لوگو براي شركت...

roohollah

Banned
سلام:)
من براي شركت دارم آرم ميزنم:)
اين بخش 3 بهدي شه:)
جاي "روح الله" آرم شركت ميخوره:)

ممنون ميشم نظر بدين:)
واير كه نميخواد؟! پارتيكاله ديگه...

آخرین ویرایش:

ali3dtech

Member
روح الله جون قشنگ شده :D اما فکر میکنم اگه بجای رنگ آتیشی از رنگهای آرامش بخش مثل آبی یا سبز روشن استفاده کنی بهتر بشه.... البته بهتره یه امتحانی بکن... شاید همینطوری بهتر باشه. :)

در کل ایول...:lol:

pythoN

Active Member
سلام
قشنگ که شده اما این رو نمیشه به عنوان ارم استفاده کرد .
ارم باید یک سری فاکتور ها رو داشته باشه .
مثلا اینکه در کوچکترین اندازه ها هم مشخص باشه . اگر از تایپوگرافی استفاده میکنی قابل خوندن باشه . از کمترین اجزاء ممکن ساخته بشه . رنگ ها شیب نداشته باشه . و ...
به نظر من اصلا از فکر این کار به عنوان لگو بیا بیرون . تصور کن که قصد داری بالای سربرگ چاپ کنی ، اصلا قابل تشخیص نیست .
ببخشید که اینقدر انتقاد کردم .
موفق باشی .

roohollah

Banned
سلام
قشنگ که شده اما این رو نمیشه به عنوان ارم استفاده کرد .
ارم باید یک سری فاکتور ها رو داشته باشه .
مثلا اینکه در کوچکترین اندازه ها هم مشخص باشه . اگر از تایپوگرافی استفاده میکنی قابل خوندن باشه . از کمترین اجزاء ممکن ساخته بشه . رنگ ها شیب نداشته باشه . و ...
به نظر من اصلا از فکر این کار به عنوان لگو بیا بیرون . تصور کن که قصد داری بالای سربرگ چاپ کنی ، اصلا قابل تشخیص نیست .
ببخشید که اینقدر انتقاد کردم .
موفق باشی .
علي جان:-?
بابا من كه گفتم بخش 3 بعديه كاره، جاي روح الله آرم شركت ميخوره كه هنوز طراحي نشده!:lol:
ديگه انقدر هم سوتي نيستم!:neutral:
شما انتقاد نكني، پس كي بكنه؟:neutral:شما بايد انتقاد كني كه هم منصفي و هم رفيقم هستي(اگر قابل بدوني:cry:):)

ghaffardorostan

Active Member
سلام روح ا.. جان چطوری راستش من هم با دوستمون pyton موافقم یعنی مشکل همون قضیه نور و یا آتش دور text میباشد اگه منظورتو گرفته باشم فقط گفتی text میخوای تغییر بدی اگه اینجوریه باید از رنگهای تخت استفاده کنی و این حالتهای آتش اصلا تو پرینت سیاه و سفید خودشونو نشون نمی دن و برای لوگو مناسب نسیتند اما به تنهایی قشنگ شده

جدیدترین ارسال ها

بالا