لوگوی سامانهی پیامکی

+Mohammad+

Well-Known Member
کلمه ی "خرسند" کیفیت پائینی داره
فونت ها مناسب نیستند.. مثلا فونت کلمه ی "سامانه ی پیامکی" بیشتر برای کارهای مذهبی خوبه!
پس زمینه یکدست ، به این صورت زیاد جالب نیست ... همینطور اون براش های نور مناسب اینجا نیستند...

در کل ضعیفه و نمیشه اسمش رو لوگو گذاشت !

یکم بیشتر نمونه کار ببینید...

موفق باشید.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام
با Silverlight موافقم !
+
خیلی شلوغش کردی!
بیش از حد از قرمز استفاده کردی!
اصلا رنگ قرمز با سبز تناسبی نداره (بهت پیشنهاد میکنم PDF هایی که مربوط به تناسب و ترکیب رنگهاست بخونی!)
دلیلی نداره که S کلمه send رو بزرگ بنویسی
موفق باشیـــــــــــــــــــ:rose:

nader918

Well-Known Member
کلمه ی "خرسند" کیفیت پائینی داره
فونت ها مناسب نیستند.. مثلا فونت کلمه ی "سامانه ی پیامکی" بیشتر برای کارهای مذهبی خوبه!
پس زمینه یکدست ، به این صورت زیاد جالب نیست ... همینطور اون براش های نور مناسب اینجا نیستند...

در کل ضعیفه و نمیشه اسمش رو لوگو گذاشت !

یکم بیشتر نمونه کار ببینید...

موفق باشید.

ممنونم که کمکم میکنید
گفتم من هنوز اول راه هستم ونیاز دارم شماها کمکم کنید
امید وارم بتونم پیشرفت کنم

mehdinasiri

پارس لند گروپ
کمی زمان بیشتری روی طرح بزارید، اول نمونه کارهای قوی ببینید تا ایده های جدید پیدا کنید

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
نظر شخصی من

خیلی جای کار داره بیشتر زمان بذارید
تو کار اتود سایه نزنید تا کلیت کار به دست بیاد

massoudn

کاربر فعال
با سلام،
دوست عزیز،
در ابتدا پیشنهاد میگردد به آدرس ذیل مراجعه نمائید،
1245556644.jpg

[h=1]دانلود ColorSchemer Studio v2.0 - نرم افزار ساخت و ترکیب رنگ ها[/h]سپس اینکه:
در طرح شما اینگونه ملاحظه گردید که رنگ زرد و قرمز که تلفیقی مشخص و ثابت از نظر طراحی بوده را دانسته و استفاده نمودید،
ولی همانگونه که لوگو را در سایز بزرگ طراحی می نمائید، می بایست این منظر را مدنظر قرار دهید که لوگو در سایز کوچک معرفی میگردد،
پس هنگامیکه سایز کوچک را مشاهده می نمائید باید تا جایی که میسر است سادگی (بعنوان مثال) و آراستگی خود را حفظ نماید،
مشخص است که کار بر روی متن و طرح را به اندازه زمانی که صرف یادگیری نمودید، فرا گرفته اید،
ولی assemble کردن داشته هاست که طرح را جذاب و خاص می نماید،
پیشنهاد میگردد در هر زمینه طراحی و گرافیکی که قصد دارید کار کنید، در ابتدا نمونه های طراحی شده در آن زمینه را ملاحظه و الگو برداری نمائید،
این کار بعنوان حضور در سر کلاس آموزشی است، رفع و رجوع ایرادات احتمالی نیز بصورت تجربی خواهید آموخت،
هر چند پیشنهاد میگردد از هر نرم افزاری که بهره میبرید، در ابتدا آموزشهای تصویری آن را چند بار مرور کنید، تا راه خود را هموارتر سازید،
در پایان، بعلت اینکه کار طراحی بسیار زیبا و آرامش بخش است، سعی نمائید با برنامه به کار خود ادامه دهید،
موفق و مؤید باشید.

nader918

Well-Known Member
با سلام،
دوست عزیز،
در ابتدا پیشنهاد میگردد به آدرس ذیل مراجعه نمائید،
1245556644.jpg

دانلود ColorSchemer Studio v2.0 - نرم افزار ساخت و ترکیب رنگ ها

سپس اینکه:
در طرح شما اینگونه ملاحظه گردید که رنگ زرد و قرمز که تلفیقی مشخص و ثابت از نظر طراحی بوده را دانسته و استفاده نمودید،
ولی همانگونه که لوگو را در سایز بزرگ طراحی می نمائید، می بایست این منظر را مدنظر قرار دهید که لوگو در سایز کوچک معرفی میگردد،
پس هنگامیکه سایز کوچک را مشاهده می نمائید باید تا جایی که میسر است سادگی (بعنوان مثال) و آراستگی خود را حفظ نماید،
مشخص است که کار بر روی متن و طرح را به اندازه زمانی که صرف یادگیری نمودید، فرا گرفته اید،
ولی assemble کردن داشته هاست که طرح را جذاب و خاص می نماید،
پیشنهاد میگردد در هر زمینه طراحی و گرافیکی که قصد دارید کار کنید، در ابتدا نمونه های طراحی شده در آن زمینه را ملاحظه و الگو برداری نمائید،
این کار بعنوان حضور در سر کلاس آموزشی است، رفع و رجوع ایرادات احتمالی نیز بصورت تجربی خواهید آموخت،
هر چند پیشنهاد میگردد از هر نرم افزاری که بهره میبرید، در ابتدا آموزشهای تصویری آن را چند بار مرور کنید، تا راه خود را هموارتر سازید،
در پایان، بعلت اینکه کار طراحی بسیار زیبا و آرامش بخش است، سعی نمائید با برنامه به کار خود ادامه دهید،
موفق و مؤید باشید.
دمتون گرم

جدیدترین ارسال ها

بالا