لوگوی game

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام خدمت تمامی دوستان.
این لوگو رو برای مسابقه طراحی کردم تو یکی از انجمن های مربوط به بازیسازی.
به لطف خدا اول شدم. البته اگر همون مسابقه اینجا برگزار میشد حتماً آخر میشدم :green:
از مراحل کار هم یه تصاویری گذاشتم برای دوستانی که تازه وارد این عرصه شدن. خالی از لطف نیست.
نظراتتون خوشحالم میکنه. :wink:
یا علی :rose:

پیوست ها

• Steps.jpg
    Steps.jpg
    91.4 کیلوبایت · بازدیدها: 70
  • Abolfazl Eskandari.jpg
    Abolfazl Eskandari.jpg
    66.8 کیلوبایت · بازدیدها: 66

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
واووو ! حیلی حوب شده ، لـــــــــــــایک ...!!!
چه گالری اینا بی روح شده ...:rose:

سلام دوست عزیز
کارتون قشنگ شده...........
دوست عزیز لوگوهایی با این کیفیت رو تقریبا چه قدر می گیرند تا بسازند؟

meysamn2o

Active Member
مگه میشه ابوالفضل کار بزنه بد از آب دربیاد؟!! :wink:
تو بلاگت دیده بودم کارو
کار خوبی شده
خسته نباشی :rose:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
واووو ! حیلی حوب شده ، لـــــــــــــایک ...!!!
چه گالری اینا بی روح شده ...:rose:
ممنون داداش حمید. لطف داری.
قبول دارم، خیلی وقته خلوت شده. امیدوارم بازم بچه ها بیان و کار بذارن.

سلام دوست عزیز
کارتون قشنگ شده...........
دوست عزیز لوگوهایی با این کیفیت رو تقریبا چه قدر می گیرند تا بسازند؟
سلام عزیز. خوشحال شدم کارمو دیدی.
والا دقیق نمیشه تعرفه خاصی رو گفت واسه طراحی لوگو. خیلیا ارزون کار میکنن و کار بقیه که حرفه ای کار میکنن هم تحت تأثیر قرار میدن با این عملشون. البته من نمیگم کار حرفه ایه ها
:wink:
به نظرم سایت های طراحی رو نگاه کن، مثل سایت آقای بهرامی. تقریباً همونه تعرفه ها.

مگه میشه ابوالفضل کار بزنه بد از آب دربیاد؟!! :wink:
تو بلاگت دیده بودم کارو
کار خوبی شده
خسته نباشی :rose:
سلام میثم جان. اختیار داری، پیش شما که باید درس پس بدیم.
ممنون که از بلاگمم بازدید میکنی.

Mehran coyote

Well-Known Member
خوشم اومده.خیلی زیبا و با ایده شده
سبک کاملا متفاوت بود یه جورایی خارجی بود :wink: ساده و زیبا

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
لوگوی خوبی شده .. ولی قسمت Joystick یکم نا مفهومه .. خسته نباشید . :eye:
ممنون. خب سعی کردم به جای حرف M باشه. یه جورایی شکل M رو در خودش داره.
خوشم اومده.خیلی زیبا و با ایده شده
سبک کاملا متفاوت بود یه جورایی خارجی بود :wink: ساده و زیبا
ممنون مهران جان. لطف کردی وقت گذاشتی

luvinex

New Member
خسته نباشید کاره جالبی شده اما ایدش تکراریه....
البته قصد جسارت ندارم یقینا شما خودتون اینو طراحی کردین...
اما خواستم یه نکته ای رو گفته باشم و اون اینه که توی دنیای امروز فکرای نزدیک به هم خیلی زیاد شده ...واسه اینکه متوجه بشین طرحی که توی ذهن یا روی کاغذ دارین خاصه یا نه خیلی باید وقت بزارین ام یکم سرچ کردن بد نیست....
خیلی راحت با جستجوی کلمه game logo طرح مشابه طرح شما توی صفحه اول گوگل میاد....
بعید میدونم یه نفر برای مسابقه نمونه های توی اینترنتو ندیده باشه اونم به این دم دستی....
اگرم سراغش نرفتیم روند طراحیتون اونم توی دنیای امروز ایراد داره....
......................................
بازم میگم نمیخوام ارزش کارتونو کم کنم ...کارتون خیلی خوب شده حتی خیلی بهتر از اون نمونه ای که من دیدم، اما ....

