لوگوی شرکت مشاوره برنا

amohaqqeq

Member
دوستان عزیز سلام
من بعد از مدتهای مدید وقت کردم که سری به مجید آنلاین بزنم و از هنر هنرمندان مستفیذ بشم
این لوگویی که اینجا گذاشته ام لوگوی شرکت خودم هست به نام برنا
نظرتون برام مهمه!!! یادتون نره

علی
کابل
افغانستان

پیوست ها

• Borna logo.JPG
    Borna logo.JPG
    168 کیلوبایت · بازدیدها: 20

AriA jOhAri

Active Member
سلام دوست عزیز !

این قسمت نا انگار دور نزده تا خورده

یعنی یکمی زیادی صاف شده :-?

بقیه . . . ! مشکلی نمیبینم :)

قشنگه :green:

موفق باشی :rose:

H@DI-LI

Member
سلام.
خسته نباشین.
فکر میکنم خیلی رنگ تندی انتخاب کرده باشین.
اگر تو چاپ مشکلی برای رنگها ندارین، خوب چرا از رنگ ها استفاده نمیکنین؟

در ضمن میتونین لطفاً یک کمی توضیح بدین درباره ی لوگو؟ یعنی ارتباطش با مشاوره و...؟
ممنون میشم.
فعلا...

kamifa1986

Well-Known Member
خیلی زیباست. با چه نرم افزاری کار کردید؟ میشه در موردش توضیح بدید؟

amohaqqeq

Member
تشکر از دوستانی که نظر دادن

با سلام و تشکر از نظرات قشنگتون

ابتدا باید بگم که من این لوگو را با استفاده ترکیبی از کورل درا و فتوشاپ درست کردم

دوم میخوام در مورد برنا یکمی توضیحات بدم
برنا یک شرکت خدمات مشورتی هست که در کابل-افغانستان فعالیت میکنه، البته خدمات مشورتی ما خدمات طراحی گرافیک، طراحی وبسایت، ساختن تیزرهای تبلیغاتی، تحقیق، ترجمه و ساختن فیلم های مستند و چند چیز دیگر هست که فعلا دقیق حضور ذهن ندارم.
برنا با بهره گیری از متخصصین هندی، انگلیسی، پاکستانی و آمریکایی و افغان این خدمات را برای موسسات، دفاتر سازمان ملل و موسسات داخلی انجام می دهد.

و در نهایت توضیح در مورد خود لوگو

از آنجایی که دوست داشتم که لوگوی شرکت با اسمش درست شده باشه نه با سمبل خاصی بعد از مدتها تلاش برای پیدا کردن یک نام خوب و پیدا کردن اسم برنا این لوگو را مشابه با نام برنا درست کردم که البته قبلا حرف او بالای حرف ب نبود و بغل برنای انگلیسی هم افغان نداشت
اما به این خاطر که اسم برنا قبلا در وزارت کار افغانستان ثبت شده بود مجبور بود که یک پیشوند یا پسوند به آن اضافه کنم که مجبورا کلمه افغان را به آن اضافه کردم و در انگلیسی آن را با فونت کوچک در پهلوی برنا جا دادم و در فارسی کلمه افغان را به صورت حرف او طراحی کردم و بالای حرف ب قرار دادم

و نقطه حرف ن هم که شبیه به کره زمین است از هدف ما که جهانی شدن است نمایندگی میکند.

امیدوارم که سرتان را به درد نیاورده باشم

با احترام
علی محقق
کابل – افغانستان

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
زیباست .
ولی روی متن های انگلیسی بیشتر می تونید کار کنید .
در کل کار جالب و زیبایی شده .
در ضمن برای هم می تونید از دکمه تشکر زیر هر پست استفاده کنید . :green: .
موفق باشید .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا