هر دو تا بدک نیستن
دوست عزیز اگه هر 3 تا لوگو رو در یک تایپیک قرار می دادید بهتر بود ....
موفق باشی
کلیت کار خوبه.
ولی یکم افکت های که بهش دادید زیاد جالب نیستند
میتونستید با نور پردازی یه جوی به اون ساختمانه بعد بدید نه با استفاده از یک گرادینت ساده
موفق باشید.
zahednejadعزیز لطفا قوانین رو بخونید ظاهرا علاقه به خواندن قوانین ندارید !
زمانی که توی یک پیک زمانی کوتاه میخوایید تاپیک ایجاد کنید همه رو توی یک پست ارایه بدید لطفا! اینطوری برای هر کار توی یک بازه ی زمانی
باید یک تاپیک ایجاد شه
تاپیک هاتون رو ادغام کردم اگر خواستید همه رو توی پست اول تاپیک آپ کنید
ممنون میشم رعایت کنی دوست گلم
زاهد نژاد عزیز این رو بارها توی انجمن مطرح کردیم توی بندهای قوانین هم به زودی میاریم
چون یه مدت هست توی انجمن هستید گفتم شاید دیده باشید
ممنوم اگر این بند هم رعایت بشه
مرسی دوست گلم
قبل از اینکه درباره طرح ها حرف بزن یک یز رو همیشه یادتون باشه، همیشه طرح خودتونو سعی کنید به مشتری دیکته کنید! حتی اگه لازمه به مشتری آموزش بدید،اتود فراوان براش بزنید اما در نهایت کاری کنید که طرح و ایده شما رو بپذیره...در طرح نخلستان اون قلعه که اصلا کار مناسبی نیست و هیچ ارتباطی بین نخلستان و قلعه و خبر ایجاد نشده،..طرح تلویزیون به مراتب بهتر هست اما میتونست خیلی بهتر بشه، الان با کج کردن تلویزیون حس بصری خوبی ایجاد کردید ولی به نظرم تلویزیون یک نماد برای خبر نیست...(البته بستگی به نهادش هم داره شاید لوگو شما مربوط به شبکه تلویزیونی باشه یا روزنامه و ...)
کار دوم فرم زیبایی داره ولی ترکیب بندی وقتی دو کلمه در کنار هم قرار میگیرند خوب نیست بیشتر کار کنید
توی کار های بتو اشاره نکردید که مال کجا هست ولی من شخصا فرم هایی که به صورت "ب ت و" کار شده رو توصیه نمیکنم، کار آبی هم هنوز به اون فرم پخته که باید برسه، نرسیده
موفقیتـ