لوگو تایــپ نریمان

rohnaz

Well-Known Member
سلام دوستان
این کار رو واسه لب تاپ برادرم زدم.
تو کورل کار کردم و یه جور کار تمرینیه بازم.از دوستایی که کورل رو قورت میدن خواهش میکنم که توی این زمینه راهنماییم کنن فرمت cdr رو توی پیوست قرار دادم .
ممنونم:rose:

پیوست ها

• 1.rar
    27.9 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 2.jpg
    2.jpg
    151.2 کیلوبایت · بازدیدها: 44
آخرین ویرایش:

main

Well-Known Member
واقعا نتونستم بخونمش ....
خیلی نا خواناست ...
موفق باشی.

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام
اون نقطه ها در مقابل متن درشت یکجوریه البته به نظر من ، چون نمی دونم چه ارتباطی با نریمان داره :-؟
به نظر من نقطه "نر" رو با یک رنگ دیگه و نقطه های "یمان" رو با رنگ دیگه بذار تا حداقل مشخص تر بشه
آخه بخاطر اینکه خیلی نزدیکه خوندنش سخت هست
موفقیتـ

bitaroos

Member
بدرد نریمان نمیخوره!!
ولی خیلی ازش خوشم اومد. زیبا شده.
اگر اون نور های براق رو کم کنی تا از حالت bevel در بیاد، بهتر نمیشه؟ یعنی برجسته نباشه و flat باشه.

موفق باشی

rohnaz

Well-Known Member
بدرد نریمان نمیخوره!!
ولی خیلی ازش خوشم اومد. زیبا شده.
اگر اون نور های براق رو کم کنی تا از حالت bevel در بیاد، بهتر نمیشه؟ یعنی برجسته نباشه و flat باشه.

موفق باشی
متشکرم دوست عزیز
ناخوانا بودنش به دلیل تجربه کم من توی کار با کورل هستش.تو این کار از bevel استفاده نکردم.بغیر از رنگ اصلی بقیه رنگ آمیزی با براشه.راستش میخواستم از حالت خشک بیرون بیاد(تایپو رو میگم) واسه همین سخت خونده میشه..
مرسی:rose:

rohnaz

Well-Known Member
سلام
اون نقطه ها در مقابل متن درشت یکجوریه البته به نظر من ، چون نمی دونم چه ارتباطی با نریمان داره :-؟
به نظر من نقطه "نر" رو با یک رنگ دیگه و نقطه های "یمان" رو با رنگ دیگه بذار تا حداقل مشخص تر بشه
آخه بخاطر اینکه خیلی نزدیکه خوندنش سخت هست
موفقیتـ
درسته .جای کار داره و تمرین:rose:

Yunes.grapix

Well-Known Member
دوست عزیز با وجود اینکه یه کار تایپوگرافی انجام دادی ولی می شه فهمید قوه تخیل قوی ای داری ، کار قشنگی داره
البته به قول دوستان جای کار داره هنوز
به نظر من اگر هم می خوای خوانا تر بشه همین سبک رو یه کم ارتفاع بده بهش یعنی از حالت لاین و خطی خارجش کن

legendarp

Well-Known Member
سلام خوبی کاره لوگو تایپ که واسه لپ تاپ داداشت زدی رو دیدم
خیلی خوب شده بود خیلی خوشم اومد اما نتونستم بخونم چی هست و این یه مشککل هست و اینکه یه چیزی رو یادت رفت دقت کنی اونم اینه که یعی کن همیشه کارت رو توی یه زوم خیلی بالا چک کنه تا لبه ها همه رو هم مچ باشه من 2 تاش رو توی فایل کرلیت دیدیم البته یکیش معلومه که این واسه کاره وکتور خیلی بده چون کار وکتور باید خیلی دقیق باشه

:ل کار یه هارمونی خاصی داره به جز نقطه ها که اونها رو با هارمونی فونت هم خونی نداره اما خوب خودش ایده ایی هست ولی از دید منب هش نمیاد
رنگگهای بهتری هم می تونستی استفاده کنی جیگر
ولی در کل کارت عالی شده من خیل یمی پسندم خیل یخوشم میاد
دوسشون دارم
---------
آره واقعا مشخص هست میدونی خوبی این کارت به کجاهاش هست استفاده خیلی کم از نودها باعث شده کرو های عالی داشته باشی کرل برنامهی خوبی هست این جور چیزهاش خیلی خوبه توی یه سری موارد بهتر از ایلوستراتور هست و توی یه سری موارد خیلی بدتر ولی هر دوش کنار هم لازمه

جدیدترین ارسال ها

بالا