مرسی که اینجائی برای یه شرکت تبلیغاتیه که بیشتر روی چاپ متمرکزه
uninavid Member Sep 17, 2011 #1 مرسی که اینجائی برای یه شرکت تبلیغاتیه که بیشتر روی چاپ متمرکزه پیوست ها negarestan-2.jpg 50.6 کیلوبایت · بازدیدها: 30 negarestan.jpg 39.4 کیلوبایت · بازدیدها: 31 آخرین ویرایش: Sep 17, 2011
hsajj Member Sep 17, 2011 #6 خیلی قشنگ و جذاب شده با برهانی جان هم موافقم : borhani59 گفت: تان بهتر میتونست متعالیش کنه کلیک کنید تا باز شود... فک کنم اگه نقطه ن آخر رو بیرون بذاری خواناتر بشه (نظر شخصی)
خیلی قشنگ و جذاب شده با برهانی جان هم موافقم : borhani59 گفت: تان بهتر میتونست متعالیش کنه کلیک کنید تا باز شود... فک کنم اگه نقطه ن آخر رو بیرون بذاری خواناتر بشه (نظر شخصی)
uninavid Member Sep 17, 2011 #7 borhani59 گفت: سلام عالیه - تان بهتر میتونست متعالیش کنه یا علی کلیک کنید تا باز شود... پیشنهادت عالیه،اما نسخه افقیش سخت خونده میشد. فایل رو گذاشتم میتونی ببینی. سپاس
borhani59 گفت: سلام عالیه - تان بهتر میتونست متعالیش کنه یا علی کلیک کنید تا باز شود... پیشنهادت عالیه،اما نسخه افقیش سخت خونده میشد. فایل رو گذاشتم میتونی ببینی. سپاس
AYANDEHSAZ Member Sep 17, 2011 #10 خوب شده ولی نمی دونم چرا هر چی بهش نگاه می کنم تو دلم نمیره یعنی جرئی که نگاه می کنی خیلی قشنگ طراحی شده ولی در کل تودل برو نیست موفق باشی
خوب شده ولی نمی دونم چرا هر چی بهش نگاه می کنم تو دلم نمیره یعنی جرئی که نگاه می کنی خیلی قشنگ طراحی شده ولی در کل تودل برو نیست موفق باشی
Mj Well-Known Member Sep 18, 2011 #11 خیلی خوشگل ، پر صلابت و سنگین رنگین شده. یه کار رسمی در عین زیبایی و ظرافت جدا از همه تعریفات من از رنگش خیلی خوشم اومد
خیلی خوشگل ، پر صلابت و سنگین رنگین شده. یه کار رسمی در عین زیبایی و ظرافت جدا از همه تعریفات من از رنگش خیلی خوشم اومد