لوگو دژپاد

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام به همه دوستان بازم یه کار شخصی انجام دادم گقتم بزارم برای گالری .
لوگوی شرکت طاها فناوران دژپاد که توی کار دوربین مدار بسته و سیستم های امنیتی هست .
قابل توجه برادران فراماسونی نیست از الان بگ گیر ندید . تازه چشم راستم هست :دی
دوستان نپرسید چاپشم کردی چون کارت ویزیت نیست فقط لوگو .
و میدونم خوندنش سخته ( 2 تا کمون حرف " د " و مرکز دایره " ژ پا " میباشد ) . ( قرار بر قابل خوندن بودن نیست )

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    37.9 کیلوبایت · بازدیدها: 41

SajadCG

کاربر فعال
لگوی خوبی شده.تبریک.
ولی به نظر من اگه اگه از یه دوربین مدار بسته یا یه المان مربوط به سیستم امنیتی یا یه چیزی که سمبلیک باشه استفاده میکردید
خیلی جالبش میکردد.
من هیچ شباهتی به چشم هم نمیبینم.:wink:

موفق باشی.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
آرشام خوب شده خسته نباشید

اما یه سوال
اگر قرار بر خوندن نیست چرا از لوگوتایپ استفاده کردی به شکل پیکتوگرام ؟
کلا پیکتوگرام میزدی دیگه :دی
چشم هم اگر به مرکز نگاه کنیم میشه یه شباهتی به چشم حس کرد اما ضخامت "د" یکم از هدف دور کرده کارو
ولی در کل ایده جالبی بود
خسته نباشید

MOSTAFA

کاربر فعال
کم پیدایی :دی چطوری؟
این جز اون کارهاست که ممکنه بعضیا خوششون بیاد و بعضی دیگه نه :دی
به نظر من برای این عبارت میشد خیلی ایده های بهتر با آلمان های دژ ،دوربین و چشم زد...
ولی در مورد این کار به قول علیرضا ضخامت کمان ها یکم زیاد هست و ذهن رو از حالت چشم دور میکنه
اون طرح وسط دایره میشه بدون پیشنمایش و صافش رو بذاری؟ چون چیزی که من دیدم طرحیه که هم میتونه یه تایپو خوب برای "ژپا" باشه و هم میتونه با کمی چرخش تبدیل به یه طرح نامفهوم بشه، درواقع زاویه طرح وسط و چرخشش خیلی مهمه چون فقط در یک حالت خوب میشه میخوام بدونم خودت چه حالتی تو ذهنت بوده؟
موفقیتـ:rose:

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
ممنون سجاد . ممنون علی رضا . ممنون محمد . ممنون مصطفی .
مصطفی داداش شاعر میگه کم پیدا باش همیشه پیدا باش . ( بلخره اینم یه راهی تا پایان تو این سایت باشم دیگه )
راستی ببینم میخوای توی " کنام اژدها " مقام اول بیاری نه ؟ اژدهای سیاه :دی ( من دارم شرکت میکنم پس تو دومی )

بگزریم :
این کار رو واسه دوستم زدم .
چیزی که دوست داش ترکیب چشم ( اونم از نوع ببر ) ، جهان و کلمه دژپاد روی توی کار نشون بده .
بچه های سایت که دوستم حسین رو میشناسم میدونن چی میگم .
و این قبول دارم از این بهترم میشد ولی ذوق ما بیشتر از این کفاف نداد دیگه .
البته با دژ و قلعه و دیوار هر کاری کردم چیز جالبی به مخم نرسید .
attachment.php

پیوست ها

• logo1.png
    logo1.png
    52.1 کیلوبایت · بازدیدها: 28

MOSTAFA

کاربر فعال
ا؟ پس حیف شد چون من تبلت ندارم فعلا :cry:
..........
درباره کارت، توی طرحی که زدی به 2 جور میشه فرم "ژپا" رو در آورد، یک طور که تو توی طرحت زدی که توی عکس زیر سمت چپ نشون دادم و پایینش فضای مثبت رو با مشکی نشون دادم که "ژپا" خونده میشه
فرم دیگه شکلیه که من توی سمت راست نشون دادم و با چرخوندنش میشه اونو به شکل دیگه خوند که فضای مثبتش رو نشون دادم و برعکس شکل سمت چپ هست
ولی اگه اونو مستقیم و راست بذاری هم اینکه طرح به تعادل میرسه، یعنی یه فرم دو وجهی خوب از یک کلمه به دست میاد، هم اینکه اون مستطیل و مربع ها که به صورت کادر عمودی در اومدن خیلی بهتر دژ یا ساختمون و حالت ایستایی و استحکام و امنیت رو القا میکنه
موفقیتـ:rose:

پیوست ها

• logo1.jpg
    logo1.jpg
    19.2 کیلوبایت · بازدیدها: 2

جدیدترین ارسال ها

بالا