آخرین ویرایش:

modi1362

New Member
سلام
آقا کل طرح خوفه ولی ...
الان رنگ این لوگو چیه؟ مشکی زرد یا سفید زرد؟ اون زمینه آبی به لوگو ربط نداره داره؟ بدون اون زمینه آبی رنگ لوگو بد انتخاب شده

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
خسته نباشید کاره جالبی شده اما ایدش تکراریه....
البته قصد جسارت ندارم یقینا شما خودتون اینو طراحی کردین...
اما خواستم یه نکته ای رو گفته باشم و اون اینه که توی دنیای امروز فکرای نزدیک به هم خیلی زیاد شده ...واسه اینکه متوجه بشین طرحی که توی ذهن یا روی کاغذ دارین خاصه یا نه خیلی باید وقت بزارین ام یکم سرچ کردن بد نیست....
خیلی راحت با جستجوی کلمه game logo طرح مشابه طرح شما توی صفحه اول گوگل میاد....
بعید میدونم یه نفر برای مسابقه نمونه های توی اینترنتو ندیده باشه اونم به این دم دستی....
اگرم سراغش نرفتیم روند طراحیتون اونم توی دنیای امروز ایراد داره....
......................................
بازم میگم نمیخوام ارزش کارتونو کم کنم ...کارتون خیلی خوب شده حتی خیلی بهتر از اون نمونه ای که من دیدم، اما ....
سلام. خیلی خوشحال میشم نقد کنید کارامو.
اگه درست یادم باشه، دو روز واسه اینکار وقت گذاشتم، البته پاره وقت. بیشتر هم روی ایده بود. اینترنت رو هم سرچ نکردم، به ذهن خودم رسید.
اون زمان یه کمی سرم شلوغ بود، زیاد نتونستم وقت بذارم. شاید به خاطر همینه که یه طرح خاص و نو در نیومد.
یا علی
:rose:

سلام
آقا کل طرح خوفه ولی ...
الان رنگ این لوگو چیه؟ مشکی زرد یا سفید زرد؟ اون زمینه آبی به لوگو ربط نداره داره؟ بدون اون زمینه آبی رنگ لوگو بد انتخاب شده
سلام. درست میفرمایید. فقط برای نمایش بوده این. استایل رو زیاد نپرداختم بهش. شاید اگه بخواد جایی استفاده بشه با این رنگ، باید یک بک هم داشته باشه.
یا علی

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام با حال شده بود
خسته نباشید
، به نظرم واسه تست چنتا از دکمه های جوئستیک رو هم میزاشتین
سلام. ممنون از نظرتون.
نخواستم زیاد ذهن بیننده به جوی استیک معطوف بشه. هدفم این بود که فقط نقش حرف M رو بازی کنه و حالت جوی استیک داشته باشه. همین

mahdianco

Member
سلام ابوالفضل جان
راستش من خیلی اهل نظر دادن نیستم ولی به دلیل اینکه شما اینقدر خوب داخل فروم ظاهر شده اید و به سوالات بچه ها پاسخ داده اید که گفتم تشکر خودم رو از شما به این صورت نشان بدهم.
در مورد دوستمون که گفتن ایده تکراری هست و آدم قبل از طراحی باید سرچ کنه و... باید بگم که نظر شما خیلی آماتورانه و دم دستی هست. کسیکه سالها طراحی کرده باشه برای گرفتن ایده یا اینکه شما فرمودید که مواظبت از تکراری نشدن کار دیگه احتیاجی به سرچ نداره و نباید هم این کار رو انجام بده. شایدم( نظر بنده این هست) که دیدن طرح هایی که میخواد در مورد اون کار کنه خلاقیت ذهنش رو بگیره و تو ضمیر ناخودآگاهش بیشتر ذهنش معطوف به طرح هایی که مشاهده کرده بشه . پس نظر شما کاملا غیر منطقیه.

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام ابوالفضل جان
راستش من خیلی اهل نظر دادن نیستم ولی به دلیل اینکه شما اینقدر خوب داخل فروم ظاهر شده اید و به سوالات بچه ها پاسخ داده اید که گفتم تشکر خودم رو از شما به این صورت نشان بدهم.
در مورد دوستمون که گفتن ایده تکراری هست و آدم قبل از طراحی باید سرچ کنه و... باید بگم که نظر شما خیلی آماتورانه و دم دستی هست. کسیکه سالها طراحی کرده باشه برای گرفتن ایده یا اینکه شما فرمودید که مواظبت از تکراری نشدن کار دیگه احتیاجی به سرچ نداره و نباید هم این کار رو انجام بده. شایدم( نظر بنده این هست) که دیدن طرح هایی که میخواد در مورد اون کار کنه خلاقیت ذهنش رو بگیره و تو ضمیر ناخودآگاهش بیشتر ذهنش معطوف به طرح هایی که مشاهده کرده بشه . پس نظر شما کاملا غیر منطقیه.
سلام دوست عزیز.
نظر لطفته. من همینجا یه چیزایی یاد گرفتم، تمام سعیم رو هم میکنم که همینجا با بقیه به اشتراک بذارم آموخته هامو.
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا