لوگو آرم نخلستان نیوز

zahednejad

Well-Known Member
لوگو سایت راز باران

بازم سلام
نمیدونم خوب یا بد اما خودم فکر میکنم تو طراحی لوگو ضعیفم واسه همین نمونه هارو گذاشتم نقایص رو بر طرف کنم
و مشکل بزگرتر این که اتود نمیتونم بزنم یعنی همشو باید تو محیط گرافیکی اجرا کنم

پیوست ها

• raze-baran.jpg
    raze-baran.jpg
    215.9 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

zahednejad

Well-Known Member
Logo Beetoo

مجموعه لوگوهای پیشنهادی

پیوست ها

• betoo-01.jpg
    betoo-01.jpg
    215.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • betoo-02.jpg
    betoo-02.jpg
    428 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • betoo-03.jpg
    betoo-03.jpg
    233.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1

MohammadGh

Well-Known Member
هر دو تا بدک نیستن
دوست عزیز اگه هر 3 تا لوگو رو در یک تایپیک قرار می دادید بهتر بود ....
موفق باشی

SajadCG

کاربر فعال
کلیت کار خوبه.
ولی یکم افکت های که بهش دادید زیاد جالب نیستند
میتونستید با نور پردازی یه جوی به اون ساختمانه بعد بدید نه با استفاده از یک گرادینت ساده

موفق باشید.

zahednejad

Well-Known Member
کلیت کار خوبه.
ولی یکم افکت های که بهش دادید زیاد جالب نیستند
میتونستید با نور پردازی یه جوی به اون ساختمانه بعد بدید نه با استفاده از یک گرادینت ساده

موفق باشید.

خوب بدی کار این بود عجله بود و این مشتری ما خیلی سیریش تشریف داشتن چون سنش اقتضای همین بود اما کاملا حرفتونو قبول دارم چون حالت ارم بود ما بیس رو ساده گرفتیم

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
zahednejadعزیز لطفا قوانین رو بخونید ظاهرا علاقه به خواندن قوانین ندارید !

زمانی که توی یک پیک زمانی کوتاه میخوایید تاپیک ایجاد کنید همه رو توی یک پست ارایه بدید لطفا! اینطوری برای هر کار توی یک بازه ی زمانی
باید یک تاپیک ایجاد شه
تاپیک هاتون رو ادغام کردم اگر خواستید همه رو توی پست اول تاپیک آپ کنید

ممنون میشم رعایت کنی دوست گلم

zahednejad

Well-Known Member
zahednejadعزیز لطفا قوانین رو بخونید ظاهرا علاقه به خواندن قوانین ندارید !

زمانی که توی یک پیک زمانی کوتاه میخوایید تاپیک ایجاد کنید همه رو توی یک پست ارایه بدید لطفا! اینطوری برای هر کار توی یک بازه ی زمانی
باید یک تاپیک ایجاد شه
تاپیک هاتون رو ادغام کردم اگر خواستید همه رو توی پست اول تاپیک آپ کنید

ممنون میشم رعایت کنی دوست گلم

اسم تاپیک با خودش گالری و نظر خواهی ؟
پس میتونه گالری هم قرار بگیره
خودم هم میتونستم این کار رو بکنم اما لزومی ندیدم
توی قوانین بخشم همچین چیزی نیست ؟
دیروز همه رو خوندم دوباره

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
زاهد نژاد عزیز این رو بارها توی انجمن مطرح کردیم توی بندهای قوانین هم به زودی میاریم
چون یه مدت هست توی انجمن هستید گفتم شاید دیده باشید
ممنوم اگر این بند هم رعایت بشه
مرسی دوست گلم

zahednejad

Well-Known Member
زاهد نژاد عزیز این رو بارها توی انجمن مطرح کردیم توی بندهای قوانین هم به زودی میاریم
چون یه مدت هست توی انجمن هستید گفتم شاید دیده باشید
ممنوم اگر این بند هم رعایت بشه
مرسی دوست گلم

به هر حال ببخشید قصد جسارت نبود من عضویتم مال قبلا اما متاسفانه خیلی وقت از سایت دور بودم به همین جهت باز دیروز قوانین رو خودندم از این به بعد خوب قبلش با شما مشورت کنم

بخشید ممنون بازم

MOSTAFA

کاربر فعال
قبل از اینکه درباره طرح ها حرف بزن یک یز رو همیشه یادتون باشه، همیشه طرح خودتونو سعی کنید به مشتری دیکته کنید! حتی اگه لازمه به مشتری آموزش بدید،اتود فراوان براش بزنید اما در نهایت کاری کنید که طرح و ایده شما رو بپذیره...در طرح نخلستان اون قلعه که اصلا کار مناسبی نیست و هیچ ارتباطی بین نخلستان و قلعه و خبر ایجاد نشده،..طرح تلویزیون به مراتب بهتر هست اما میتونست خیلی بهتر بشه، الان با کج کردن تلویزیون حس بصری خوبی ایجاد کردید ولی به نظرم تلویزیون یک نماد برای خبر نیست...(البته بستگی به نهادش هم داره شاید لوگو شما مربوط به شبکه تلویزیونی باشه یا روزنامه و ...)
کار دوم فرم زیبایی داره ولی ترکیب بندی وقتی دو کلمه در کنار هم قرار میگیرند خوب نیست بیشتر کار کنید
توی کار های بتو اشاره نکردید که مال کجا هست ولی من شخصا فرم هایی که به صورت "ب ت و" کار شده رو توصیه نمیکنم، کار آبی هم هنوز به اون فرم پخته که باید برسه، نرسیده
موفقیتـ

zahednejad

Well-Known Member
قبل از اینکه درباره طرح ها حرف بزن یک یز رو همیشه یادتون باشه، همیشه طرح خودتونو سعی کنید به مشتری دیکته کنید! حتی اگه لازمه به مشتری آموزش بدید،اتود فراوان براش بزنید اما در نهایت کاری کنید که طرح و ایده شما رو بپذیره...در طرح نخلستان اون قلعه که اصلا کار مناسبی نیست و هیچ ارتباطی بین نخلستان و قلعه و خبر ایجاد نشده،..طرح تلویزیون به مراتب بهتر هست اما میتونست خیلی بهتر بشه، الان با کج کردن تلویزیون حس بصری خوبی ایجاد کردید ولی به نظرم تلویزیون یک نماد برای خبر نیست...(البته بستگی به نهادش هم داره شاید لوگو شما مربوط به شبکه تلویزیونی باشه یا روزنامه و ...)
کار دوم فرم زیبایی داره ولی ترکیب بندی وقتی دو کلمه در کنار هم قرار میگیرند خوب نیست بیشتر کار کنید
توی کار های بتو اشاره نکردید که مال کجا هست ولی من شخصا فرم هایی که به صورت "ب ت و" کار شده رو توصیه نمیکنم، کار آبی هم هنوز به اون فرم پخته که باید برسه، نرسیده
موفقیتـ

بازم ممنون اما مشکل همون طرح اتود
و بازم ممنون باید روی طراحی لوگوم فراتر از اینا کرا کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا