سلام این لوگو رو واسه سایت خودم طراحی کردم خواستم نظر اساتید رو بدونم...
B bihoviat New Member Jun 3, 2013 #1 سلام این لوگو رو واسه سایت خودم طراحی کردم خواستم نظر اساتید رو بدونم... پیوست ها logo.jpg 116.6 کیلوبایت · بازدیدها: 28
mamad.noise کاربر فعال انجمن فتوشاپ Jun 3, 2013 #2 بنظرم لوگو نمیشه گفت بهش!! بیشتر به عنوان هدر استفاده کنی بهتره! موفق باشیــــــــــــ
ArTaBaZ Well-Known Member Jun 3, 2013 #3 سلام ویرایشاتی که روی متن "کانون من" ایجاد کردید نیاز داره قسمت های تیزش اصلاح بشه و حتی فواصل حروف نقاط جایگذاری خوبی نداره ( چسبیدگی و فرم نامناسبی داره ) و همچنین همطراز با سایر نقاط نیستن قسمت بالای کارتون ، جِد هست ولی قسمت پایین فونت فانتزی داره که بنظرم جالب نیست فونت آدرس رو عوض کنید و فکر میکنم از فونت های bold نباشه ، بهتره نظر اضافه ای برای کلیت کار ندارم ولی برای بهتر شدن کارتون اگه همینا برطرف بشه فکر میکنم بهتره
سلام ویرایشاتی که روی متن "کانون من" ایجاد کردید نیاز داره قسمت های تیزش اصلاح بشه و حتی فواصل حروف نقاط جایگذاری خوبی نداره ( چسبیدگی و فرم نامناسبی داره ) و همچنین همطراز با سایر نقاط نیستن قسمت بالای کارتون ، جِد هست ولی قسمت پایین فونت فانتزی داره که بنظرم جالب نیست فونت آدرس رو عوض کنید و فکر میکنم از فونت های bold نباشه ، بهتره نظر اضافه ای برای کلیت کار ندارم ولی برای بهتر شدن کارتون اگه همینا برطرف بشه فکر میکنم بهتره
+Mohammad+ Well-Known Member Jun 4, 2013 #4 اول فکر کردم میخواید برای روزنامه استفاده کنید ...! نظر بنده هم با دوستان مشترک هستش ... اون فونت انگلیسی هم مناسب نیست ... موفق باشید
اول فکر کردم میخواید برای روزنامه استفاده کنید ...! نظر بنده هم با دوستان مشترک هستش ... اون فونت انگلیسی هم مناسب نیست ... موفق باشید