لوگو شرکت ((مدرن نما))

deamondisk

Member
سلام به همه گرافیک کارای خوب و نازنین :paint:
من چند وقت پیش بهم گفتن یه لوگو واسه یه شرکت که کارای ساختمانی میکنه بساز به اسم مدرن نما

منم نشستم ایده هام رو روی کاغذ کشیدم ولی حالا که تو کامپیوتر بردم نمیدونم ایراداش چیه :-?
آخه اولین باره از این جور لوگو ها ساختم حتی قیمت هم نمیدونم چند بگیرم :sad:
با خودم گفتم بزارم تا شما بچه ها راهنماییم کنین یه کم گیج شدم

-----------------------------------------------------------------------------------------------
از نظرات و راهنمایی همه بچه ها ممنونم :paint:
با الهام گرفتن از راهنماییهاتون به اینجا رسیدم :rose:
به نظرتون ایراداش چیه
attachment.php

پیوست ها

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    98.5 کیلوبایت · بازدیدها: 21
آخرین ویرایش:

Fa

Well-Known Member
خیلی پخش و پلاست و من اینو یه آرم میبینم تا یه لوگو . کوچیکترش کن و اگه میتونی طرحهای بهتر

to remember sb

مدیر انجمن
سلام
خسته نباشید
کار خوبی شده ولی هنوز جای کار داره
یه کم بیشتر کار کن دوست عزیز ... دیدن نمونه کار کمکت میکنه
موفق موفق باشی :paint:

Erfan

Active Member
خب نکته ای هستش که امروز اعلام میکنم و امیدوارم که دوستان بهش توجه کنند در غیر این صورت برابر با قوانین فروم مجبورم برخورد کنم.

چنانچه تاپیکی ایجاد شد و کاربری نظری نداشت و با نظر کاربر دیگری موافق بود فقط و فقط از دکمه تشکر
post_thanks.gif
استفاده کنید و جداً از نقل قول گرفتن از نوشته دیگر کاربران خودداری کنید.

چندین گزارش از کاربران رسیده که با این عمل بعضی از کاربران گویا ناراضی هستند. پس اگر نظر شما با نظر کاربر دیگری یکی بود از دکمه تشکر استفاده کنید چرا که کار اصلی این دکمه از ابتدا همین بوده.

موفق باشید
:rose:

majid_a95

Active Member
سلام
ببین دوست عزیز، یه مشکلی هم که خیلی ها از جمله خود من(درسطح وسیعتر:green:) دارم اینه که موقع طراحی یه لوگو یا آرم یا هرچی ...... نمیدونم چه اصراریه حتما تایپو باشه :shock: یعنی اصرار داریم اسم اون شرکت یا جایی که براش داریم آرم رو طراحی میکنیم حتما بیاریم و با دیفیس کردن و کج وکولش کردن یه آرم در بیاریم
در صورتی که خیلی از لوگو های موفق و زیبا حتی در سطح جهانی مثل نایک و پوما و.....میبینیم که اینطور نیست ......
حالا به نظر منم اگه ازطرف مشتری اصراربه ذکر نام شرکت نیست شما یه آرم مرتبط بزن بعد آخر اسم شرکت رو یه جاش جا بده :wink:
البته این نظر من بود اگه اشتباهه اساتید اصلاح میکنن:rose:موفق باشی ! یاعلی:rose:

Fa

Well-Known Member
سلام
ببین دوست عزیز، یه مشکلی هم که خیلی ها از جمله خود من(درسطح وسیعتر:green:) دارم اینه که موقع طراحی یه لوگو یا آرم یا هرچی ...... نمیدونم چه اصراریه حتما تایپو باشه :shock: یعنی اصرار داریم اسم اون شرکت یا جایی که براش داریم آرم رو طراحی میکنیم حتما بیاریم و با دیفیس کردن و کج وکولش کردن یه آرم در بیاریم
در صورتی که خیلی از لوگو های موفق و زیبا حتی در سطح جهانی مثل نایک و پوما و.....میبینیم که اینطور نیست ......
حالا به نظر منم اگه ازطرف مشتری اصراربه ذکر نام شرکت نیست شما یه آرم مرتبط بزن بعد آخر اسم شرکت رو یه جاش جا بده :wink:
البته این نظر من بود اگه اشتباهه اساتید اصلاح میکنن:rose:موفق باشی ! یاعلی:rose:

آقا nike و puma که لوگو ندارن !!

deamondisk

Member
از نظرات و راهنمایی همه بچه ها ممنونم :paint:
با الهام گرفتن از راهنماییهاتون به اینجا رسیدم :rose:
به نظرتون ایراداش چیه

پیوست ها

• Capture2.JPG
    Capture2.JPG
    79.6 کیلوبایت · بازدیدها: 104

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
majid_a95 جان اتفاقا نظر کاملا بجا و درستی دادی.

بین خیلی از ما ایرانی ها اینطوری جا افتاده که نشان یا آرم یعنی اینکه اسم یه شرکت یا مکان یا شخص رو تایپوگرافی کنیم.

در حالیکه انواع دیگه ی نشانه ها هم میتونه مورد استفاده قرار بگیره و اتفاقا جذاب تر هم باشه.

من یه توضیح کلی در مورد دسته بندی نشانه یا آرم میگم شاید به دردتون بخوره.

کلا نشانه یا آرم یا نماد (Sign) رو 3 جور میشه دسته بندی کرد:

• نشانه های تصویری (مثل استفاده از تصویر زنبور عسل برای یک کارگاه تولید عسل ، یا استفاده از نماد گندم برای بانک کشاورزی یا استفاده از طرح یک سیب بعنوان نشانه ی شرکت اپل و ...)

• نشانه های نوشتاری (که خود نشانه های نوشتاری 2 دسته ی حرفی یا مونوگرام و کلمه ای یا لوگوتایپ هستن. مونوگرام یا نشانه های حرفی مثل لوگوی BMW یا IBM و ... و کلمه ای هم مثل همین چیزی که شما درست کردی. یعنی استفاده از نام شرکت. مثل لوگوی Microsoft یا Panasonic و ...)

• نشانه های عمومی یا همون پیکتوگرام (مثل علائم راهنمایی و رانندگی و ...)

میبینی که به غیر از لوگوتایپ ، چندین و چند روش دیگه برای طراحی نشانه وجود داره.

از این لینکی که pouya saadeghi داد خیلی خوب میشه ایده برداشت. از اینجور سایتها هم کم نیس برای ایده گرفتن.

الان این لوگو رو نگاه کن:

picture12754243671246.jpg

چقدر قشنگ با چند تا خط ساده ، یک فنجون درست کرده و هر کس هم که این طرح رو ببینه اصلا نیازی به توضیح
نداره و به سرعت میتونه حدس بزنه که هدف طراح چی بوده و نوع شغل صاحب طرح چیه.

بنظرم شما هم میتونی با چند تا خط ساده مثل همین لوگو ، طرح یک ساختمان رو ایجاد کنی و در زیر اون با یه
فونت قشنگ اسم شرکت رو بنویسی.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اونا آرم هستند

boofart جان ، کلا تمام این دسته ها همگی جزو آرم یا نشانه هستن.

این نشانه ای که شما و مجید در موردش صحبت میکنید ، یعنی آرم نایک یا پوما ، جزو دسته ی نشانه های تصویری
هستن که بالا توضیح دادم.

و این چیزی که این دوستمون قرار دادن جزو دسته ی نشانه های نوشتاری هستن.

وگرنه در کل همه شون جزو آرم یا نشانه محسوب میشن.

جدیدترین ارسال ها

بالا