لوگوی دانشگاهی!!!!!

18941

Member
سلام دوستان!
ما تو دانشگاهمون می خوایم انجمن علمی بزنیم که یدونه لوگو احتیاج داریم!منم شانسکی یه همچین چیزی درست کردم!البته گرافیست نیستم و قشنگ نشده!
لطفا هرکی میتونه یه لوگوی آبرومند و شیک که مثل این از یه سری شکل درست شده باشه درست کنه ممنون میشم!
http://www.badongo.net/pic.php?file=logo__2006-01-31_LOGOO.gif

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
خیلی هم خوبه
به نظر من که همینو بده بره.
البته سایه هاشو برداری بهتره .

Security9776

Active Member
سلام ، دوست عزیز ،
شما به سایت www.LogoYes.com هم یکسری بزنید . چیزهای جالبی پیدا می کنید .
موفق و سربلند باشید ، محسن

18941

Member
لطف داری S.h.r.m.k جان!اما می دونم کار حرفه ایها بهتره!
در مورد سایتی که آقا محسن اشاره کردن متاسفانه پولیه!؟

Security9776

Active Member
سلام ، دوست عزیز ،
این سایتی که معرفی کردم ، شما می تونی کاملا آرم و متن و ... رو وارد کنی و در مرحله آخر یا ذخیره کار می گه که این برنامه پولی هست .
تو مرحله یکی مانده به آخر شما کافیه یک Print Screen از صفحه بگیرید و بعد خیلی خیلی راحت تو فتوشاپ مشکل رو حل کنید !

موفق باشید ، سربلند ، محسن

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به نظر من اینجور سایتا اگه نشه ازشون خروجی هم گرفت بازم واسه ایده گرفتن خیلی مفیدن

سایت www.logobee.com هم تو زمینه طراحی لوگو و آرم و این حرفاس که ایونم باز پولیه ولی ایده های خوبی میشه از نمونه کاراش گرفت.

18941

Member
خیلی ممنون و متشکر از راهنمایی شما.
ولی مشکل من اینه که فتو شاپ بلد نیستم یا به عبارتی گرافیست و طراح نیستم تا بخوام ایده بگیرم....

18941

Member
Security9776 گفت:
سلام ، دوست عزیز ،
این سایتی که معرفی کردم ، شما می تونی کاملا آرم و متن و ... رو وارد کنی و در مرحله آخر یا ذخیره کار می گه که این برنامه پولی هست .
تو مرحله یکی مانده به آخر شما کافیه یک Print Screen از صفحه بگیرید و بعد خیلی خیلی راحت تو فتوشاپ مشکل رو حل کنید !

موفق باشید ، سربلند ، محسن

به قول دوست خوبمون در سوسیس کالباس صدا دار: ای کلک!!! :D
مرسی!

جدیدترین ارسال ها

بالا