لوگو تایپ (امیر)***نظر بدیدا...!***

Amir storm

Well-Known Member
سلامی دوباره خدمت مجید آنلاینی ها
فکر کنم همه تون خسته شدید از این کار های ضایع من ولی من بیشتر از این حرف ها رو دارم(شوخی):)
خب این لوگو تایپ از دو نوشته (امیر وGD) تشکیل شده GD=Graphic Designer ویک چشم
برای این که سوع تفاهم نشه میگم، من فرا... نیستم خب اون چشم هم چشم راسته نه چپ در ضمن وارونه هم هست:green:
لطفا نظر یادتون نره عزیزان

پیوست ها

• Untitled-2.png
    Untitled-2.png
    28.7 کیلوبایت · بازدیدها: 8
سلامامیر

امیر تقریبا پیداست و g اما d نه
با این همه تاریخ گرافیک وقتی لازمه فقط از شم استفاده کن کلیشه ها همیشه باید با احتیاط و در وقت ضرور استفاده بشن.
استایل کار به مبلمان و دکوراسیون شبیه تر شده تا گرافیک.
... این حس خشکی و روح صنعتی و رسمی سلیقه ها رو محدود میکنه
از لحاظ چیدمان محکم تر از طرحهای قبلی هست
اما برایند نتیجه و برداشت شخص بنده از کسی که این لوگو رو داره اینه که آدم عجیبی هست و بازم ببخشید اونقدرها وارد نیست.

خب نمیدونم چرا دوستان نمیان نظر بدن. من خودمو یندازم جلو!
اگه این جور گیر دادن رو نمیپسندی یه ندا بده من با کمال میل بعد از بقیه مزاحم میشم.

میلاد امیر لشکر احساس بر دوست عزیزم مبارک
یا علی

MOSTAFA

کاربر فعال
من که نتونستم حرف D رو درون کار مشاهده کنم...
به نظر من خیلی به کار یک گرافیست نمیخوره... اگه مربوط به عکاسی بود میشد با استفاده از ادامه ی "الف" به شکل یک مستطیل شکل یک دوربین رو تداعی کرد اما برای کار یک گرافیست فکر نمیکنم خیلی مناسب باشه... البته نظر شخصی بنده هست
میشه بپرسم هدفتون از به کار بردن چشم چی بوده؟ مفهوم خاصی رو میرسونه یا صرفا جنبه ی تزئینی داره؟
راستی مگه هرکی از چشم استفاده میکنه فرا... هست؟ :دی
موفقیتـ:rose:

Amir storm

Well-Known Member
خب دیگه من که گفتم دوستان مارو قابل نمیدونن واز کار هام وخوششون نمیاد خب اجباری نیست...!
ولی با این حال من به کارم ادامه میدم واگه کسی هم نظر نداد ادامه کار رو توانجمن های دیگه دنبال میکنم تا حوصله بچه هارو هم سرنبرم (شاید واسه اونا کمی جالب باشه)
من همیشه از هرنوع انتقادی خوشم میاد واصلاً ناراحت نمی شم وشما هم لطف دارید که به کار های من نظر میدید دستتون هم درد نکنه
اگه هم از نظردادن به کار هام خوشتون نماد ویا خسته شدید هیچ اجباری نیست
باتشکر از شما سید جان:rose:

بابا چرا میزنی میخواستم امتحانت کنم. ما هر چی بلدیم و همه چیزایی که بلد نیستیم در طبق اخلاص و تقدیم به شما
یا علی

Amir storm

Well-Known Member
جواب آقای black.dragon
سلام
حدفم از استفاده از چشم آیکون های فتوشاپ های قدیمی هست
وهمچنین اگه کسی سخنرانی های راعف... رو گوشکنه به تمام عالم وآدم مشکوک میشه که فرا... باشن:green:
یاعلی ممنون از نظرتون

امیر جان برای اینکه بدونی پایم یه نکته رو عرض کنم
تو نماد ها یه بحثی هست و اون هم یادآوری و اشاره هست. اگر من نمادی رئ استفاده کردم و اون نماد یادآوری و اشاره خودش رو نداشت ممکنه من اون رو عوض کرده باشم. اگه یه چشم خاص نشان شیطان هست و یک چشم خاص هم نشان فتوشاپ 4 یا 7 و یک چشم هم نشان طراحی سومری من با انتخاب اجزا و تناسبات خاص ممکنه نظر بیننده رو به یکی از این سه سوق بدم.
عرض من اینه که اولا اون چشم برای بنده این تشابهت و حس نمادین از فتوشاپ نبود
و اینکه تو گرافیک برای گرافیک ما مجازیم از اطلاعات درجه بالاتری که همکارانمون دارن استفاده کنیم اما برای یه کار عمومی این کار یه ظلم خفیف به اطلاعاتشون هست چون اونو نمیشناسن

در کمال خضوع و با اسمایل هایی که یادم رفت تو پست قبلی پیوست کنم امیرجان
:rose::green::):-?

یا علی

moslancer2

Member
دوست عزیزم امیر آقای گل... اول از همه عزیز این اعیاد رو به خودت و خانواده گلت تبریک میگم:rose: ضمن اینکه پیشنهاد میدم به کارت ادامه بدی اینم میگم که دوستان هیچ موقع خسته نمیشن:wink:
درباره کار از نظر شما تا الان که کارهات رو دیدم صبر کردم (و نظر نذاشتم) اما اینبار دارم نظر میدم، بنظر من (که یک نظر شخصی هست) بهتره بجای استفاده از نام و یا حروف و یا معانی مفهومی بری سراغ استفاده از یک نماد (سمبل) کاری برای خودت و اون رو در حد یک کار فانتزی کار کنی... همیشه نیاز نیست لوگو یک متن و یا نام فرد باشه شما تا الان در کار با حروف تلاش داشتی و این قابل تحسین هست همونطور برای در رفتن از کسل شدن خودت در کار روی امور دیگه هم کار کن بعد باز بیا سراغ متن:wink:
در کل خسته نباشی... من اگر حقیقت رو بخوای اون یکی متن لوگو تایپت رو بیشتر از این مدل میپسندیدم ولی در کل با کار روی نماد موافق ترم:paint:

سلام امیر جان منتظرم
هر تستی زدی من فضولم!
اگه تو یه تاپیک بری جلو بازم به نظرم بهتره
عید امروز هم مبارک
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا