگن مهمه : آشنایی به خط و خوشنویسی و دید هنری و کشف یه راه جدید برای نوشتن کلمات و تغییر ظاهر اونها است که اصلاحا به اون
حساسیت بخشیدن به حروف میگن ، که کلی راه و روش داره ( کتاب : خط در گرافیک - مسعود نجابتی - انتشارات مدرسه )
فک کنم تو این کتابه بود ، توش بعضی از این راهها رو گفته ، جالبند و کاربردی ... ( شاید هم یه جای دیگه بود ... احتمال 10 درصد :green: )

می‌تونید منبع آموزشی [کتاب] بهم معرفی کنید؟
نشانه ها- استاد ممیز - انتشارات یساولی ( یه جورایی بخشی از کتاب زیره )
نشانه ها - بیژن صیفوری -انتشارات یساولی ( این رو من ندیدم نمیدونم چه طوره ولی یه سرچ کردم این شد نتیجه اش http://www.sanaram.com/کتاب-نشانه‌ها/b/304
لو گو تایپ های ایرانی - گروه پژوهشی عفراوی ( کتاب جالبیه ، دسته بندیش طبق حروف الفباست و طراح ، دیدنش هم لذت بخشه )

در آخر هم جمله ایی از استاد قباد شیوا :
تایپ فارسی هیچ قانون و كتاب مدونی ندارد
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8604040458

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا